3 blogger kental semangat !!

by - Disember 30, 2010

 

Hahaha.. mmg aku sajaaa je tengok .... mmg kental sungguh jiwanya ... tak putus putus.. hahahhaa..

Jad aku nak perkenalkan kat korang la 3 blogger ni ...

  1. http://nasi-kerabu.blogspot.com/
  2. http://qilarazak.blogspot.com/
  3. http://kupukupukecik.blogspot.com/

Hehehe.. mmg perasan dari dulu... hehehe.. bagus bagus...

You May Also Like

23 comments

  1. best ah kena promote dgn BA !
    Awww~dah tgok belogg dorg !best !best !

    BalasPadam
  2. auww.. qila ada di situ.. haha..
    kental macam mana tu abg ben?

    BalasPadam
  3. nak print screen bole tak? excited n teruja ni. nak letak dalam blog. hahah

    BalasPadam
  4. bro kalau kelapangan..jom join my first contest..

    BalasPadam
  5. Yeahhh..macam ni punya semangat lah yg perlu ada pada blogger muda...macam DTS, semangat dan mula nak luntur..huhu.... ;-)

    BalasPadam
  6. HAHAHA..THANX BA..TEROS HILANG GERAM NI..HEHE..HOREYYYYYYY!!!!!X KISAH DAH X DPT CUTI PUN..HEEE

    BalasPadam
  7. nasi kerabu tu iqbal kenal..hehe,..yang lain baru nak kenal.. =D

    BalasPadam
  8. bila la blog ak nk ader kt c2 plak erk. hee.

    BalasPadam
  9. nasi kerabu da kenal..2 lagi meh berkenalan:)

    BalasPadam
  10. hehe... byk blogger yg kental lahir dr blog ben ashaari nie :D

    BalasPadam
  11. nak masuk dlm bloglist en Ben ! dh ditutup ke ?? :(

    BalasPadam
  12. Wah..Ben!!

    masin mulut ..tulis mlm tadi
    cuti ke tak ...

    PM dah umum CUTI..horeeyyyy!!!
    Malaysia Bolehhh
    Fahmi ...bolehh ^_^

    BalasPadam
  13. o0..ntah bile SJ punya blog di promotekan oleh BEN ASHAARI....huhu

    BalasPadam
  14. wah bestnyeeee dorang...pe2 pun No nak ucap TAHNIAH kepada mereka ber3..

    BalasPadam
  15. ni mmbuatkan aku nak jadi makin kental ni

    BalasPadam
  16. sure diorang seronok melompat-lompat tu.


    oke sori gurau je. ;P

    BalasPadam
  17. Tahniah ye...kite bila la plak kan...maklumla...blogger cikai...x mungkin ada yang sudi pandang....huhu

    BalasPadam
  18. oooo thniah buat mereka yaaa.. mmg kental2

    BalasPadam
  19. sedang menjadi kental..teheeee

    BalasPadam