Ke Pulau Pinang ..

by - Disember 31, 2010

 

InsyaAllah .. Jap lagi lepas subuh aku ngan wife akan bertolak ke Pulau Pinang .. ke kampung aku yakni di Balik Pulau ... Dijangkakan akan tiba.. entah .. bawak slow je nih.. malas nak merempit .. Ari tu merempit , eksiden .. hehe.. tu pon bukan aku langgar.. org langgar.. kena lak skang musim hujan maka kena hati hari ... tu cerita lama yang patut aku jadikan pengajaran ..

Selain ke Pulau Pinang , aku plan nak turun ke Sungai Petani sekali .. nak jumpa kawan kat sana ... tapi tak lama nak ke sana sbb Isnin keje .. Apa pun segalanya bergantung keadaan di Pulau Pinang nanti ..

Doakan segalanya berjalan dengan lancar yer.... Jumpa lagi nanti ... Salam dan selamat pagi ... Selamat Tahun Baru juga... Tanamkan azam jadi blogger yang bijak dan berinfomasi .. Tu yang penting .. Biar nampak kosong tapi berisi dari nampak berisi tapi habuk pon tarak ! Eh.. sempat lak .. okeh ..

You May Also Like

37 comments

  1. Wahhh, pasemboQ satu eks..hehe, ok selamat jalan, berhati2 di jalan raya, DTS-Mat Gebu doakan moga BA dan keluarga selamat pergi dan kembali...insya Allahh...

    BalasPadam
  2. moga selamat perjalanan pergi dan pulang ye en ben~

    BalasPadam
  3. Semoga selamat sampai..berhati-hati di jalanraya..selamat tahun baru:)

    BalasPadam
  4. Semoga selamat perjalanan pergi dan balik :)

    selamat tahun baru!

    BalasPadam
  5. Bwk kete elok2 tu Ben..hjn nie, bwk pelan2 udah.. ;)

    oh yer, lpe nk gtau..

    thanx coz sudi flw my blog.. ;))

    BalasPadam
  6. jgn lupa pi padang kota lama nohhh..

    BalasPadam
  7. selamat bercuti, dan baru follow blog ni

    BalasPadam
  8. have a safe journey abg ben !btw arinie birthday ima! haha tibe2 la :P nnti singgah la blog ima tau :D http://gulahatimenawan.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. nak pesan buah pala 2 kilo...hehe

    Selamat Tahnun Baru ben!

    BalasPadam
  10. Oh, asal Penang rupanya...Eh?? pergi sg.petani?? mesti kena lalu atas jambatan merdeka, umah sy kat situ....hahahaha~~~~

    BalasPadam
  11. salam..
    hati hati memandu bro..balik KL kena awal kalau tidak mesti sesak punyee

    BalasPadam
  12. Hati2 di jalanraya, moga slmt sampai dan kembali KL ya...

    Enjou ur self...

    BalasPadam
  13. selamat bercuti dan selamat tahun baru.....

    BalasPadam
  14. Moga perjalanan dipermudahkan dan slmt sampai ke destinasi..

    ~tice su~

    BalasPadam
  15. ben...
    hati2 yer...ingat lagi sorotan kisah ko kena langgar..maklumlah..jem..

    selamat thn baru

    BalasPadam
  16. owh... sedmoga slmt smpai.. kalo g sg ptani.. dekat le.. ngan rmh cikali.. leh jumpe..

    BalasPadam
  17. nak ke Balik Pulau jgk sat gi...

    BalasPadam
  18. Salam bro ben.. Saya di penang... Selepas dah settle semua boleh jmpa dengan saya?

    http://profhariz.com

    BalasPadam
  19. selamat dalam perjalanan pergi & balik

    BalasPadam
  20. uwaaaaaaaaaa! nak balek kg jugak! :'(

    BalasPadam
  21. smoga perjalanan abg Ben selamat... berhati2 di jalan raya.. hehe bestnya p Penang dah lama x p sana.. huhu.. time praktikum jak p sana selalu.. hurmm nk makan pasemboq, bestnya

    BalasPadam
  22. selamat ke p.pinang. nek jambatan pun bolee.nek feri pun bolee.hehee

    BalasPadam
  23. nak jumpa yut pon ok..kat sg 2 jer ha...

    BalasPadam
  24. berjogging pg2 di blog abg ben..semoga smt spai ye...dan selamat tahun baru..!!

    BalasPadam
  25. smoga selamat sampai ke pulau

    BalasPadam
  26. e`eh..Balik Pulau??? same la ngan tempat tinggal sy skang.. nnt g la pesta.. best pesta Penang kali nih.. byk mainan baru.. dan barang2 pun byk yang murah2...t wat enri pasal g pesta penang k.. :)

    BalasPadam
  27. yeah hati2 abg ben and family :)sya pon org penang[butterworth]heehe..org balik pulau rupanya..eh sma mak cik efa plak kt sg rusa huhu :)

    BalasPadam
  28. Salam...Ooo..Bro org balik pulau, patut macam kenai....makan laksa janggus..????

    BalasPadam
  29. Bro BEN wife aku orang balik pulau juga.. hahaah sekampung rupanya.. Balik pulau area mana BRO.. time raya boleh datang makan laksa umah mertua aku.. hehehe

    BalasPadam
  30. en ben...jemput singgah umah saya lah..kat sg nibong..ka..en ben nak p pesta penang???heheh

    BalasPadam
  31. eh..eh..ayah sy pun kat penang arie nieyh...tp x tau laa kt celah mne..hu...hati2 abg ben

    BalasPadam
  32. dah sampai penang ke....balik pulau durian sedap..laksa pokok janggus pun best...mai sg petani x mau lajak ke pendang ke :)) happy holiday utk abg ben sekeluarga....

    BalasPadam
  33. jangan lupa makan CHAR KUEY TEOW BM..sedap woooooo,hahahahah

    BalasPadam