Blog pilihan BEN ASHARI ...

by - Disember 31, 2010

 

image

Blogger kita ni seorang guru.. aku perasan dia lama dah follow blog aku .. Terima kasih GEN2MERAH ... Jadi aku nak beri penghormatan terakhir sebelum penutup tahun ini buatnya ..

Sebuah blog yang mmg best untuk dibaca ! Tahniah bro .. teruskan usaha mendidik anak bangsa agar terus cemerlang ...

GEN2MERAH

You May Also Like

17 comments

  1. hehehe.. Thanx banyak2 bro Ben. Blog saya ramai followers pun sebab ilham daripada blog bro Ben ni. thanx banyak2. Mohon maaf juga andai ada komen2 saya di sini yang bisa menyinggung perasaan K.
    Salam tahun baru 2011...

    BalasPadam
  2. sy pon baru follow cikgu kite sorang ni...

    ~tice su~

    BalasPadam
  3. bro ben still blogging ,... hurm..


    waa..congrats cekgu... hehe

    BalasPadam
  4. jenguk...orait...gi lawat gen2 pulak...

    encik ben,jemput la ke teratak ML...=)

    BalasPadam
  5. nak gak blog saya ada! :D hahaha

    cikgu2!! tak sabar nak jumpe cikgu kat skolah ^^,

    BalasPadam
  6. salam subuh abg ben. nak inform saya pinjam gambar-gambar abg untuk digunakan dalam blog saya. harap ia tak menceroboh privacy dan mengancam keselamatan bro.

    http://mohamadnaqib.blogspot.com/2010/12/ben-ashaari-menganjing-posing-gegirls.html

    BalasPadam
  7. tahniah gen2merah..

    symuzzamir.blogspot.com

    BalasPadam
  8. Ohhh cgu Gen2Merah femes la pasni.. Orang tawau tu.. hehe.. Thniah abg Jumadil.. bestnya.. pasni ramai la yg serbu blog abg ni.. Hehehe

    BalasPadam
  9. BA: Bertambah lg seorang kenalan blogger

    BalasPadam
  10. salam...sangat serOnok....waaaa..teringin gakk

    BalasPadam
  11. nice blog...dah follow...jemput ke blog sya...macam mana nak bagi budak2 suka ke blog kita yer...boleh bagi cadangan tak?.....

    http://skpetaling1.blogspot.com/

    BalasPadam