Dua soalan dah diberi .. maka .. bonus time !

by - Disember 27, 2010

 

Pergh .. dasat dasat .. takat ni jumlah yang dah hantar jawapan ialah ..... blog . Pergh.. ramai tuu ... nak la buat contest ringkas..  Sapa dapat teka dengan betul , malam ni aku buat review khas blog dia .. hehhehe... Amacam ? Aku nak jumlah sekarang ni.. jam 8:19 malam ... cepat teka .. aku nak paling tepat !! Seorang hanya boleh teka sekali jer .. Hanya satu jawapan !!! Satu bukan dua bukan tiga ..

Teka berapakah buah blogkah yang sudah menghantar jawapannya ???  Hehehhe ...  Saja kasi gumbira skit di malam hari ni ... hehehhe .. Tinggalkan jawapan korang di ruangan komen tu .. hehehe.. dan jangan lupa beri pandangan korang mengenai segmen ini sekali .. Tak payah buat entri ..

Erk.. tak jadi aku nak bebel... jadi kita tunggu jelah jawapan untuk soalan bonus tu.. sementara tu , nak g gunting rambut .. nak buat ala ala vin diesel.. ok tak ?

You May Also Like

54 comments

  1. 479 blog?hehehe

    segmen ni terbaik dri ladang..
    cume sy xleh nak join..huhuhu..
    ada masalah sikit..

    BalasPadam
  2. 250 orang!!

    Hebat! segmen yang best!! Da boooooommmm!!

    BalasPadam
  3. bella teka 350!hehe..

    segmen ni best + sgt mendebarkan!
    hehe

    BalasPadam
  4. hurmm brp ya maybe dlm 134 blog kot...
    fuyyooo gaya rambut ala2 vin diesel.. smart2.. haha.. mmg x da rambut la tu..

    BalasPadam
  5. 347 blog yang telah menghantar jawapan! :D

    segmen ni menarik sebab cam betul2 main treasure hunt plak.. tp tak sempat nk join yg hari ni :(

    kena tunggu soalan harian kedua la plak.

    BalasPadam
  6. pergh...bukan sennag nak teka nie....ok,tekaan FS..135 blog dah join.

    Segmen ini bagus sekali untuk menguji kepantasan sesorang itu membuat entri baru,nampak simple..tapi,dahsyat juga sebab list 500 tu tersembunyi..huhu

    BalasPadam
  7. ada lebih kurang 40 lebih yang hantar mereka punya jawapan .

    dan dan segmen ini sungguh la menguji tahap kesabaran dan juga menyeronokkan dan juga dapat hadiah.haha scara keseluruhan sgt best !
    heheh

    BalasPadam
  8. xctly kita baru jek nak blogwalking kat blog abang ben..tup2 dh tutup..takperlah,kita tengok je lah..lenkali leh join contest abang beng..hehhe..macam seronok pula...sedih pula lambat blogwalking kat blog abang ben nih..

    BalasPadam
  9. 40 penyertaan...

    heheehehe :)

    BalasPadam
  10. salam

    50..

    maaf abg ben, syira tak joint kali ni, sakit tak berapa sihat demam, di tambah dengan kabel lappy kena kerik tikus, hampir putus, tapi syira buka dan baca, memang menarik, nak buat tadi, tapi memang kepala pusing..

    godlap la pada yang joint :D

    BalasPadam
  11. ade la dalam 400 ke 600 blog? ahaha..jwpn nye..500 kOwt..entah hehehe..:p

    kOmen segmen nie? boleh seronok2 smbil mncari mmber baru..dan sebagai galakan untuk blogwalking! sesuai untuk blogger kerdil mcm saya :D

    BalasPadam
  12. 67. hangin ada satu badan sebb ben dah sorok link 500 :p

    BalasPadam
  13. bantai ajolah... 35bijik.. muahaha..
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  14. 155 kot..hahaha.. segmen ni mmg gempak lah!~ suke3...

    BalasPadam
  15. Hmm.. Siti teka 55 blog..^^
    xtaulah betul ke tak.. name pun teka kan.. hehee...
    Okla en. Ben, best segmen mcm ni, boleh selalu diamalkan.. hehe...

