Dugaan betul ..

by - Disember 27, 2010

 

Mmg menduga sungguh hari Isnin ni ... mengenang diri ni baru je ok .. kalau tak , mau gak diamuk amuk... Internet lembab giler  !! Tekanan jiwa betul la ginih ..

Penghujung tahun ni rasa cam makin malas pulak dengan blog ni .. nak 'shutdown' terus pon ada rasanya .. Tapi sayang pulak ... hurm... sayang sbb dah ramai kawan ... macam macam golongan ada ..

Rasanya aku ni dah kena g bercuti panjang ni .. tapi tak tau nak g mana .. Esok , ada bahagian g berkursus panjang ... tempat ? Pergh.. best.. ada satu bahagian tu dah balik dah .. best best lak tu diorng g.. huwaaa... bahagian aku ? Tahun depan.. sementara tu , biarlah otak ni terputus segala urat yang ada... huwaaaaaaaaa...

Tak kisah la... mau tak mau , kena buat perancangan sendiri la gamaknya ... nak g mana yer... Kelantan ? Sah wife menjerit kegembiraan... mana taknya , balik kampung la gamaknya.. hukhuk...

You May Also Like

14 comments

  1. huhu. same laaa.. yuyu pulak sedih sangat hari ni. sebab malaysia menang indonesia kalah, kawan indonesia kat kelas yuyu marah marah dengan yuyu. kate malaysian terok.. ciss.. :(

    BalasPadam
  2. salam

    selamat bercuti ke kelantan...huhuhu

    BalasPadam
  3. dtg klantan nie mmg bez gi berendam kat taman rekreasi air terjun jeram pasu..
    hujan2 gnie..air sejuk gler..dgn kicauan burung..suasana hutan.
    fuhh..pergghh!!!

    BalasPadam
  4. Ben, jom ikut kami ke Bukit Tinggi esok..

    jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

    BalasPadam
  5. apa????jappp..nak baca statement tu lg sekali?..betulkah???joooommm...:)

    BalasPadam
  6. salam..

    balik kelantan best....
    mie suka..
    tapi nak menempuh perjalanan yang panjang membuatkan tak best..
    dah sampai sana lupa dah...
    makan makanan murak sokmo... sukaaaa.....

    makan makan makan..
    tada benda lain..

    lepak pantai PCB atau memana pantai pun best jugak..
    leh layan cholek...

    waaweee...

    selamat bercuti panjang en ben....

    // klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //

    BalasPadam
  7. Sabar ye Ben.., mang cam tu bila banyak idea yang nak tumpah tapi internet pulak lembab. Cuti, cuti gak tapi laptop bawak ye, tak lengkap hari kak klu tak baca catatan Ben.

    BalasPadam
  8. a'a la, akhir tahun nih internet lambat. geram je.

    Latest Entri :
    Akibat Taksub : Piala Suzuki AFF 2010

    BalasPadam
  9. BA: Oooooo wife org Kelantan....:)

    BalasPadam