Apa itu 500 BLOG MENCARI HARTA KARUN ?

by - Disember 26, 2010

 

Mula mula .. aku nak kumpul 500 blog yang mana syarat utamanya seperti biasa , buat entri .. dalam tempoh 24 jam !! Bukan mudah tapi tak mustahail kan ? Hari tu aku berjaya buat 200 blog dalam masa 8 jam .. Tu pon bermula dari tengah malam hingga ke awal pagi.. hehe ..

Kemudian.. dari 500 blog tu , aku akan listkan semuanyaa.. pergh ... masak.. hahaha.. Aku bukan tak nak cari kakitangan tapi biarlah aku buat sendiri .. Lebih puashati .. Mengikut citarasa aku ..

Bila dah listkan kesemuanya , barulah akan di buat satu pertandingan .. Bagaimana konsepnya, biarlah itu menjadi tanda tanya.. hehehe..

Umum tau segmen aku senantiasa berubah cara .. takkan nak sama punya .. Tapi jangan risau ... takkan ada yang mati akibat blogwalking sbb aku akan permudahkan.. Aku pon tak la kejam kan .. hehehe ...

Cuma soalannya agak tersirat skit .. kena baca betul betul .. salah baca , jawabnya, merayau la dalam 500 blog tu.. 500 tuuuu !!! Bermakna , dapat 500 kawan baru kan ? hehehhe ...

OK pe ?? Penutup 2010 dengan satu blogwalking yang besar besaran ... hehehhe .. satu kenangan gitu...

You May Also Like

26 comments

  1. mau berpinar bijik mata ni..hihi

    BalasPadam
  2. abg ben...bile nk start...hari ni ke??hehehe...tak sabar lak nak join~ :)

    BalasPadam
  3. buat sekarang boleh?? nak join.. hik hik hik.. :DD

    BalasPadam
  4. da start ke en.ben?
    argghhh...jgn la time aku menTravelkan diri...
    xpa...ada rezeki aku dpt ikut gak ni...

    gud luck ebribodi..:))

    BalasPadam
  5. Kalau nak cari kaikatangan aku nak isi borang lalalala

    BalasPadam
  6. wah bro..konsep yang bgus la..nice

    BalasPadam
  7. salam

    pergghh!!! 500 tu.... bila startnya.. kekeke

    BalasPadam
  8. mintak2 tersenarai kekeke...esok sume mate juling hahaha

    BalasPadam
  9. waaaaaaaa!!
    500 tuh??? mmg terkeluar lar bijik mata nk cari kn.. huhuhu,

    saya percaya abg ben TAK KEJAM n AKAN BG MASA YG SGT AMPLE kali nih!
    hehehe

    slamat maju jaya kwn2!
    *ngee*

    BalasPadam
  10. Mesti best. Tp takut tak dpt join. Kelas da nk start. So, jarang online. :(

    BalasPadam
  11. wah...teruja.. cm tak larat je 500.. xpe..belom cuba belom tau..hehehe...

    heh...baru nak offer diri jadi assistance.. hahaa..500..glurrp..!!

    BalasPadam
  12. mmg slalu pon mrayau balik...hehe

    BalasPadam
  13. huhu..sekolah dah nak stat
    hope sempat join byk2 segmen kt sni.hehe
    cuti skola yg best..thanx bro ben

    BalasPadam
  14. yg ni menarik..LM nak join klu sempat.

    BalasPadam
  15. huuu kena letak eye more kt mata bia kasi terangg

    BalasPadam
  16. aku suka segment kau ni bro.. sebab aku dapat buat list senarai blog walking harian aku.. yang hari tu aku dah dapat 207 list.. tak sabar nak tunggu yang 500 ni pulak..hehe

    BalasPadam
  17. nak join lagikk! belum serik lagi mata juling ari tu :)

    BalasPadam
  18. nak j0in jugakkkk... bla start ni???

    BalasPadam
  19. jom berjuling...ahahahha...nk masuk senarai gak

    BalasPadam
  20. hurmm ternanti2 ni...
    harap2 blog saya pun tersenarai dlm 500 tu hehe

    BalasPadam