Ini baru gayaku .... kan kan ...

by - Disember 30, 2010

image

Hehhee... pose ni nanti leh jumpa dalam majalah Rapi keluaran FEB 2011 nanti yer .. ada banyak lagi .. ni di skodeng oleh wife ..

Baru real kan pose gini.. hehhehe .. jantan gitu.. hahahha.. siap ngan laptop .. Ops.. kata blogger .. hehehe ..

Berkaitan dengan soalan terakhir BLOG500 .. ada sorang je pemenang .. lagi 2 tu , cepat try !! Saudara mat gebu tu , leh rujuk pada list ...  cepat cepat ...

You May Also Like

36 comments

  1. abg pakai apa ek putih je?hehehe bagi tips kecantikan lak..dalia makin itam dah..hehehe..xadillah laki putih dr gurl kan..im jelez okey

    BalasPadam
  2. Yeaaaaahh, ni baru ngam dengan blogger nama Ben Ashaari...

    BalasPadam
  3. lor dh leh anta ker..ish2....jap2

    BalasPadam
  4. haaaa...kan nampak gagah..hahaha

    BalasPadam
  5. Hurmm.. dah leh htr ke soklan terkumpul tu.. ada yg blm siap g ni.. soklan smalam x tau apa ar.. huhuhu..

    BalasPadam
  6. ni bukan soalan terkumpul lah ni..soalan last tadi ...

    BalasPadam
  7. smlm punya ngeri la nk buat...hahahaa

    BalasPadam
  8. soalan 1 tu ssh... hahahahah... cena nk jwb...tp cuba gak.. jap naaa

    BalasPadam
  9. cam khairul fahmi ah...boleh??..hahahahhaha

    BalasPadam
  10. ohh ya ka qaseh.. bukan kan jam 4 td dah close..

    BalasPadam
  11. Ujang share la soklan terkumpul semalam.. huhu.. aku pun x fhm.. blog dan no.. mcm tau tp x tau ar..

    BalasPadam
  12. owh...soalan harian ek..ok2..hihi..terkejut den

    BalasPadam
  13. tengah pikir ape tu bro,susun ayat nak wat entry ke?^_^

    Aku Memang Dilahirkan Sengal&Mangkuk

    BalasPadam
  14. dalia... bro ben putih ek.. hehe...


    promote skit : giveaway here...

    http://azyaleeya92.blogspot.com/2010/12/ade-ke-orang-join.html

    BalasPadam
  15. erk! RAPI! hoho~ peminat setia neh~~ hehe

    BalasPadam
  16. pose mcm ni bru mntap bang..hehe

    BalasPadam
  17. sume komen kt entry ben ade je qaseh ngn ujang.haih

    BalasPadam
  18. 1st time tgok kt laptop tuh..berkenan jew..haha

    BalasPadam
  19. naz.memang diorang tu ada dalam ni.trafik diorang juga yang tinggi dari dulu lagi.

    :D

    BEN kalau berposing, mangalahkan model lelaki.waaa..

    BalasPadam
  20. Ada gaya ada X ada segalanya...
    wuwuwuwu ini baru betul Mr. Ben...

    BalasPadam
  21. wow abg ben masuk majalah ke?hehe..xsabar nk beli rapi keluaran feb..

    BalasPadam
  22. yeah . ni baru pose ben ashaari . hehee

    BalasPadam
  23. hahaha..niih baru macho..hahaha...sblm nih lembut je..hahaha

    BalasPadam
  24. alaaaa tenet kesiputan, nmpk half jer gmbr BA, eh ekceli nmpk pemberat tu jer..kuikuikui...

    BalasPadam
  25. sokong ngan dalia..abg ben putih kot..haha...

    smart..tegap!! ;)

    BalasPadam
  26. Salam.. En Ben memang ada style.. Bergaya abis..

    BalasPadam
  27. Ni kena tempah dulu majalah Rapi ni.

    BalasPadam