Pemenang 500 BLOG MHK Soalan ( 2 ) Harian

by - Disember 29, 2010

image

nazirulhazwan~


image

Areliff

image

Ujang 9897

Ketiga tiga ni akan dapat Shawls dari penaja iaitu MamaZara ..

Mereka yang telah menghantar jawapan ialah :

Sunah Mohammad , : iNdALiNdA : , ♥yaya budak suka embun♥ , ~...AmALinA....~ , pearl jade , misz sheyla , MamaEma , A.D.A.M. , Qaseh dalia adelia , Afizz , Fiqas , Rafina Mimi Zairul Murni , ~aYeeN & SuE~ , nik ain , athirah , Lydia Miza(Aidyl Azim) , Ejen 010 , fynAz123 , sumimie , ~emmie~ , KaiShu_Haikal ,mary ann ;) , Nora , mama wanie , aDisH.sHidA , Farah Hanim , Miss Shizu , Kyra , de' Elle Norizi , Tn.Punya , Faezah Hannah Al Baj , Tengku Nizam , mugmerah , eqlima ernie sufieza , Ask , melur , haniQaseh , shahjiehan , haswani , ciK waNi , eyra kamarunzaman , Nur Mudrikah , NasZ , nur,

Terima kasih dan tahniah buat semua ...

You May Also Like

53 comments

  1. tahniah naz .... hahahahaha ..merebut takhta guwe ye... si arieff ni xmo berganjak dr tempat kedua...ujang oooooo ujang bagi orang lain lah pulakkkkkk hahaha ..
    congrats olz

    BalasPadam
  2. naz n ujang ensem kannnn ~~ bagi kat kite je lah shawls tu ... hahahaha

    BalasPadam
  3. hahahaah..qaseh dh dpt hadiah best duk diam2 la..

    thanks bro ben...hehe

    BalasPadam
  4. yang menang tu, shawls tu apa kata bg kt kitorg yg girl2 nie saja..hehehehe.. gurau je

    tahniah ya..mmmg pnts korg nie ;)

    BalasPadam
  5. xde reZeki lagi...xper leh cuba lagi kan

    BalasPadam
  6. hohohooo korang menang ek.. huhuhu.. takpa.. hahaha

    BalasPadam
  7. tahniah...tiga2 lelaki, dpt shawl...untung awek n wife korang ni...:)

    BalasPadam
  8. hahaha si naz tuh akhirnya menang jugak .
    x putus asa betol dia . wakakaka
    erk semua laki yg dapat shawls ?
    rezeki awex depa la nampaknya .haha

    BalasPadam
  9. tahniah pada pemenang..yang menang sumer laki an.pe kate shawls tuh bg kat kitorg yg pempuan ni..heheheh...

    BalasPadam
  10. huahauauauhhuahua(gelak besar)

    kelu lidah utk berkate.hee
    time kasih kepada pihak pengajur dan penaja.

    alieff ngn ujang, tolong bagi org len kat no 2 ngn 3 tu boleh??

    BalasPadam
  11. tahniah yang menang....laju sugguh jawab soklan..pakai gera berapa erkh..hehehe

    BalasPadam
  12. hehe..dorng nie mmg bersemangat..tahniah utk diorng..

    BalasPadam
  13. haha..

    akhirnya naz N ujang berjaya jwb bet0l N pantas..

    tahniah2x.. ;p

    tiga2x pemenang lelaki, eh..kamurang pakai shawl jg ea ??

    [gurau jew]

    BalasPadam
  14. ujang mane ade makwe... xde org nak kat ujang hahaha bagi kat kitorang je lah kikikiki..lari cepat2...

    BalasPadam
  15. wah naz.....berjaya menduduki tangga pertama...

    areliff n ujang lagi?hehhehe

    tahniah utk korang semua..

    BalasPadam
  16. grr..apa kes ni pakwe2 plak dapat shawls..huhu...btw, congrats! meh sini address-nanti mama pos kan-utk awek2 u ols ye :) atau kalau anak mak-bagi kat mak lah ye...hihii

    Nak hadiah Beads Blouse?Jom Join GiveAway ni

    Entry Terkini:
    Ragam Keluarga Inchik Moza - Perfume apakah yang paling best?& Kedai Kuning
    Dunia Aku Ibu Muda - Nak joget-joget & Anak itu rezeki wehhh!

    BalasPadam
  17. tahniah le naz.. kecoh betul naz ngan ujang tu ye.. dah.. memasing dah dapat shawl pasni leh duk dendiam.. bagi org len plak ye.. hehe.
    thanks BA.. masuk gak walaupun ditempat tercorot.. muahahah..

    jemput ke ALL IN ONE

    BalasPadam
  18. tahniah2~ yang berbincang tu dapat hadiah~ hehehe..jadi, 7 la ye? bukan 6? hehe..

    BalasPadam
  19. wah naz...lggr pantang nie...hahahaha


    qaseh la awek ujang..nk tak..hahahah..mampus aku kene keje dgn parang..

    ops..terkasar bahasa

    BalasPadam
  20. nampak gayanye kena tukar processor niii.... asyik pantas tewas jekkk... huhuhu... aku dah kata dah... long wallet tu kena kira gakkkkk....

