Serius ! Best giler ini blog ...

by - Disember 28, 2010

image

Pemilik header blog diatas ini ,  dibuat pada tahun 2004 sehingga sekarang .. pergh.. mmg lama giler ... tapi kandungan dia , mmg menarik sekali dibaca ..

Blog gini kalau takde letak muka sedap la bercerita kan .. orang nak attack pon dia tak kisah .. Ni kalau letak muka , ada je nak di attacknya .. macam macam ..

Ok.. tujuan aku cumalah nak berkongsi mengenai blog ni .. Gaya penulisan yang menarik disertai dengan info membuatkan aku terpanggil untuk berkongsi dengan rakan rakan yang lain ..

Ini bukan iklan yer.. hehe.. aku pon tak kenal tuan tanah blog ni .. jadi kalau nak tau best ke tak .. g la jengok sendiri yer .. Mmg sempoi ...  > http://hembusan.blogspot.com/

Tu pasal , kalau orang kata blog aku ni best , aku tak akui .. blog aku tak best .. tapi pelik diorang nak jeles gak .. Pasal pe ?? Cam bila orang kata la.. " ko ni hensem la"  Maka di jawab balik " tak la.." Tapi bila dah bertekak gitu , maka terima je la.. nak kasi reda.. hehhee.. apa nk buat kan ? Terima je la..

Ops.. tengok.. dah mula pk bukan bukan .. Kira nak kata , ele.. mamat ni perasan la blog dia popular... haa ..tengok ..tu diaa.. syaitan mula membisik.. haih.. bersihkan hati tu skit .. kotor sangat .. toksah dok jaki kat orang .. G baca blog yang aku syorkan tu lagi bagus .. okeh ? tak pon , g solat Asar... lagi baeekkk ...

You May Also Like

20 comments

  1. sapa ckp blog bro ben tak best..kalo tak best takder la bersepah umat kat blog nie

    BalasPadam
  2. haha.. abg ben ni wat monolog sndiri pulak.. kita org x cakap pun bgitu.. dia pulak yg mncarut.. hahaha.. kat Sabah dah lama masuk Asar..

    BalasPadam
  3. wah, best blog HEMBUSAN tuh, tahniah empunya tanah.. :)

    BalasPadam
  4. yeahhh~ mmg best.. kwn keen gila jd silent reader blog nih.. dia yg perkenalkn kt keen.. ^_^

    BalasPadam
  5. tq BA..tambahkan kenalan kami..jap nak usha blog tu..hehe

    BalasPadam
  6. heee.sy penah singgah blog tu! dan kenal tuan die jugak.tp tuan die tak kenal sy lah.hahaha.blog tu memang best :)

    BalasPadam
  7. Template dia sempoi. Penulisan dia ok laa...

    BalasPadam
  8. bagi mama, setiap org istimewa dia lain2..cam ben-best dari segi nak berkawan...ada blog best utk cr info, ada yg best utk baca personal story...mmg lain2 lah :)

    BalasPadam
  9. Terima kasih Ben Ashaari promosikan blog saya yang nyawa-nyawa ikan tu. Patutlah tiba-tiba ramai follow blog saya dan komen tetiba bertambah. Rupa-rupanya diiklankan di blog yang popular ni.

    Saya pernah juga sesekali terlajak ke sini. Tapi biasalah, saya ni selalunya jadi pembaca senyap. Haha.

    BalasPadam
  10. mcm dh lme x update lor Mr Ben..
    ne dye mghilg yew??

    BalasPadam
  11. uih...nampaknya xde chance la aku..sbb blog aku ketandusan@xde header...cepat2 buat header nanti jadik cam hembusan nyer blog..haha

    BalasPadam
  12. pemilik blog hembusan : en tawel =)

    Kenal since 2005 =) blog bermanfaat..

    BalasPadam