Ada blogger tanya ...

by - Disember 31, 2010

 

Soalan peribadi ditanyanya pada aku ini .. tapi tak mengapalah .. sekadar membuktikan blog ini aku empunya dan akulah juga penulisnya .. Tidak bergantung atas mana mana pihak ketiga .. okeh ?

Soalannya .. SIAPAKAH BEN SEBENARNYA ? Hurm.. insan yang terlalu kerdil .. nak mengangkat muka memandang ke langit pun terasa amat malu dengan segala dosa dosanya yang lalu ..

Selain blogger , siapakah aku ? Umum dah tau.. aku bekerja dengan orang ... bukan blogger sepenuh masa .. Selain itu , aktiviti harian aku ialah mengangkat dan memunggah besi besi yang ada di gym.. sekadar satu hobi ... selain bergambar ala blogger awek .. minat dah skang ni ..

Nama sebenar ? Aiseyman ... Clark Kent boleh ? Nama tu biarlah .. Cukuplah mereka memanggilku Suparman .. eh.. BEN .. Bukan BIN ASHAARI yer .. Ashaari itu nama ayah ku .. Tak de kaitan dengan Ashari pemain bola tu yer ..

Lagi ? Hurm.. aku baru berblog , setahun lamanya .. baru la kan .. Bermula dari merangkak ... dan sekarang ni baru mula berjalan .. ok ?

You May Also Like

20 comments

  1. sesi perkenalan.... tapi abg BEN mmg best... banyak membantu newbie2 sekalian..termasuk saya. jasamu dikenang bro..

    takziah diucapkan atas pemergian nenek abg BEN

    BalasPadam
  2. Biarlah rahsia gitu ben,, ahaks.. Syhh!!!!

    BalasPadam
  3. meh nak tanye lagi....dulu sekolah mane???name mak??kampung mane???besi jenama ape yang dipunggah tu???hahahaha...
    joke! anyway.....bro ben mmmg terbaik..wink~
    toing2...

    BalasPadam
  4. wah..pengenalan diri yang cukup simple

    BalasPadam
  5. ohh ~ baru na kenal ni HAHA
    yela amyr pon buda baru berblog jugak , haha :)

    BalasPadam
  6. ada jugak yang dia tanya azza, siapakah azzafirza, haiyoo, kangg entri tu azza siapkan k, hihi ((:

    nice post abg ben !

    BalasPadam
  7. pergh...baru setahun, folower ko dah beriban-riban ben! caya la bro!

    BalasPadam
  8. haha.. mcm wat sesi refleksi pulak ek.. fullname biarlah rahsia.. hak abg ben tuk merahsiakannya haha.. aik dah mjadi hobi terbaru ya gmbar n berposing ala2 blogger awek.. ahahaha.. tak pa.. smoga success.. hehe

    BalasPadam
  9. erkkk..?? segmen berkenalankah?? ^_^

    BalasPadam
  10. haha... kan? bro ben macam newbie yang post first entry... hehe

    BalasPadam
  11. simple,padat dan tepat..nice!!..:)

    BalasPadam
  12. salam ben..

    terima kasih krn menjawab soalan2 saya.

    I ca beat that u r so humble person based on what u said about urself. Congartes ben! Keep it up wif ur blog.

    Erm, sgt cepat juga ben jawab soalan raudhah. Sampaikan termasuk dalam n3 ni. Cayalah!!!

    BTW, thanks folo the nebiwe like me. I'm so excited tonite.

    Tq so much again. ngeee =)

    BalasPadam
  13. bagus la abg ben dah baru setahun dah banyak org datang...bukan cam Adqayyum..apa2 pun nak ucap tahniah Abg Ben dan sepanjang tahun baru ni banyak aktiviti Abg Ben yg bagus2 an banyak yg Adqayyum masuk..selamat tahun baru ya Abg Ben Ashaari

    BalasPadam
  14. segmen berkenalan utk mr ben plak..sebelom nie blogger lain yang buat..hehe

    BalasPadam
  15. Yang pasti Abang BEN xde kene mengena dengan BEN 10..hehe..

    BalasPadam
  16. Ben, saya ada wat segmen kat http://hasrulhassan.blogspot.com

    Bakal publish jam 7 pagi kejap lagi, jasa baik ditagih promo skit .. heheeh .. jasa baik akhir tahun. Sibuk kejap lagi anak nak masuk sekolah darjah satu tu ...

    Jam 7 pagi start ..jgn terjah sakang ni tak de menda lagi. Okeh.

    BalasPadam
  17. walaupun xkenal tp En. Ben tetap best...sy bgga jd follower En. Ben..he3.

    http://sofealang.blogspot.com/2010/12/baru-join-dah-ada-dalam-list-he-thanx.html

    BalasPadam
  18. BA; Tak pelah Ben org dah yanya jwb je le. org suka le tu maknanya.....:)

    BalasPadam