Jutaan terima kasih buat blog berikut :

by - Disember 29, 2010

 

http://misztrex.blogspot.com/

http://wavewsa.blogspot.com/

http://nurhafiz2009.blogspot.com/

http://mizim14.blogspot.com/

http://azfar9897.blogspot.com/

http://inibelogsarah.blogspot.com/

Penyumbang trafik tertinggi minggu lepas dan minggu ini .. Tu tak termasuk Mat Gebu la.. kasi can kat blog adik adik lak.. hehehe .. Kalau korang nak tinggi , g la bodek diorng .. hehehe ...

You May Also Like

23 comments

  1. wow follower blog yg hebat hohoh

    BalasPadam
  2. sekalung tahniah..nak gak nak wat cmna...huhuhu

    BalasPadam
  3. eh.. ada jga.. tengkiu2 BA.. cian CMG..
    Blog nih pun sumbang trefik kat ALL IN ONE gakk.. win win

    BalasPadam
  4. ye ke??? hhihih.. tak sangka... 1st lg... mekaseh abg ben!!! :)

    nti bg nugget hangus lagi yea ^^;

    BalasPadam
  5. nak gakkkkk.. hehe :)

    jom sama2 support bola malaysia malam ni.. yiiihaa ! :))

    http://ceritasendiri90.blogspot.com/2010/12/jom-sama-sama-kita-meriahkan-nyee.html

    BalasPadam
  6. ada peminat baharu nampaknya ... harap2 kekal kesetiaan dorang tu Ben .....

    BalasPadam
  7. blog CMG selalu sumbang trafik yg byk pd blog saya..

    BalasPadam
  8. uik...ada gak..hehe...thanks bro..,

    u are my idol...hahahaha...selalu promote otai nie wei..letak backlink kat blog korang...

    BalasPadam
  9. taniah korang ;) teruskan dengan ben ;)

    BalasPadam
  10. WAHHHH. NAK LA JUGAK KALO MACAM NI.. ORANG MINAT ABANG BEN DAH LAME, TAK DAPAT PON MACAM NI.. HEHEH

    BalasPadam
  11. tahniah utk dorg...nak masuk dalam list kena usaha lebih nie..hehe

    BalasPadam
  12. mari join GA trex.... hihihihiihi

    BalasPadam
  13. Sama-sama, part mat gebu tu....kita diam2 sudah lah yeaa...apa lah sangat, sekadar tolong menolong antara satu sama lain, saya tulis ikhlas ni, bukan utk pujian..

    BalasPadam
  14. bestnya.. kepingin jg laa..
    apa2pun thniah buat depa semua

    BalasPadam
  15. dah follow blog2 itu...siap wat giveaway yg ada! hahaha! tq ben kenalkan blog2 tersebut..

    ~tice su~

    BalasPadam
  16. wahhh..
    patotpon tibatiba follower Sarah melonjak ke 90 daripada 75 :)
    En Ben nye kerja upenye.. hehe
    thank you! ^^

    BalasPadam