Wah... ini blog ...

by - Disember 30, 2010

 

image

Suka la susunan blog ni ... simple ... warna dia pon aku suka..  Tenang ... font pon jambu jer ... simple je la .. tak la semak samun kan ? Ok.. kenal ke blog ni ? Tak kenal ? meh > KYLA

 

image

Dari seorang model jadi blogger ? Dari blogger jadi model ? Eh .. mana satu ? Heh.. mana mana pon tak kisah .. janji ada dua dua tu kan ? Suka gak blog ni.. baru jumpa tadi .. terus jadi geng.. hehehe... Kenal gak blog ni ? tak ? aiseymen .. > NINIEZANE

You May Also Like

20 comments

  1. wahhhhhhh.. baru tadi Kyla komen yuyu..
    ni dah abang Ben promote,. dahsatttt.. dahsattt!

    BalasPadam
  2. assalamualaikum Encik Ben Ashaari :

    Aduhh. malu la bila diri di promote.
    terima kasih ye. :)

    SELAMAT BERKENALAN!! :D

    BalasPadam
  3. Abang Ben, cuba promot blog saya pulak.. hehehe

    btw, sy ada buat satu entri pasal mengeratkan hubungan antara org indonesia dgn org malaysia.. harap2 abang ben boleh la promot ya?

    sedih tgk bangsa serumpun gaduh sana sini.. kan bagus kalau semua boleh jd aman damai

    ini link dia:

    http://burungman.blogspot.com/2010/12/bagaimana-membuat-orang-indonesia.html

    BalasPadam
  4. Bila la, abg ben.. nak pomote blog sy..... x sabar tunggu nie hehehe :p

    BalasPadam
  5. untungnya diorang 2..bilalah m\nak jd mcm diorg..heheh

    BalasPadam
  6. rajin bro ben review blog sejak akhir2 ni... hehe..


    <<<jom tengok latest entry yad'z pasal encik kairol hari tu....

    BalasPadam
  7. salam..Encik Ben mmg baik ati kan..suka tolong bloggers yg sedang naik. Allah je yg balas jasa kamu tu..good Job!

    BalasPadam
  8. waahh~ bestnya dapat perhatian abg ben.taniah2. selamat berblOgging.. (^_^)"

    BalasPadam
  9. wah...mekaseh tlg promote En Ben...trus follower brtmbah...ni blh jd penguat semangat utk trus rjn update blog...trima kasih skali lg & slamat brkenalan smua...

    BalasPadam
  10. Wah, tak jenguk2 pun blog kite :(
    suke tgk blog org kena promo.

    BalasPadam
  11. BLOG MEREKA SANGATLAH COMEL.WUWUWUW

    BalasPadam
  12. Salam En Ben, mmg cantikkkk blog tu :) Jom Jalan-jalan ke Pahang "Tak kenal maka tak cinta." bz skg huhuhu :(

    BalasPadam
  13. hehhehe..bila nak promote my blog yg xbrapa best tu??... hehhehe..

    BalasPadam
  14. dah d terjah ke blog tu..
    promote la blog saya pula hehe

    BalasPadam
  15. best tgk blog2 kena review abg ben..huhu..
    bila pula abg ben nk terjah blog sy..haha :)

    BalasPadam
  16. blog Kyla Story tu blog kakak saya ...wooo jd perhatian ramai !! jeles mey ! btw , blog tu mmg amazing gile ! as u said color die lawa . stry pun menarik thumbs up !

    BalasPadam
  17. halu..bestnye blog kene promote..belog cantik boleh la.klu belog mcm tongkang pecah ni sape nak tlg promote. T_T

    BalasPadam