Cuti umum ... dah diumumkan !!!

by - Disember 30, 2010

 

PM DAH UMUM CUTI SEMPENA MALAYSIA JUARA PIALA AFF SUZUKI 2010 !!!

Hahahaha.. berjayaa gak ... Twitt PM ke tadi ? hahahaha.. Terima kasih PM.. Hadiah penutup tahun 2010 tuuu ...

 

KUALA LUMPUR: Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak sebentar tadi mengumumkan Jumaat ini (31 Disember) sebagai cuti umum sempena kejayaan sulung pasukan bola sepak kebangsaan pada kejohanan Piala AFF Suzuki 2010. - BERNAMA

-sumber : BHARIAN

Terima kasih PM , MALAYSIA !

You May Also Like

18 comments

  1. sepatutnya bagi 3hb Jan ini.
    Boleh tunda sekolah sehari.HAHA

    BalasPadam
  2. Salam..
    Wahh bestnyer..tahniah semua.menang bergaya,dapat cuti lagi tu..Alhamdulillah.

    BalasPadam
  3. cayalah..hehe..LM pun bleh cti sekali..hehe

    BalasPadam
  4. ala, tak rasa best lah sbb mang tengah cuti pon until 2 jan. haha.! malaysia bulehhhhh! hehe

    BalasPadam
  5. yeah!!!cuti...

    **pdhl mmg aq tgah cuti pun :)

    BalasPadam
  6. sangat x fair taw..baek xyah cuti..ari jumaat certain negeri mmg dh cuti la BA..serius x patut..nak mrh lebih2 kan sape la kite ni..huwaaaa..last2 ngamuk kat cni jer..wuwuuuuu

    BalasPadam
  7. yippppi............
    syggg PM kita

    BalasPadam
  8. haha... best la abg ben bercuti
    leh rewang p mana2 ni..
    sy skrg ni mmg sdg bercuti pun.. buka skolah.. keje la hehe

    BalasPadam
  9. Beza korang yang cuti dulu dengan cuti jumaat ni... jalan mesti lengang!!

    BalasPadam
  10. utk org yg ssah nak dpt cuti cam kakchik ni, cuti percuma tu very meaningful lah. hihi ..

    BalasPadam
  11. wahh bennnn...termakbul gak hasrat nk dpt cuti esok ye...

    BalasPadam
  12. org lain yg penat bermain..org lain yg dapat cuti...tapi memang hepi...ganti cuti thn baru yg jatuh hari sabtu,,,

    BalasPadam
  13. kat ganu hari jumaat memang cuti pun kuwang3x... yeyyyy cutiiii jugak haha

    BalasPadam