500 blog bakal panas ?

by - Disember 26, 2010

 

Hurm.. ramai nak menaja eh ? Bukan tak nak bukak pada umum untuk mencari penaja tapi risau kena tipu aja ... Aku pernah kena sekali ... Beria nak menaja tapi lari akhirnya .. tamo tamo tamoo..

Mmg best kalau ada hadiah yang besar besar tapi nanti aku jugak yang pening .. dari  nak bersuka suka akhirnya ada yang tak puashati .. kan ?

Jadi aku fikir , aku tak rasa nak umumkan hadiah apa yang bakal diberikan ... Biarlah rahsia ... Penaja akan terus pos hadiah pada pemenang utama .. hehe.. selamat !!

Aku malas nak ada isu belakang hari .. tujuan utama adalah untuk merapatkan lagi persahabatan antara blogger bukan mengejar hadiah .. Kejar trafik tu , mmg perlu sbb trafik tu pembaca .. bukannnya trafik tu $$ ... okeh ?

You May Also Like

13 comments

  1. heheheh.. di situ antara kepercayaan kita dengan orang.. macam dalam satu company.. kena la pilih yang tebaik. dan boleh di percayai :)

    BalasPadam
  2. segmen mana??? segmen mana ??

    tak sabar dah ni... 500 tu... nak jadi top first ni... hehe..

    BalasPadam
  3. mia tak berapa faham... maksudnya macam mana tuh?

    BalasPadam
  4. btol2.. penaja tuh mesti la jujur.. haish.. apa la hadiah tu abg ben ek.. teruja nak main..tapi..500 tuh.. hahahah..

    BalasPadam
  5. wah..rs rugi je xdapat join ni..

    BalasPadam
  6. nak join jgkla setelah sekian lama jadi silent reader...heheheh..tp still tak paham...

    BalasPadam
  7. haha...klo penaja bg hadiah kat semua follower kan besh~ lalalla

    BalasPadam
  8. bila start buka segmen ni..BEN?

    BalasPadam
  9. salam en ben..saya respek la dgn cara en ben ni..memang ada benarnya pasal hadiah2 ni..pasal 500 blog ni pulak saya tak berapa fhm apa ke mendenya..sbb tak follow sgt..saya tgok dari jauh je la..hehehe..tp tetap sokong en ben...blogger otai dan mentor kepada blogger baru spt saya

    BalasPadam
  10. pastikan saya ade ye Encik Ben :P

    BalasPadam
  11. xkisah lah adiah pape pun janji dapat gak masuk hahaha ...xfrust dah kikiki

    BalasPadam
  12. heheh..iklan dah siap.. huhu

    http://since-8-july.blogspot.com/2010/12/sape-kata-tadi-bulan-pose-xdop-hantu-mu.html

    BalasPadam