Twitter BEN ASHAARI

by - Disember 31, 2010

 

Ahaks... aku rasa aku nak aktif gunakan twitter .. bukan pe , kalau dalam blog ni  , aku malas nak berbalas komen .. kalau kat twitter dan SANTAI BEN ASHAARI di FACEBOOK , aku rajin dah skang ni.. hehehe ..

Kalau berminat , silalah add aku di TWITTER ( BENASHAARI) dan FACEBOOK tu yer ..  Ops.. bab tiru gambar blogger awek tu , aku gurau je. .saja nak buat ala ala awek blogger tapi tak boleh.. sesungguhnya awek blogger ni mmg ayu ayu belaka.. Tu pasal aku pelik kenapa laaa ada lelaki sanggup mematahkan dirinya memilih lelaki ??

Kalau ada yang terasa tu , aku minta maaf yer .. sekadar bergurau di hujung tahun .. Jangan risau .. aku tak buat dah tahun depan... InsyaAllah.. hujung tahun depan aku ajuk lagi ye .. hehehe ..

Jaga diri yer.. jangan berasak asak lak kat tempat ramai orang..kang ada yang hilang .. hehehe.. faham faham je la yer ...

You May Also Like

10 comments

  1. salam,

    medium utk merapatkan ukhuwah sesama peminat la katakan. :D

    BalasPadam
  2. hoho..sy xmen twit pun bro..byk sgt dah ni..hehe

    BalasPadam
  3. Erkk..Twitter ada juga tapi dah tumbuh lalang lahh, lipas pun ada dahh..huhu

    BalasPadam
  4. good2..hadiah tahun baru untuk fans ni..hehe

    BalasPadam
  5. haha..memory b4 jam 12. ok la tu;p

    BalasPadam
  6. haaa..kan lynn dah ajak ari tu..jum2 aktif twitter..BA kompem boleh bhgi mase..hihi..tweet2 with me oki BA-namaakulynn~=)

    BalasPadam
  7. twitter xde,,dh banyak sngnt laman sosial....smpai x larat nk join twitter...

    BalasPadam
  8. yeah!!! nak buat gak lah twitter.. hehe

    BalasPadam