    BalasPadam
  21. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  22. naz dgn ujang takpa la dah ada bini...leh kasi kat bini korang shwl tu...aq neh? bdk u lagi..so,kasi kat mak aq ler lagi bagus kekekekekeee :P

    BalasPadam
  23. ujang9897 tuh menang sokmo.. smalam pun dia nyer gambo ada kan.. wah wah iini tak leh jadik nieh.. heheheeheheh

    tahniah pada semua pemenang..
    smalam pc saya buat hal..
    arini tunggu kemunculan mimie azimask... hehehehehe

    mana tau .. luck birthday ke.. keh keh

    BalasPadam
  24. ujang, mulut jage ujang, ade org sedang memerhatikan, aku da kene sound semalam, kan babe kan??haha


    nur, jom la join pakatan:P

    BalasPadam
  25. huwaaa hahaha...menyindir je kerja..aiyoooo ~ sory lah huk2..jgn ckp mcm tu perasaan ini amat sensitif..eceh! dalam di lema..kah3x..

    BalasPadam
  26. salam..tahniah kepada semua pemenang..buat naz dan ujang klu nak bersilat meh depan sis..haha.

    BalasPadam
  27. areliff ~ lupe bini ni ke hahahaha...opsss pndang kiri n kanan T_______T

    BalasPadam
  28. alief poyo la xde bini, haha klu takde betol bagi qaseh, beliau sgt mendambakan shawl 2.hehe

    sis LM : jgn buat spam, nati ben mara

    BalasPadam
  29. aduhh.. namaku ade kat yang ramai2 tu je.. T____T

    haha..
    hbat sape yg menang..haih, orang yg same je 2 dan 3 tu..
    :p

    taniah3..

    jngan pkai shawl tu tau! XD

    BalasPadam
  30. nak gak join pakatan tu..leh x areliff :P

    BalasPadam
  31. congra8 bro.. hadiah shawl.. tapi nak kasi sape?.. hehe

    BalasPadam
  32. uihhh...sume boy dpt shawl ehh
    hehe
    tahniah

    BalasPadam
  33. aishhh pokcik menag yee... hoh...2 la akibat meniru..x monang den...

    BalasPadam
  34. naz. pakatan apa?. boleh je. nak kono bayar ke...

    LM
    pandai ke derang besilat? muskil ni..

    fyna.. nur pun ada kat ramai2.yg las sekali tu.. x bejaye naek takhta lagi..

    nora n sunah.. tertanya gak, so yang betulnye berapa ye BA.. 6 ke 7 ke 9?.. ke 2?.. saja nak tau jwwpn

    amboi ujang.. ada entry khas header agi.. jeles nih..
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  35. as salam..
    wah! tahniah kepada yang telah menang.
    er..lelaki dapat shawl..
    wow~

    :)

    BalasPadam
  36. qaseh nak ke? satu singgit ekekkeee gurau je :P

    BalasPadam
  37. naz menang... hoyeyyyy....

    ekau nak nuek apo shawl tuh naz... jgan buang tebiat cube2 shawl tuh depan cermin... ngeh3x...

    BalasPadam
  38. Salam .. tahniah buat mereka ni .. hebat belaka .. saya nih dah pancit awal2 dah .. ahahaha

    BalasPadam
  39. (comment lari tajuk)

    Mr. B.A - just want to say thank you fo following my blog... ;)

    BalasPadam
  40. tahniah2 pd yg mng..wpon x meng tp de gk lam senarai tue..hihi..terlepas plak soklan 3..:(..tp ley tngu next soaln..:)

    BalasPadam
  41. terlepas soalan...huhu...


    ~tice su~

    BalasPadam
  42. tahniah kepada pemenang!!

    abg ben,jom mlawat blog sy=)hehee

    BalasPadam
  43. ben ashaari.
    selalu nampak name anda di merata-rata blog. btw. salam perkenalan dari sab. :)

    BalasPadam
  44. whoaa congrats untuk para pemenang..

    tak sabar nak tengok korang gayakan shawl yg korang dapat.. hahahha

    saya pakai shawl saya ok hahahah :P

    BalasPadam
  45. abg ben telah di tag..
    ke blog saya yer rizaros.blogspot.com
    .... thx u..

    BalasPadam
  46. waah...bestnya...cian sungguh den tak dpt join..tenet ni kekdg slow motion sgt hahaha btw tahniah pada pemenang huhu..dpt shawl best

    BalasPadam
  47. huhu..pasni ntah dpt join kex.final year sudah..new sem gonna be tough.
    thnx 2 En. Ben. sy br j msuk soalan pertama.xsangka tersenarai gak.
    wish u all the best. chayok2!

    BalasPadam
  48. hahaha.. akhirnya naz dengan ujang9897 menang jugak setelah bertungkus lumus..
    tahniah :))

    BalasPadam
  49. Brader ben,, boley x wat tips psal iklan selain nuffnang? cmne dri segi pmbayaran, jumlah iklan yg seswai...

    terima kasih,,

    BalasPadam
  50. tahniah semua..aku belum ada rezeki lagi ni.. soalan tiga aku tertinggal..ada sapa yang boleh kasi link tak?

    BalasPadam