500 BLOG bakal punya hadiah lumayan ??

by - Disember 26, 2010

 

Aku baru berbincang dengan salah seorang rakan aku yang mana dia berminat nak menjadi penaja hadiah untuk segmen 500 BLOG MENCARI HARTA KARUN yang bakal bermula minggu depan ..

Yang pastinya kali ini confirm menarik sekali peraturan dan juga soalannya .. Hehehe.. kasi lagi mencabar jiwa dan raga .. hehhe.. Bukan takat mata berair , rambut pon leh gugur tau !

Aku cadang nak mula kerja giler ni , malam esok .. Sbb blogger hujung minggu pon leh join gak kan ? Apa pendapat korang ? Ada tak blogger yang online hujung minggu je ??

Rasanya ni contest besar besaran sebelum penutup tahun ni .. hehehe ... Aku cuba menjadikannya menarik tertarik dabommmm ...

You May Also Like

54 comments

  1. menarik! mesti ramai yang join punya :)

    BalasPadam
  2. macam best! =D nk join! ^^, insyaAllah :)

    BalasPadam
  3. macam yg nak join lebih dari 500 je,, hehe.. kompem ramai...:D

    BalasPadam
  4. menarikkk...ada gak yg on9 ujung minggu jer...lau sy pun cam tue lg2 lau dah abih cuti sem :(

    BalasPadam
  5. menakutkan. hahaha. xpe2 still nak join jgk

    BalasPadam
  6. menarik abg ben..
    nantikan segmen tersebut.. hehe
    harap tak terlepas seperti 200 blog aritu tu.. huhuhu

    BalasPadam
  7. wah2.. macam kaw2 jek soalan nti.. silap2 boley tension neyh.. hahaha

    BalasPadam
  8. alamak bro..gua nak g vacation..huhu..xdelah xpakai broadband..melepas ler..

    BalasPadam
  9. wahhh... best2... menakutkan je dgr.

    BalasPadam
  10. wah2..kene sediakn lapt0p byk2 ni..

    BalasPadam
  11. wah..menarik ni. nak join la..nak pastikan aku owg fes yg join.. (kalau boleh la)huhuhu..

    BalasPadam
  12. waaa.. xsabar nak j0in.. mesti ramai punye..=) nak jugak jadi antara 500 blogger tuh.. aritu asyik terlepas jew..hhuhuhu

    BalasPadam
  13. pergh..500..
    (speechless)
    banyak tuuuu~

    BalasPadam
  14. yeaah,,,kalau internet laju mmg best nie..hehe

    BalasPadam
  15. kena ready jiwa raga mental fizikal. hehehhee

    BalasPadam
  16. sangat mengujakan..dan dinanti-nantikan...hehe...

    p/s : mintalah tolong dengan seseorang untuk membantu..500 blog bukan sedikit tu... tak terlayan nanti... hanya cadangan saja..(^_^)

    BalasPadam
  17. idea2 yg menarik! nk join la nanti!

    BalasPadam
  18. jenuh le kume,takpe2..relek kan minda, jom tgk maher zain esok http://shahjiehan.blogspot.com/2010/12/sapa-nak-jumpa-maher-zain.html

    BalasPadam
  19. yg 200 pon dah xthan nk ngadap lptop..tmbhla yg 500..sesapa yg thn laasak 2 aku salute ssngat..korang mmg hbatla..trmasukla bro,leh mlayan krenah bagai ragam ni..

    BalasPadam
  20. oihh macam seram jer nih..

    BalasPadam
  21. menarik dan keinginan men'joinnya~gud job abg ben10!

    BalasPadam
  22. encik ben buat sebelum 30hb la.. kuliyah nak start dah ehehe

    BalasPadam
  23. Saya fikir benda ni tentu akan meletup2 macam bunga api bila kul 12 malam 1 Januari 2011 nanti.

    Saya dah gatal2 tangan .. cam nak join je .. dapat tempat ke 499 jadi ler .. hehehee

    BalasPadam
  24. gua nak taja satu prize bro bleh? domain je pon. hehehe

    BalasPadam
  25. wah..menariknya ni...ellen nak join gak la...

    BalasPadam
  26. mesti ramai join, meletop2 mcm bunga api thn baru hehehe

    BalasPadam
  27. aku pun nak join jugak... (",)

    BalasPadam
  28. Kalau nak penaja lagi, contact mama ye. Plan nk taja untuk consolation prize..

    BalasPadam
  29. ini sudah bagus
    harap saya tak terlepas mcm yg dulu2 tu...

    BalasPadam
  30. Assalammualaikum..wah..meanriknya..memang 500blog tu besar tu..hehe..hrp2 leh join..=)

    BalasPadam
  31. nak join gak...tak kira !!!

    BalasPadam
  32. 500 blog ?? Waahhh ..
    Ade syrat2nya ?? ^_^

    BalasPadam
  33. sounds interesting..tp next week aku da idup aku da start kiosk...kekeke...meetingggggg!!!!
    hopefully can join dis...wuwuuwuw

    BalasPadam
  34. memang terbaiklah abg ben!
    boleh la FS join sekaki bila hujung minggu..

    BalasPadam
  35. jgn susah2 abg ben...nnt ramai pulak yang pecah kepala ujung2 tahun ni...heheheh...i nak join jugak...

    BalasPadam
  36. ha mesti ramai punyalah en ben..hujung minggu la katakn..boleh sy join jgk..sbb kt kg ada streamyx..hehe

    BalasPadam
  37. mkin poning la otak..hehe
    hadiah pune psl..haha

    BalasPadam
  38. malam ke abg ? huhu xdpt lah...

    BalasPadam
  39. alamak, alamak~ next week da start busy...-_-"

    BalasPadam
  40. bila start segmen ni bro..sebelum tahun baru ke? aku nak mencuba nasib ni..hehehe

    BalasPadam
  41. ala blogger wikdays lagi ramai dr blogger wiken. hehehehe

    BalasPadam
  42. pergh siyes nak join...aritu x sempat..kali ni HARUS

    BalasPadam