Baiklah .. saya follow awak , okeh ?

by - Disember 31, 2010

 

" Kalau leh follow la ye .
Link kat bawah:
http://xxxxxxxx.blogspot.com/
Kalau x nak pun X apa...
Sebab blog BEN ASHAARI da femes kan "

 

Satu mesej yang aku dapat di FACEBOOK .... perghh... sampai gitu sekali ...BEN ASHAARI tak femes okeh .. Wife Ben Ashaari bukan penjaga gol tau ! Haaa.. jadi kami tak femes emes yer .. tapi saya akan follow awak ... kena la rajin update yer

You May Also Like

56 comments

  1. sapa tu en..ben......mcm xde apa pun....:)

    BalasPadam
  2. abg ben mmg femes lah...tp kan...ayt dya tu mcm brunsur krg asam sket...

    BalasPadam
  3. En. Ben, kalo sy nk sewa tapak iklan utk letak banner kt bwh tu, cmne? Blh tk reply/sms sy 0176391491...

    aku yg tlh kau promote...tq...

    BalasPadam
  4. incik ben ashaari da follow saya.
    terharu laju2:)

    BalasPadam
  5. ala..abang ben..follow la saya skali hehe..mane aci nih.,.nk gak rasa..
    http://overscurry.blogspot.com

    BalasPadam
  6. adoi...ayat menikam kalbu sungguh.

    BalasPadam
  7. muehhee...dasat..ader jugak cam ni ek..

    BalasPadam
  8. aikk?? mcm ni pon ada kaa?? ahahaaaa..statement "wife sy bkn penjaga gol" adelah menggelikan hati sy! hahaha..

    BalasPadam
  9. Haaaaa sapa la punya link tu abg ben?? Hahaha.. brp byk S laaaa

    BalasPadam
  10. hohoho...
    blog dia tu mcm kosong je?

    p/s : salam ziarah encik ben... =)

    BalasPadam
  11. salam..

    abg ben, blog sapa tu..saya dah lihat dah.

    BalasPadam
  12. tu satu silap besar...

    ben ashari la satu2 nyer blogger paling feymes yg rajin follow org..

    kalau die tak follow korang tu sebab korg tak bagi link latue..

    tak percaya..
    cubelaa korang banding kan ngn blogger feymes lain.. aku taknak sebut blog sape.. tpi korg try jelaa..

    try follow yg feymes2 tue, tgk laa bzaman2 laa nak tnggu dorg follow balik..

    BalasPadam
  13. Dah terbukti En Ben & wife dah semakin dikenali.. Tahniah ye.. Selamat Tahun Baru 2011.. Semoga semua impian dan azam akan tercapai..

    BalasPadam
  14. ada ker??follow ben la... pendekar tanpa nama la pulak..

    BalasPadam
  15. abang ben! tq follow adqayyum..

    tapi untuk pengetahuan semua, yang di atas tu bukan adqayyum tau..

    http://duniatanpabanyangan.blogspot.com/2010/12/ben-ashaari-follow-adqayyum.html

    BalasPadam
  16. abg ben, jom tgk2 blog kita pulak.

    http://izzatiliyanasabri.blogspot.com

    BalasPadam
  17. as salam..
    wahh.entri kiut.eh? blog baru?

    oo...follow blog tu

    0_0"

    BalasPadam
  18. salam ben ashaari..

    sudi2 lah jenguk blog sy...pasal bengkel fotografi dlm fiesta technopreneur UKM KL.

    http://daricahayahati.blogspot.com/

    BalasPadam
  19. heheeh sesekali kena ngosek tuu bro .. ok lahhh :)
    sib baik bro dah follow saya .. kalau tidak saya singgung jugak ecehhh :))

    BalasPadam
  20. Hahahaha...sapa kah yg "itu" aku ada kesah kee..tapi ni, part azila bukan penjaga gol..cehhh!!sabar jee aku si ben nihh.....

    BalasPadam
  21. bukti abg ben femes ialah,, sy blogger baru ,, pastu kakak2 abg2 blogger lain terus cakap ben ashaari ,, haha,, femes lah tu,, huhu

    BalasPadam
  22. alamak abg ben wife abang keeper malaysia ker??wah nak follow lah macam nih...hehehe..anyway abg Ben memang famous pon tak perlu ada kaitan dengan harimau malaya..Happy New Year..

    BalasPadam
  23. ramai jeeee yg minta follow blik..
    -.-" xpatotttt

    BalasPadam
  24. tersengih 2 saat bila bc entri ini..hahahah~

    BalasPadam
  25. aik?sapa tu BA?keke..mysteriousityy~

    BalasPadam
  26. Wah...sungguh suci dan bersih betul blog dia... :D

    BalasPadam
  27. part yg last x tahan tu.. wife BA bkn penjaga gol... Aduhai.. kekekekekekeke

    BalasPadam
  28. Salam .. saya tau apa xxxx tu.

    xxx = hasrulhassan

    sambung ler .. hehehe

    BalasPadam
  29. abang ben , follow muna ? huhu ..
    *nak jugak*

    http://munalifestory.blogspot.com/

    BalasPadam
  30. salam..

    apa punya blog daaa...

    cam siot pun ade!

    Ben, dia maha jelez ngn blog u taw. hahaha..jgn amik peduli.

    BalasPadam
  31. boleh plak ckp gitu.takde paksaan dlm follow memfollow ni.

    BalasPadam
  32. skang, khairul fahmi che mat yg fames amos! he3..

    BalasPadam
  33. okey agak teruk sikit di situ.. =____="

    macam terdesak je. Blog kosong takde pape pun. Ke.. bro silap URL? Ye laa.. banyak sangat huruf x. haha

    BalasPadam
  34. teringin pulak nak suruh ben follo uncle pulak hihihihi jgn marahhhh ..selamat tahun baru dari uncle..moga tahun depan akan bertambah rezeki dan bertambah sesak trafik disini.

    BalasPadam
  35. heee... encik ben baik. follow ramai orang :)

    BalasPadam
  36. Abg Ben kena follow adik ni juge ..haha!

    BalasPadam
  37. orang tu jeles ngan encik ben kot.
    maybe dia bengang ngan encik ben?
    haha~ ape2 pun, dia tu memang sengal. ;DD

    BalasPadam
  38. agree ngn Qamarul..

    sy pon kene juge...tp x pe la kot. depa tak pasan kot...huhu~

    BalasPadam
  39. haha, baru nk folo memolo si polan.. takde entry pun.. hehe. mcm2...

    BalasPadam
  40. haha..tgh2 bengan kt budak tu..sempt lg menyakat tu yer..haha..tp best ayat tu..(Wife Ben Ashaari bukan penjaga gol tau)..trgelak plak bile bace yg nie...power punye ayat..

    BalasPadam
  41. waaa. bestnye.

    untung sesape yg abg beng follow..
    teringin gila. huhu...

    (berangan lebey.haha)

    ;D

    BalasPadam
  42. first time saya rasa.. saya mula suka singgah blog ni.. :) tahniah bro.. :) i wouldnt be llike u.. u r just amazing just the way u are.. congrates!! u will be success... amin..

    BalasPadam