Anuar Zain ?? Waahh.. terujaaanyaaa...

by - Disember 26, 2010

 

Aku pelik betul la orang perempuan ni .. Anuar Zain ?? Eh.. ok pe dia..suara mmg sedap... cuma yang aku pelik ni , keterujaannya tu.. abis boleh lari satu kampung bila nampak mamat kain pelikat ni .. adeh... Tu baru dalam tv.. kalau depan mata ??? Berbuih kot mulut tak leh cakap.. tak pun kancing gigi terus !

Bukanlah jeles  .. aku pon suka dengar lagu dia .. dengar lagu okeh ! bukan suka tengok dia.. Kalau bab suka tengok ni , aku suka lagi tengok idola aku , AWIE n AMY .. hehehe.. Rock bebeh !!!

Tapi kan.. cuba aku buat .. Haaa..LISA SURIHANI kat tv ???? Aaaaahhh..tidaakkk.. abis aku berlari non stop action dari putrajaya ke klcc seterusnya kembali ke putrajaya.. Camana tu??? Sah sah aku kena cubit dari hujung rambut sampai hujung kaki ... kan kan ?

Apasal bab keterujaan ni , lebih pada perempuan ek ? Eh..tak gak.. dulu masa sekolah ,  aku simpan gambar Sofea Jane dalam wallet aku .. hehehe.. kantoi..

You May Also Like

27 comments

  1. yuyu sangat suke anuar zain.. awie pon suke gakk!

    BalasPadam
  2. amboi...kalo jumpa depan2 xder maknanya nak kancing gigi sambil buat buih mulutnyer...erm, boh gmbr dlm wallet pon ok gak ni..:)

    BalasPadam
  3. wahaha. sofea jane dlm wallet? nohfee simpan gmbr adam af2 dulu.. haha.

    BalasPadam
  4. tim tak minat pun anuar zain? :P
    hehehe. lagu die ke atau tgk muke die ke langsung tak minat...kih kih.

    BalasPadam
  5. hahaha..dah kluar ayt baru.. BEBEH!! hehehe..adoi2.. gelak je tgk abg ben.. lisa suriani..!! i like!!..

    BalasPadam
  6. fanatik sungguh dgn sofea jane lar tu.. xdapat org, gmbar pun buleyh lar..huhhu.. kantoi sudaaa

    BalasPadam
  7. peminat ziana zain pun sama gak.. tak caye tengok kat stadium masa AJL nanti.. huhu

    BalasPadam
  8. Suka Amy Search...dan suka Ahmad Jais...hahaha...

    BalasPadam
  9. haha..perempuan lebih teruja mungkin sebab mereka suka express perasaan mereka.. bukan lelaki suka simpan2 feeling diaorg ke?? sbb tu tak nampak sgt kot.. :)

    BalasPadam
  10. Anuar Zain ..hmmm pernah minta dicari lagu dalam internet sebab nak jadi ringtone .. :) suka bebenor orang pompuan dengan penyanyi kain pelikat ni yer.

    BalasPadam
  11. xminat anuar zain sungguh jiwang tapi ensemmmmmmmmmm :) hehehe... bila lah anuar zain ni nak kawen ye...jeng3x

    BalasPadam
  12. suker anuar zain..x kira..nak suker gak.simpan gmbr sofea jane?haha..lawak yer BA?

    BalasPadam
  13. haha.. kantoi simpan gambar sofia jane... Lelaki pun kuat teruja gak.. Like me... Teruja kalau dpt jumpa Yana Samsudin... kikiki

    BalasPadam
  14. perempuan tak leh control perasaan, heheheh walau malu tetap nk jerit2, lelaki lebih cool la konon walau simpan dlm wallet...heeee
    mush suka Ella, women rockers bebeh...!!!

    MUSH - ngomel, ngumpat & mengata

    BalasPadam
  15. teruja bila tengok anuar zain pakai kain pelikat..hhahhahhhaa

    Legend of Mahsuri

    BalasPadam
  16. Ye...lah sebab Anuar Zain tu artis..agak2 kalau Anuar Zain tu kerja hantar tong gas kat rumah korang..2 jam berdiri kat depan pintu pun buat2 tak nampak.

    p/s pernah nampak Anuar Zain pakai kain pelekat

    BalasPadam
  17. hahaha..kelaka la bce n3 nieyh...sy x ske anuar zain..sy ske lisa surihani..^_^ perempuan kan ske over2 nieyh..2 yg teruja sgt nmpk artis pujaan..hueheu

    BalasPadam
  18. hahaha gmbar sofea jane dlm wallet.. munjung la nti org rumah abg Ben hehehe

    BalasPadam
  19. suka anuar zain seh sedap sore hehehe..wo..simpan pic sofea jane jeng2...kantoi BA :)

    BalasPadam
  20. aima pon suka anuarzain... suara dy xde klon... lisa surihani mmg comel.. hehe

    BalasPadam
  21. one and the only one, anuar zain~

    BalasPadam
  22. haish...my fav singer tuh...sgt suka..ingat tadi bro nak sponsor tiket konsert...ekekekek!!!

    BalasPadam
  23. mahu x cair..masa i dinner ngn annuar zain kat mont kiara.. huhu..jantung berdegup lalu..macam nk terkeluar jantung..hehehe... Anuar Zain best..humble..gentleman..I LIKE!!!

    BalasPadam