Baru ... 200 lebih !

by - Disember 26, 2010

 

Oh mak aihh ... Dah 200 lebih antar url untuk segmen ... Amik masa gak ni dok copy paste satu satu .. huhu .. apa keje tak jadi gini .. Tapi tak pee... demi merealisasikan impian aku mendapatkan 500 blog sebelum tengahari esok .. tapi kalau lebih pon ok .. hehe.. tu lagi bagus.. Sasaran sekarang 500 !!

Pasti akan terfikir .. apa tujuannya ? Cuba fikirkan .. Hanya dengan blog , segala akan tersebar dengan sekelip mata ... Haaa.. Jangan main main dengan kuasa blog ni .. Kalau diisi dengan kebaikkan , maka kebaikkanlah pembaca serta penulisnya dapat .. Kalau keburukkan ???

Sambutan hangat petang ni mmg diluar jangakaan .. Kalau hari Isnin hingga Jumaat tu , aku tak nafikan boleh .. tapi bayangkan laaa.. hari ni ahad ni.. ramai dok berdating.. layan tv.. melepak bersama rakan.. tapi sebenarnya ramai yang mengadap komputer gak wooo.. membaca serta mencari infomasi terkini untuk dirinya ..

Ok.. aku nak sambung mengupdate ... adeh... Jangan lupa yer.. klik 'LIKE ' tu haaa...

You May Also Like

16 comments

  1. harap-harap link sye anta sempat masuk.Fuhh kanan fuhh kiri..hihi =D

    BalasPadam
  2. Nak join gakkkk...
    URL saya http://jiwagua.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. Salam. Saya baru dalam dunia blog. Ini adalah url blog saya: http://studiomasakanchefhussin.blogspot.com

    Nak join juga.
    http://studiomasakanchefhussin.blogspot.com/2010/12/500-blog-bermula.html

    Harap dapat sertakan blog saya. Terima kasih.

    BalasPadam
  4. wahh bekerja keras BA di hari ahad ni..LM support.

    BalasPadam
  5. salam ziarah bro...saya sekadar beri sokongan je..hehe

    BalasPadam
  6. itu la yg dok terpk dari td.. apa la yg encik ben ni nk buat dgn kami2 semua.. hihii

    BalasPadam
  7. nak joinn!! http://armmj.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. wow! sempat lagi kot kalo ana antar link??hihi

    BalasPadam
  9. http://vanillasynus.blogspot.com/2010/12/500-blog.html

    BalasPadam
  10. heeeee.....sy letak gak la... x_X

    http://wilayahmawarliar.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. Saya juga lah!:) http://akusayangkamuu.blogspot.com/

    Sudi sudilah jenggah. .

    BalasPadam
  12. esok tengahri... confirm jam tangan kau ben buat list tu.. hahaha.. apa pon jgn tertinggal ye link blog aku.. hehehe.. nak bantuan kawan2 boleh tolong buatkan list tu..

    BalasPadam
  13. http://dhanian.blogspot.com/2010/12/500-blog.html

    Ini link saya, Nia

    BalasPadam