Blog Best of the Best 2010 by BEN ASHAARI ( 1 )

by - Disember 30, 2010

 

Serius ... mmg terbaik !! Antara blog yang sudi mengajak aku ke kediamannya waktu tu.. kat mana ? Haa.. nanti korang masuk , korang baca ... Mmg terbaik !!

Sebenarnya , blogger ni pon pencetus semangat kepada minat aku terhadap blog.. Sapa sangka dengan berblog saja , aku dan wife di pelawa ke tempatnya walaupun kosnya amatlah tinggi tapi segalanya ditanggung .. makan dan penginapan ... hahaha...

Terharu aku weh... yelah.. kenal pon tidak. .hanya membaca tulisan saja ... Dan akhirnya aku disini atas semangat semangat mereka ... Hurm... InsyaAllah .. mmg aku teringin nak jejak kaki ke sana nanti.. Walaupun dia sekeluarga dah kembali ke tanah air .. hehee

Nak kenal sapa blogger yang aku maksudkan ? BLOG BEST OF THE BEST 2010  > sini

You May Also Like

16 comments

  1. yeahh menarik lalu terolo beliau juge.. huhuhuh

    BalasPadam
  2. xsngka dengan berblog leh smpai cm2...hebat2...hihi..

    BalasPadam
  3. suka tang resepi tu..sbb tu juga sy slalu jengah..yezza

    BalasPadam
  4. wah, besnyee.. seronok jadi orang femes ni. hehe :) bila agak2 abg ben bak singgah blog saya yang tak seberapa ni.. huhu

    BalasPadam
  5. wow..menariknya...
    tak sangka..
    rezeki tu kadang2 kita tak sangka..:)

    BalasPadam
  6. baru je terjah tadi.. memang menarik tempat dia pergi tu

    BalasPadam
  7. Wah bestnya blog http://yatiememories.blogspot.com/.. saya mmg suka dgn en3 mgenai Grand Canyon.. bestnya p sana.. Saya just blajar mgenai geologi2 batuan d Canyon tu.. amat untung p ke sana.. klu la saya p ke sana.. tak saya lepaskan tuk melihat dan mgkaji batuan2 d sana.. arghhh best dan jeleznya aku.. pabila aku melihat batu.. aku amat teruja.. peminat pd Geologi

    BalasPadam
  8. setuju beliau mmg cool org nya walaupun lina sendiri tak pernah kenal....BA.

    BalasPadam
  9. ok mmg terbaik. bestnya tgk picture dia. teringin pegi melancong. hmm..

    Encik Ben~ Thanks!

    http://pelita89.blogspot.com/2010/12/siapa-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  10. Salam Ben,
    Syukur Alhamdulillah...bertuahnya akak hari ni sbb ada penghargaan istimewa dari blogger terkenal Ben Ashaari....gembira dan terharu di buatnya...hari ni pun ramai yg singgah dan follow blog akak..kebanyakkannya dari blog Ben juga....terima kasih atas segalanya...bertambah lagi kenangan manis akak sepanjang 2010....terima kasih juga kawan2 semua...

    BalasPadam
  11. baru mengusha blog tuh...wow....grand canyon arizona..terbaek lah!..hehe

    BalasPadam
  12. wahhh.... bertuah badan... ngeh3x..

    BalasPadam
  13. bro... tolong promot boleh...? ^^


    http://azyaleeya92.blogspot.com/2010/12/ade-ke-orang-join.html

    BalasPadam