    BalasPadam
  16. erm...73 blog?

    segmen yang memang menguji kebijaksanaan blogger, antara penganjur (Enchek Ben) dan juga peserta-peserta segmen...pasai apa? sebab kena bijak wat soklan sampai peserta hilang punca..peserta pulak kena bijak cari punca yang hilang...:D

    BalasPadam
  17. menurut firasat aku..
    189 0rg da antar...hehehe

    vin diesel?
    botak tuhhhhh...
    takmo!takmo!
    ngeee

    BalasPadam
  18. erm..
    macam ramai je ek..
    agaknya 347 blog kot?

    cik ben ni sgt kreatif ye dalam bab2 nak buat contest..
    menarik menarik.. ngee~

    BalasPadam
  19. vin diesel? hahaha... da dpt kelulusan wife ke bang? ehehee...
    me teke.... erm.... errr....
    88 penyertaan... haha... suke2 jer. suke no 8. lalalala~

    BalasPadam
  20. 15 jee yg hantar jawapan..hhaha..pendapat tentang segmen nieyh...susah2....sbb senarai 500 blog xley bukak..

    BalasPadam
  21. saya teka 72 blog....segmen 500 blog ini amat menarik sbb bole merapatkan ukhwah sesama blogger skaligus bole tambah traffik dan kenalan baru...

    BalasPadam
  22. salam abg ben..
    meh cik wani nk teka..
    dalam 259 peserta yang join segmen ni..
    hohoho.. btol ke x?

    pndang cik wani la ek..
    segmen ni best..
    dpt naik trafiq..knal2 dgn blogger..
    mmang best la..
    thumb up!!!

    BalasPadam
  23. assalamaualaikum teman...

    jika tak keberatan...
    boleh tak promosikan entry ini..
    untuk ingatan sahabat-sahabat blogger...

    sebelum itu..sila baca dulu...
    kalau di luar kewarasan akal..
    nak reject..terpulang...

    hanya ingin mengambil peluang populariti blog ini untuk menyebarkan yang baik.. (^_^)

    salam perjuangan..(^_^)..

    BalasPadam
  24. DeQdEq nak teka dah 65 blog yang hantar jawapan...

    BalasPadam
  25. salam, sy teka 30...:)
    segmen ni mmg mencabar...tak pernah dibuat dek blogger lain..mmg mantop la BA...

    BalasPadam
  26. kalau peserta 500 blog tu lebih 500++.. tak mustahil peserta g anta jawapan lebih kuarng dgn angka tu..

    Ok i teka.. 499 Orang yang anta jawapan..heh.yakin jer :p

    BalasPadam
  27. bismillahirrahmanirrahim
    tb2 terlintas no 45
    huhu..mcm sikit sgt
    tp xpe..cube je..hehe

    BalasPadam
  28. salam malam... amboi2...sempat lagi incik ben gi potong rambut yer...siap tinggal soklan lagi...

    saja tekalah...dalam 265 blog kot...

    best2 sangat segmen2 yang dibuat ni..xcited nak menjawab..biarpun banyak line kena block kat opis...kat rumah sloww kalah kura2 pulak...

    BalasPadam
  29. dengan kompiden den jawab 78

    Komen : segmen mmg mencabar,lagi2 part ilangkan list blog.haha nice. Tp bro kne cari jalan cmnr nak elakkan kopy paste.rase ramai yg men kopy2 ni.hee

    BalasPadam
  30. nak meneka jugak ni...rasa2 236 blog yang hantar jawapan..
    segmen ni menguji para blogger spy lbh tangkas dan lebih alert! sebabnya kdg2 tu ada blogger yg submit 2x url...hehe...

    BalasPadam
  31. bro, kat mana nk cari 500 list tuh? xjumpe pon..smlm tgk ade lagi~ heran sungguh harta karun tersebut

    BalasPadam
  32. mama teka 238 blog

    komen tentang segment..
    ni pestime mama join..bunyi cam best n menarik..

    BalasPadam
  33. Dapat tengok je segmen kali ni.Sok dah mula meeting...

    BalasPadam
  34. salam ben, hurm.. tak jumpe list, sibuk hari ni duk berghatering!!! ehhe

    neway nak teka gak r, hurm, dalam 27 blog?? amacam?? okey tak..


    Gathering Blogger Terengganu Meriah

    BalasPadam
  35. saya teka 267..hehe
    segmen ni simple...suka sangat..
    sebab baru je dapat on9, dah boleh join segmen...
    x perlu masa yang lama untuk jawab...

    BalasPadam
  36. eh, la..
    ada soalan sebelumnya lah..hahaha
    sory abg ben..kih3..
    x dapat join lah cmni..

    BalasPadam
  37. ehhhh... ada soalan bonus... xpasan :(

    BalasPadam
  38. 228~ ni no BPM SJ~ hahaha... no bertuah tuh~

    BalasPadam