7 ribu FOLLOWER hadiah penutup tahun 2010 ?

by - Disember 30, 2010

image

Alhamdulillah.. cecah gak 6900 ... hehe.. ingatkan tak bergerak dah .. segan gak .. maklumlah .. blog picisan .. teringin nak cecah 7 ribu... 7 ribu follower yang follow sbb nak follow yer .. bukan di suruh atau dipaksa ... hehehe..

Sasaran tahun depan ? nak kasi lebih 10 ribu kot... sbb baru nak masuk 2 tahun kan berblog.. Tu pon kalau aku rajin la.. kalau tak , sampai mana termampu je la.. pastu ... hehehe.. sendiri mau ingat la kan ... hehehe .. rehat la pulak..

Doakan eh.. supaya semangat aku kental .. hehe...

You May Also Like

22 comments

  1. Senang punya BA nak dapat 7ribu tu. esok mungkin. Good luck !

    BalasPadam
  2. insyaAllah, saya 300 tk smpai. haha ! :)

    BalasPadam
  3. BA :Wah ! cepat nye .. memng Abg Ben pnye blog nie blog yg otai laa ... msti cpt msyuk... he3 .. Brpe lame dh Abg Ben nie wat blog ?? =)

    BalasPadam
  4. Moga semangat masih kental..jgn tinggalkan dunia blogging ni sudah le ye BA..kasihani adik2 yang kat bwh ni.Kami perlukan BA lagi.sadis je ayat den mlm2 ni..huhu.

    BalasPadam
  5. boleh tu 7k.. sikit lagi.. go go chaiyok

    BalasPadam
  6. 10 kali ganda ngan angka dla..ben, pegi tido!!!baru jer komen en3 td, dah update cite lain..aigoo..mmg super express lan BA ni..

    BalasPadam
  7. buat masa ni... 225 jer dulu... ikut dari belakang... huhuhuu

    BalasPadam
  8. pergh..da ramai follower a.ben

    teruskan berblogging yer a.ben, ktrg ad di belakang sentiasa menyokong k.. hehehe =)

    BalasPadam
  9. waaa..
    en ben, kentalkan semangat!!!!

    BalasPadam
  10. konpem sok da 7k tepat...

    tahniah ar abg ben!!

    superbb ;)

    BalasPadam
  11. BA punye alexa rank kalahkan Hanis Zalikha and redmummy la. mkne nya BA lagi famous la dari HZ.

    kadang2 tak paham jugak ngan alexa rank ni.

    BalasPadam
  12. waa tahniah2..
    abg ben telah di tag di blog sy..
    rizaros.blogspot.com :)

    BalasPadam
  13. Wahh..tahniahh ben..DTS tumpang bangga....tahun depan sah jadi sekali ganda tuu, lebih 10K...insya allahh..

    BalasPadam
  14. tahniah..mmg lg kental semangat ni...usaha tangga kejayaan....

    BalasPadam
  15. 3000 lagi nak dpt 10000...chaiyok2 abg...emmm betul kata sis LM tu...huhuhuhu ~ T__________T

    BalasPadam
  16. ada rezeki..insyaAllah... pasti berjaya...!

    BalasPadam
  17. hurmm ramai betul followers abg ben ni.. thniah la.. Awang doakan moga murah rezki d thn 2011.. amin...

    BalasPadam