Aku tewas dengan GENGBLOGGER.COM

by - Disember 30, 2010

 

Pertarungan blog BEN ASHAARI dan GENGBLOGGER.COM berakhir .. hukhuhuk... Masa mula mula aku berblog , aku deal ngan Kong .. owner GB .. mau lawan ALEXA.. mana tak nya .. dia bantai gelak ALEXA aku yang berjuta juta jauhnya tu .. pergh.. tercabar aku .. tapi tak peee... aku ada strategi..

Namun , tewas tipis.. hehehe..tak kisah... janji aku buktikan.. aku mampu mencabarnya ... hahahhaa

image

image

Tak pe.. tunggu tahun depan lak dengan strategi dan taktikal yang baru.. hahahha...

You May Also Like

31 comments

  1. keep u a good work abg ben..haha..sy punye traffic rank kat msia tu 5 angka kot...hahaha...mahal tu..hehe

    BalasPadam
  2. cuba lagi abang ben..kitorang akn trut support dari belakang,depan,kiri dan kanan..hehe

    BalasPadam
  3. gud luck! bukti kn yg abg ben boley...aha!

    BalasPadam
  4. Insya allah..tak de apa yang mustahil..

    BalasPadam
  5. muehhe..nesloo support due2..

    BalasPadam
  6. salam,

    InsyaAllah.. anda mampu menewaskannya suatu hr nnti..

    Semoga berjaya! :D

    BalasPadam
  7. InsyaAllah abang Ben..
    Ada usaha semuanya boleh :)
    Saya support abang Ben!!

    BalasPadam
  8. good luck la abg ben...
    hurmm x tau awang ranking ke brapa tah.. hahaha

    BalasPadam
  9. moga terus sukses...
    suka support u..

    BalasPadam
  10. Masih xpaham apa maksud Sites Linking In .... usaha lagi Ben ...

    BalasPadam
  11. kan qila da ckp. aBg ben da kalah kan HZ dengan RM laa . tu la tanak percaya kan kan kan ?

    BalasPadam
  12. semoga terus maju tahun hadapan :D

    BalasPadam
  13. bhahah.. tak pe.. sokong dari belakangg!

    BalasPadam
  14. Good luck and happy new year!

    BalasPadam
  15. tipis sg tu ... azaman 2011 bro..

    * mana le list blog ku .. ilang dh ..

    BalasPadam
  16. wahhhh..hampir sgt2 dahtu BA..fighting2 !!!

    BalasPadam
  17. pergghhh...kita msih lg berstatus 7 angka...aban ben dah cecah 5 angka yerk...

    BalasPadam
  18. kire hebat jugak lah bro ben ni...
    sy x beribu-ribu rank

    Tutorial - Cash Out Earning Nuffnang

    BalasPadam
  19. sikit lgi tu nak potong.. kami sentiasa support BA

    BalasPadam
  20. sy tetap support abg ben...dun wori..tahun depan mesti bley pny..

    BalasPadam
  21. kita meletup r tu ;P
    tahun depan sapa tahu lagi meletup alexa tu :P

    BalasPadam
  22. Takpe bro, tahun depan masih boleh kejar lagi! Kami akan supporrt bro!

    BalasPadam
  23. Salam . saya pun nak lawan gak la ... :) hmmm ... bulih?

    BalasPadam
  24. rasa cam tak leh lawan je..haha
    *cabaran dari anak mama..haha
    http://overscurry.blogspot.com

    BalasPadam