500 BLOG MENCARI HARTA KARUN : SOALAN TERKUMPUL ( 1 )

by - Disember 27, 2010

 

Amacam ? Menarik tak soalan pertama ? Hehehehe... Ok.. skang sila jawab soalan terkumpul ini .... Kumpul dulu jawapan dia tau ... nanti cukup 5 baru antar ... hehehe ..

Soalannya :

1 ) Siapakah penaja rasmi segmen 500 BLOG MENCARI HARTA KARUN ini ?

Sabar sabar.. simpan dulu jawapan ni yer .. kasi kasi orang tiru ... hehe ...

Ok.. Untuk soalan harian tu , maaf la yer... nama pon cari harta karun.. jadi kena la cari senarai nama tu atau puncanya .. kan kan ?

Jangan juling mata tu.. takde sapa berair mata tu lagi kan ? hehehe..

You May Also Like

37 comments

  1. pedih mata pedih mata..air...air...terjuling mata ni cari senarai bloglist he3..ok2 kite kumpul dulu.....

    BalasPadam
  2. s0ry ye abg ben!~ =) ingtkan mmg ilang td.. so niat diati nak share la dgn sume..hak3 tp dh abg ben ckp camtu maknanya trick la tu kan.. s0 ina dh delete dh pown entri list 500 td..hihihi sape yg tgk kt blog ina td tu rezeki diowg la..=p

    BalasPadam
  3. hahaha.. ok dah simpan dah jawapannya.. soklan kedua bila?? esok ke? hehe. excited sgt haha

    BalasPadam
  4. nak jawabb!!nak jawabb!!!nak jawab!!
    ala..tapi ta sempat..
    berokban nie lembab gilerrr..
    da soklan kuar..
    bru bole on9..
    xpew la..
    tggu musim depan...

    http://aindzaya.blogspot.com/2010/12/nafsu-yang-terangkat-bila-dia-ada.html

    BalasPadam
  5. waaa....memang mencabar la Mr. Ben..
    dh mengadap lama depan lappy ni..sakit mata dh..nak rehat jap.

    BalasPadam
  6. kumpul dan menang...hadiah bez ni haha...satu pda yang abg ben idam2kan ..hek2 gurau je

    BalasPadam
  7. ada soklan lg??
    adeh~~
    bpe byk lg ek..
    SAYA UNDUR DIRI... =P
    SOB2..

    BalasPadam
  8. alahai cik ijam...xkan dah mengalah kot... dalia bagi support ni... chaiyok2 ijam boleh ijam boleh ! join je xmenang pun xpe t dalia blnje haha (gulp)

    BalasPadam
  9. kalau jwp soalan terkumpul je tp x jwp soalan harian bole x ??

    lg 1 nk tnye, soalan tkumpul nieyh kita kumpul dulu smpai last soalan ,pas2 baru cepat2 post jwpan kat sini ke?????????????????????????????????

    BalasPadam
  10. :p tadi sempat copy 500 blog tu..and letak lam my blogg ekekekeke sapa sempat tengok untuk la...skang aq dah delete utk keselematan hu3 :P

    BalasPadam
  11. cik dalia~~~~~~~
    sy sgt terharu...tq dear...
    (BELANJE APAKAH ITU??)
    OOO...ni dalia la yg jd PENAJA RASMI...kui3...

    BalasPadam
  12. hadiah utama apa ya..??
    adakah HTC abg ben hehehe..

    BalasPadam
  13. jangan ade yg give up please. ia semakin adventuresss !! hehe

    BalasPadam
  14. tak kisah hadiah ape..nk join gak...hahaah...sbb tau susah menang

    BalasPadam
  15. qaseh tgh menaruh harapan utk menang tu.hahaha

    BalasPadam
  16. kita pun dah remove blog list tu.. ingat nak share tapi memandangkan abg ben ckp semua tu adalah trick untuk dia orang berusaha untuk cari.. so.. good luck everybody..

    BalasPadam
  17. hahahahaha salu buli qaseh yang baik hati ini...
    pembuli tegar ujang n naz...
    kalah le tu nak buli2 kite lak..abg ketul2 ade ni haaaa... :p hahaha balik keje jumpe esok ye :D

    BalasPadam
  18. smua chayok2 k...
    wish uollz best of luck...
    =)

    BalasPadam
  19. korek lah korang tempat mereka2 meninggalkan link itu..hihiii

    sangat mencabar! mama x dapek join kali nih, kerja menimbun...huhuu

    BalasPadam
  20. pergh! cik tikah sokong dri blkng je nie. hahaha...

    BalasPadam
  21. enchek ben, nak tanya macam soklan qushaira gak..kalau jawab soklan terkumpul tapi tak jawab soklan harian tu boleh ke?

    BalasPadam
  22. qaseh balik sebab takut la tue...

    BalasPadam
  23. uwaaa.....adoyaiiiiiiiiiiii cmne nie

    BalasPadam
  24. huhu... mencabar tul bro ben nye segmen kali ni.....
    nasib aku tak join......
    huhu.....

    (nak join tapi bizi)


    gud luck yaw semua....^^

    BalasPadam
  25. adoihh..patot cari link tak jumpak2.. waaaaaa.. ben. buka la lagi sekali. org dah start keja nih. mana sempat nak o9 :(

    BalasPadam
  26. usaha tangga kejayaan!
    aku pun tgh berusaha!
    enjoy it!

    BalasPadam
  27. aku boleh tolong sapa nak list 500 tu.. hehehe... boleh bagi ke dekat dia orang ni BEN.. hehehe

    terjah sini http://myvitrd.blogspot.com

    BalasPadam
  28. good luck semua... senarai tu xleh show ye... opsss

    BalasPadam
  29. aduhhh encik ben ni baru dapat on9.. serius tak paham.. penaja hadiah terkumpul dengan harian sama ke? pening betul..

    BalasPadam
  30. oww..patut r list tu dah tak der..tapi..kiter tak join pun..hehehehe..

    BalasPadam
  31. nampaknya saya jawab lain dari yang lain la adoi :)

    BalasPadam