Bersedia untuk 500 BLOG MENCARI HARTA KARUN !

by - Disember 26, 2010

 

Perubahan ! Aku akan mulakan segmen 500 BLOG MENCARI HARTA KARUN , selepas entri ini .. Oleh itu sila bersedia ...

Perubahan ini disebabkan untuk memberi peluang pada blog blog hujung minggu .. Dan aku pon ada masa untuk mengutip semua url url tu kan ... hehehe ...

Pada yang berminat nak jadi sponsor kecil-kecilan , sila hubungi aku di FACEBOOK  atau email (benashaari@yahoo.com)

Bersedia ???

You May Also Like

8 comments

  1. yeay bersedia
    untuk menjulingkan mata anda !
    heheh

    BalasPadam
  2. selepan n3 nie..??sy nk kluar..haisss...bg tempoh masa yg lama eh abg ben..nnty balik sy join..insyallah...huhu

    BalasPadam
  3. ala~~~~~~ nak gi kenduri kawen kat depan umah~ nanti2 sikit ek...:p

    BalasPadam
  4. okey2.... sy tgu nie.. xsbr nya....

    BalasPadam
  5. hehe, suke lar concept baru which kene cite a lil' somethin sal diri n why blogging tu....

    contest ni da jd semakin personal which bole wt kitorang lebey mengenali atr laen !

    *nggee*

    BalasPadam