Tiru awek blogger - 5

by - Disember 30, 2010

image

Lokasi ... KLCC .. Mode : Sangap !! Wife hilang kat entah mana punya butik ! Ada ke patut dia bagi barang kat aku pastu dia merayau sorang sorang .. Adeh.. maka inilah aktiviti aku.. Amik gambar sendiri.. Bayangkan aku blogger awek dapat kamera !

Amacam ... ok tak ???  ADeh... kena gelak aku kat FB sbb aku upload terus melalui HTC aku.. huhu...sabar je la yer ..

You May Also Like

60 comments

  1. as salam..
    hai..apa kena ni Ben?
    ish.serius dah ni

    :D

    apa2pun, gaya maskulin tetap ada.
    canggih :)

    BalasPadam
  2. hakhak . abg ben dah pandai maen shot , dah pandai amek angle . haha . apa kata lepas ni tiru muncung pulak ? hakhak . kreatif la abg ben

    BalasPadam
  3. HOHOOHOHO posing awek gaya uncle Ben ni watkan momo gelak xhenti-henti.HEHEHE

    BalasPadam
  4. waaa~ sy sgt terasa sbb sy suka ambik gambar camtu..kui3

    BalasPadam
  5. muhahahhah! elehh.. abang ben memang nak tangkap gambar cam tu.. saje je cakap tiru gaya awek blogger. bhahaha... ^^

    BalasPadam
  6. owh my... this is too much... hahahahaha... btw, salam kenal ya, en. ben...

    BalasPadam
  7. Wakaka .
    Abg Ben ,tak boleh 90degree lagi ke ?:DD

    BalasPadam
  8. hahahha..adeii..tbe2 trase lawak lak ble laki yg uat cm ni :P

    BalasPadam
  9. boleh tahan kelakar jugak BA ni. hohohohoo...

    http://namasayazaira.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. ben..

    hehhehee..macam2 posing ko..but masa dalam gym..ynag zla amik..aku suka..

    ko memang pose terbaik..

    BalasPadam
  11. wakakakaka
    ok dah dah .
    cukup semua koleksi tiru awex bloger.kehkeh
    style kembung2 pipi plak la abg ben .

    BalasPadam
  12. Hahaha.. abg ben.. kat mana2 pun amik pic.. harap2 jgn dlm tndas ek macam awek2 tu haha

    BalasPadam
  13. hehe..comey !! kalah dla ni haaa..

    BalasPadam
  14. ok~~ tp, nk tngok abg ben wat pipi kembung.. tehehehehee~ ^_^

    BalasPadam
  15. amik pic sembunyi2 ye en.ben.... hahaha takot kena gelak la tuh.....wahahahaha

    BalasPadam
  16. jadi la gaya incik ben tiru awek..
    haha..
    (^_^)

    BalasPadam
  17. sangat ok!! mungkin awek2 di luar sana merasa tergugat dgn gmbar posing-style-pandang-kamera-atas mereka.. haha... :)

    BalasPadam
  18. waaa,..
    abg ben....
    comel lorh...

    BalasPadam
  19. http://spermatids.blogspot.com/2010/12/ben-ashaari-dah-boleh-tutup-akaun-blog.html

    abg sila haty2..ahha

    BalasPadam
  20. buat pipi kembung sikit lagi comel.. hahah....

    BalasPadam
  21. wahahha!!!
    cam jambu je abg ben buat cam tu..

    BalasPadam
  22. en. ben mmg pandai menirula... hahahaha!

    BalasPadam
  23. ekekeh..semat la bro..
    cun..hehe..;)

    BalasPadam
  24. hahaha... sangap bro...


    biase lah perempuan...
    bukan perempuan kalau tak bershopping..ngeh3x...

    BalasPadam
  25. hehehe...en.ben da terjebak p0sing ala2 aweks bl0gger.....:P

    BalasPadam
  26. haha. sengal la abg ben. BTW mana no 4?

    BalasPadam
  27. huhu, mate sgt x bole bla.. huhuhuhu

    BalasPadam
  28. tak leh nak bayang la eh BA..hehehhe...

    BalasPadam
  29. okla..nampak comel je pose gadis dalam gambar kat atas tu..hihii

    BalasPadam
  30. aduhai..lemah den..hahaha..pipi tak kembung pun?

    BalasPadam
  31. salam en ben..

    gambar tu ok..(mesti en ben ni muda sangat lagi)..tapi nape biarkan wife jalan sensorang???

    BalasPadam
  32. hahaha..meut2..:) eh silap..cute!

    BalasPadam
  33. feeling comel gitu... hahahaha...

    BalasPadam
  34. hahaha..awek2 mg suka amek gambar macam ni la..
    gaya confident gitu..:)

    BalasPadam
  35. yearghh!!da lame tnggu abang ben amik gambar gaye ni..cool..

    BalasPadam
  36. gaya yang paling popular dalam fb dan blog.. he3

    BalasPadam
  37. hehe..abg ben xabis2 lagi ngn gaya tiru awek ni..apa2 pun thanks sb da naikkan trafic blog haniey ari ni.. :)
    terima kasih ye abg ben..

    BalasPadam
  38. gaya tunggang terbalik jak tak da kan.. hehe

    BalasPadam
  39. BA; Hi3...x pe tetap macho.....:)

    BalasPadam
  40. hah tuh dia posing dr aweks blogger dr belah atas! hahaha! adoiyai...mmg lawak tul...kami org2 pompuan rase amik gambar belah atas gitu akan menampakkan lg kecomelan & kemanisan kami! muahaha...boleh gittew?

    BalasPadam
  41. boleh tahan kemacholan anda...kikikikiki....caya lah incek ben...

    BalasPadam
  42. adoi...bro~ to much =_=:
    nseb baik xd muncung ...siap ngn pipi kembong... hahahaha...
    klo x sumpah lari sume follower bro :P

    BalasPadam
  43. yang nie mmg comel!!!! hahahaa
    ala2 tomey!!! hahahahaha

    BalasPadam
  44. blm cukup lg gaya awek tu..kena jelirkan lidah keluar baru btl..hik3..

    BalasPadam
  45. bila lg nak posing smbil buat mulut muncung, pipi kembung, mulut itik.. lagi chumell..!! hahaha.. lawak r abg ben.

    BalasPadam
  46. nak tergelak anak mama tgk pic2 c.ben sume nih.. berani dia upload kat blog nih..haish..haha

    BalasPadam