Jawapan kepada soalan bonus ..

by - Disember 27, 2010

 

Jeng jeng jeng .... Aku lepaskan semua jawapan eh ... sat ...  haaaa...

Jawapan ialah 66 blog ! Ada yang hampir iaitu 67 .. tapi tamooo .. nak yang paling tepat .. sila cuba lagi !! Hehehehe... Takde takde ! Segala rayuan tidak akan dilayan ... lalalalalal ...

Yelaahhh ... CHEK CUN jawab 67 ... tapi tak leh bagi hadiah sebab dia tak lengkap ! hahahha.. cuba check bagi syaratnya ... hehehehe...

Jadi... takda pemenang .. yearghhhh ... hehehe ... jumlah penyertaan semakin bertambah .. semakin ramai yang rosak bulu mata sebab mengosok mata ... hehehe.. jangan dipaksa ... Takpe .. tau aku bijak.. aku terima kenyataan ini ...

Oh yer... buat pengetahuan yer.. dalam dunia blog ni , macam macam perangai ada .. Ada yang bagus dan ada yang tidak ... Kulit luar nampak ok tapi tak sebenarnya ..Begitu juga sebaliknya ... Dah lama aku tau perkara begini .. Kalau kita sebarkan mengenai keburukkan blog tersebut , sebenarnya kita jugak mempopularkan blog itu.. Cara terbaik ialah buat laporan pada SKMM .. Kan ada borang kat situ .. g jer buat laporan .. abis cerita .. okeh ?

Jom sambung blogwalking .. Eh .. mana senarai 500 blog tu ???

You May Also Like

21 comments

  1. Haha. Abang Ben saja hilangkan bloglist tu ek? Heehehe

    BalasPadam
  2. sangat pelik tadi kenap incix ben x de nem entry lagi .
    baru je pk tuptup dah muncul. hohoi
    aa x de pemenang . cuba next time .hex

    BalasPadam
  3. jauh benar jawapan yg ku berikan tadi..ha,mane ea list 500 blog tu? tersembunyi sudaa

    BalasPadam
  4. ala...deqdeq jwb 65 td...satu lg jer..

    BalasPadam
  5. Salam .. ada yang simpan .. cari betul2 akan jumpa ... :)

    BalasPadam
  6. list 500 dh kena sorokkkk

    hihihihihihi

    psttt sanggup x ttp pc opis sbb nk biarkn list 500 tuh kot kot ada soklan tmbahan ke

    huuwaa huuwaaa huwaaaaa

    BalasPadam
  7. @miMiE aZiMaSK ^V^ bloglist tu dalam tanah~ hahaha.. harta karun~

    BalasPadam
  8. alahai..terlepas soalan bonus. kusyuk tgk 3 idiots di Astro Fiesta :(

    BalasPadam
  9. sekali SM letak 315 orang la
    jauhhh gilerrrr

    BalasPadam
  10. org selalu kata jgn mengalah sebelum bertanding... tapi saya nak nangis puas2 sebelum bertanding bole???? wawawawawawawawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  11. ada yg simpan pastu nyorok kan..huhu..sampai hati

    BalasPadam
  12. haah..tepikir2...nak nangis air mata drah dah ni..haha

    BalasPadam
  13. okay2..dah faham...dont worry...

    thanks for the tips...

    BalasPadam
  14. abg ben..maner ek list 500 blog tu??cari2 tak jumpa la..hehehe..

    BalasPadam
  15. Adesssss.. Sipi2 lagi. Waaaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  16. @miszlullaby

    Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia, kan? hehe..

    BalasPadam
  17. @miszlullaby
    Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia~ :D

    aiyo..tak menang la..:p

    BalasPadam
  18. ben. nak mintak izin capture screen ni la. buat muhasabah diri :p

    BalasPadam