Panggilan terakhir 500 BLOG !

by - Disember 27, 2010

 

Lagi 10 buah blog ... pastu tutup buku ... nak mula mencari harta karun dalam 500 buah blog tu .. Rasanya nak bagi satu soalan satu hadiah .. hanya peneka paling tepat akan dapat hadiah untuk soalan pertama ni .. hehehe ..

Penaja hadiah pertama ni datangnya dari En. Zulfadli .. blogger dengan blognya http://www.sisiberbeza.com/ .. Hehe.. korang rasa rasa la kan.. apa hadiah dia nak bagi yer ?

Ehem... DOMAIN ...agaknya dapat gak la ber DOT COM nanti yer .. hehe.. amacam ? Untuk soalan berikutnya , kena tunggu hari lain lak...

Jadi , satu hari satu soalan .. pergh.. cam kuiz era lak .. cuma tak de la wang terkumpul.. hehehe.. okeh ?

You May Also Like

10 comments

  1. kena buat entry dan bagi jawapan sekali ke atau
    buat jawapan terkumpul ?
    huhuhu

    BalasPadam
  2. BA.. sama nak tanya macam macik..

    BalasPadam
  3. gua nk join gak boleh bro ben? muahahahhahahaha

    BalasPadam
  4. dy mesti nk bg pensil 2 btg..kui3...
    =p

    BalasPadam
  5. bro, den merayu, biala soklan stat pas pukul dua, nak lunch hour da ni.

    BalasPadam
  6. tak sabar ni nak join meredah blog ni..mau tak buat keje...
    ni nak buat soalan terkumpul ke?

    BalasPadam
  7. Dengan perasaan bangganya sy akan join.. ngeh3....

    BalasPadam
  8. dengan rasa bangganya.. sy akan join... ngeh3.. :)

    BalasPadam