Hari Merah Sedunia ?

by - Disember 30, 2010

 

Wah ... ramai pulak berbaju merah gitu eh ? Aku saja tadi dalam ERL dan LRT berpasangan ngan awek awek berbaju merah .. Sah wife geram dah ni... bukan salah ku !!! Wife yang menyediakan.. aku hanya memakainya saja .. Tapi wife pon merah gak .. kan kan.. hahaha... weh... aku tidur luar malam ni ... ada sapa nak teman ?

Aku ingat tadi nak amik gambar berposing cam semalam ... Tak tengok ke ?? Ler .. gi sini .. Jangan gelak lelebih... aku tiru style awek awek blogger popular neh... nanti nak buat style mengayakah shawls lak .. boleh ? Ala.. bukan perli la.. kot mana tau leh tumpang aura diorng .. kan kan ?

Esok cuti.. wife dah tanya.. nak g mana menghiburkan hati ? Teluk Intan ? Janda Baik ? Penang ? Kelantan ? Hurm.. Penang cam best.. hahaha... Shopping dvd haram kat situ.. murah wooo.. Nak cari dvd korea neh .. azam tahun baru woo.. Mana tau nanti Korea berperang , drama diorng tak de dah .. Bukan doa laa.. peringatan jer ..

Hurm... Blog 500 .. aku rasa nak tamatkan semua ari ni la.. sbb aku rasa ramai bz dah esok .. Nak masuk U la.. nak masuk S la... nak g celeb Tahun Baru la.. Weh.. sapa g celeb ??? Aku ? Hurm.. tua dah nak celeb celeb ni .. G makan makan ngan wife dah la.. Maklumlah , tepat 12 malam tahun baru , dia pon tambah setahun lagi usianya .. huk huk... tua dah tapi nampak muda gitu.. auwww.. hahaha... ikhlas neehhhh ...

Pada mereka yang bakal menyambut harijadi pada tahun baru , SELAMAT MENTUAKAN DIRINYER .. Ingat ingat skit .. kubur dah menyeru tu.. hehehe ... Aku lambat lagi.. hahaha..tapi sama gak.. kubur pon dah memanggil tu.. huhu ..

You May Also Like

32 comments

  1. hubby pon pepagi dah tanya, nak gi mana cuti esok..adessss...daku x mo cutiii...keje banyakkkkkkk...huwaaa

    BalasPadam
  2. isk... En Ben nih.... ada2 aje... x baik tau...! hahahah ... anyway, enjoy your day En Ben...

    BalasPadam
  3. owhh~~ mujur merah.. klu arini ari pakai jersi biru cam pemain2 bola mlysia tu, cmne?? huuuu~ =.="

    BalasPadam
  4. encik ben mesti romantik kan? hahaha...

    BalasPadam
  5. as salam n monink..en ben,sy pon merah rini..heheh..join d club.:P

    BalasPadam
  6. Kakchik tiap2 isnin mesti pakai merah.

    ari ni tak keja. Jgn YM eh. hihi ..

    BalasPadam
  7. haha..kebetulan nak pakai merah jugak..ades..mmg merah sedunia la incik ben oi..haha..btw, happy birthday in advance utk wife incik :D

    BalasPadam
  8. kelantan sememangnye cuti hari jumaat..kehkeh~

    BalasPadam
  9. BA..
    merahnya pak ngah ye.. den printed skrin entry semalam yang ado bloglist tu.. kat sini ye http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/12/gambar-ben-ashaari-khairul-fahmi.html
    (da print baru nak mintak kebenaran.. excited la katakan..) Tapi tajuk kene kongsi untuk menghangatkan suasana..

    Sapa2 tak follow BA ni sila berbuat demikian sebelum tahun baru ye..
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  10. haha .enjoy yee nanti time becuti ! ;)

    BalasPadam
  11. BA
    takmola stop blog 500 tu.. ada nye orang nak masuk.. ujang naz aliff tu takpe la derang dah leh begaye ngan tu.. qaseh pun dah berdotkom.. Ramai lagi nak join ni...
    soalan terkumpul baru dua kan? or dah ada yg ke3(kot terlepas)

    ALL IN ONE

    BalasPadam
  12. esok kena OT da...
    anyway..selamat ber'jimba' yer bro..
    dan selamat tahun baru jugak...

    BalasPadam
  13. Suyes la...td naik LRT pun sama...saya pun berbaju merah hari ni...huhu

    BalasPadam
  14. selamat hari lahir buat isteri en Ben....haha

    ceria2 n sehat selalu...

    BalasPadam
  15. cuti x de mknanya cuti abg ben...
    skung pon tgh cuti..
    aiyak....
    huhuhu

    BalasPadam
  16. cuti lamer ni syok jenjalan...

    epi tahun baru..

    pagi ni tetibe rase buat 1 entry khas buat BA nih.. heheheheh jgn mare...

    http://viniyamey.blogspot.com/2010/12/segmen-jakun-dari-patik-buat-bro-ben.html

    BalasPadam
  17. slamat taun baru abg ben! yeah!

    BalasPadam
  18. nak ikut boleh hahaha... owh hepy birthday buat sis... abg je yang tua...sis cun melecun agy :)

    BalasPadam
  19. merah is totally in today!! saya sokong encik ben dtg penang...ada satu port best kalu nk cari dvd..murah bangett..saya bukan lanun mahupun along..saya cuma nak tolong..kui3
    selamat tahun baru juger...esok cuti yeay yeay!!

    BalasPadam
  20. g indon la bro..hehe...

    hensem tue buat gaya ala2 hot chik..hehe

    BalasPadam
  21. merah mulut jer arini..muahaha..hepi new year BA !!!umo makin meningkat, kematian makin mendekat..

    BalasPadam
  22. bukan kena pakai abju biru ke ari ni?? hehehe

    BalasPadam
  23. ohoh. Datang r penang. Lunch kat umah saya. hehehe. ;P

    BalasPadam
  24. salam..en ben

    kata org tua dulu kalau pakai baju merah kena kejar lembu..kalau skrg?

    BalasPadam
  25. Minggu lepas baru cuti lama, minggu ni cuti lama lagi.. hahaha...

    BalasPadam
  26. merahnya pakngah....a.ah lah abg tamatkan soalan2 tu sbb dalia dah nak masuk darjah 6 dah ni

    BalasPadam
  27. owhh tidak ..xsemudah itu utk membuatku rasa cemburu:)

    BalasPadam
  28. esok cuti... mesti packed n ramai kt tmpt2 awam.... ngeh ngeh ngeh..
    cuci mata pun besttttt :P

    BalasPadam
  29. bro ben, download je cerita korea kat internet. jimat!

    BalasPadam
  30. Selamat tahun Baru..alamak, hari ni besday best friend...sudah lupa...

    BalasPadam
  31. hepi besday in advance wife BA..!! : P

    BalasPadam