Giler punya kerja ………

by - Disember 27, 2010

Kebosanan melanda jiwa.. skang ni aku kat bilik meeting tapi tak mula lg..Nasib baik ada Htc aku ni ..boleh aku buang masa dgn update satu entri bebelan ..


Aku rasa segmen 500 blog aku tu dah tercapai pon.. Ada hampir 50 blog lagi yg aku tak update.. Penyertaan makin bertambah..soalan pertama lak aku dok pikir..nk bagi mudah atau susah...hadiahnya ,menarik sekali gitu.

Projek 500 aku ni nampak giler ker? korang rasa giler tak? aku rasa nak bagi giler punya soalan ni..hehe..bg sama sama giler

You May Also Like

25 comments

  1. bagi yg kaw-kaw punya soklan...heheheh...kali ni mo try join...^^

    BalasPadam
  2. mmg gila..hehehe...tp mau try join jgk!

    BalasPadam
  3. Selamat pagi En. Ben. Tu bukan buang masa En. Ben, tu mengisi masa yang terbuang. All the best for today agenda.

    BalasPadam
  4. haha..

    jangan jew orang2x jadi gila o.0

    BalasPadam
  5. biar semua org menggila lepas nih. hahaha

    BalasPadam
  6. tak tau la giler ke idak...orang giler pun lain2 kan... giler kete, giler karok, gila blogging..mcm2 ada..haha

    BalasPadam
  7. kiter giler sama2 biar fair.. ok?? :DD

    BalasPadam
  8. memang gila dan gila punya rajin en ben ni...

    BalasPadam
  9. memang gila dan gila punya rajin en ben ni...

    BalasPadam
  10. memang gila dan gila punya rajin en ben ni...

    BalasPadam
  11. memang gila dan gila punya rajin en ben ni...

    BalasPadam
  12. ko jgn buat gila ben..
    renjer join jugak wlopun dah ckup korum...
    takpe kan ben kan??kan??? huhuhu

    BalasPadam
  13. yeah. kasi soklan gile2 punye. huhu

    BalasPadam
  14. memang nampak gile..hehe..banyak betul masa encik ben ni ye...kalau saya nak buat satu entri pun susah...selalu blur je.. :)

    BalasPadam
  15. plan nak antor lambat..
    sekali dah ramai giler yg antor..
    so kte relaks dulu lah..
    view dr jauh je..

    BalasPadam
  16. lama xdpt dtg sini..keje tgh menimbun
    alahai ruginyer kalau x leh join
    bestnyer ada Htc leh update slalu hihihih

    BalasPadam
  17. heheh..k gak tu baru adil nk bg hadiah tu...

    BalasPadam
  18. soklan jgn giler sgt yg pertama tuBA..nnt juling lak mata ni..br nak warm up nih..hehe

    BalasPadam
  19. bagi sama-sama gilerr?? tamo..tamo... patutnya bagi sama-sama giler best... miyahahaha....

    BalasPadam
  20. BA: Tak sempat nak baca sgt pun ttg nih....:(

    BalasPadam