Gambar ku di curi oleh blogger ..

by - Disember 31, 2010

 

Oh tidak. .dia telah menyelongkar segala isi perut blog ku .. huwaaa.. dah jumpa gambar sewaktu aku 'kurus' gitu .. Serius.. waktu aku kurus gitu , aku amat pemalu orangnya .. Yelah .. segan.. sbb tak pandai nak kemaskan diri .. Haa.. kawan kawan aku lak , memanjang sikat rambut .. aku ? Mak aih.. biar je rambut gitu.. hahahha... apa nak buat , dalam kepala aku masa tu , bola bola bola .. tu jee..

Haa.. berbalik pada blogger yang mencopek gambar aku ni , dia dah mintak izin pon .. dia buat entri berkenaan gambar tu.. aiseyman .. malu la iii .. hahahhaha .. terima kasih CIPUT..

Erk.. kalau nak baca entri tu .. g la kat blog dia .. tak yah la aku copy paste kat sini yer .. hehehe .. nak baca ke ?? Ala tak yah la.. segan .. hahahaha.. poyoss..

Jom > CIPOT CEDOT

You May Also Like

16 comments

  1. erk badan mcm den la tyme ramaja hu3...camno nak jadi sasa camtu abg ben...bleh trainning dgn bro la lepas ni ekekekekee..

    BalasPadam
  2. dah serbu :) haha .. beza gile !
    dulu kerempeng mcm lempeng .. sekarang .. ta paya cakap lah .. :)

    BalasPadam
  3. eeii haha.. dulu kurus.. sekarang taff.. cayalah

    BalasPadam
  4. hahahaha..gelak jahat..hekhek :D
    sokong IR..sekarang taff...hihi

    BalasPadam
  5. rutin abg ben masuk gym + makanan tambahn protein + makan ayam banyak + kuat makan coklat + kuat mkn maagi = jadi badan gtu laaa..

    skrg ni pun sy duk wat rutin mcm tu la.. hehe.. mmg minat pun dlm dunia gym ni.. anyway still on progress yaa.. tgu la brp thn dpt body mcm abg ben wat tu, dlm 9 thn baru dpt body mcm tu.. huhuhu lama tu bro..

    BalasPadam
  6. Salam, haha .. fuh kita semua pernah kurus .. :)

    BalasPadam
  7. pergh..memang beza la..sekarang badan BA katang (taff dlm bahasa ganu)..1st time tgk gambar kat header BA igtkan NORMAN HAKIM..hehe

    BalasPadam
  8. tak dulu badan kurus,sekarang mantap...hehehe

    BalasPadam
  9. cipotcedot tu memang bikin pecah tali peroootttt........

    hahaha...dia punya ayat...bapak kelakar... harharhar...

    BalasPadam
  10. bro...kamu buat trafik blog saya naik mencanak..trimz trimaz...nih yg segan nak tulis entri blogger femouz2 nih..hekhekhek...

    BalasPadam
  11. hahahaa... muke bro ben yang ala-ala innocent gitu... ngeh3x...

    BalasPadam
  12. wahhh hebat bro... jauh beza dulu dan skrg...

    BalasPadam