Pujian buat semua pemain... bukan individu ..

by - Disember 29, 2010

 

Tahniah Malaysia ... Satu pasukan ... Yang bermain mahupun yang tidak .. Yang menjerit atau yang menyokong dalam hati ... Semua terlibat ..

Diharapnya , esok media janganlah fokus sorang je.. memuji lebih lebih tang sorang tu je.. kalau tak de sorang , tak cukup 11 .. takde simpanan , sakit 11 tu.. takde jurulatih , takde taktikal .. Takde taktikal , penyokong pon tak nak tengok .. haaa.... semua terlibat woo... Kerajaan ? Hehehe... sokongan paling penting wooo ...

Jadi harapan aku esok , biarlah seimbang pujian tu kat media yer ... Jangan dok kata orang tu hero .. orang ni hero... semua hero.. kan kan ? Haaa...

Sekali lagi... tahniah .. puashati aku .. lama tak tengok bola .. hahahha...  kali ni baru aku keluar suara menjerit gol walaupun tak gol !

You May Also Like

23 comments

  1. menang ke Ben?plizzz..lydia nak tau sgt nih.

    BalasPadam
  2. yes2..xd 1 tak cukup 11..^__^
    p/s:jum2 tweet2 @najibrazak utk cuti..hihihi

    BalasPadam
  3. @Lydia Miza(Aidyl Azim)

    mnglah LM, kalah 2-1, tapi mng agregat!!!

    yeah!!! tahniah malaysia/...

    Tahniah Malaysia Juara, Esok Cuti??

    BalasPadam
  4. salam,,,memang pujian layak untuk semua..tp nak lebih sikit kt keeper yg save byk..ok gak :-)

    BalasPadam
  5. HAHAHA..proud to be malaysian :)

    BalasPadam
  6. yup!! caya lah keeper...well done malaysia!!!

    BalasPadam
  7. semua pemain tunjukkan prestasi mengagumkan malam nie!! good job!!

    BalasPadam
  8. btol2..tnpa y 11 tuh..xkan ley berjaya..so, kita perlu ucap tahniah pada semua..termasuk penyokong sbb banyak support kan..hehe

    BalasPadam
  9. tahniah kpd team m'sia !
    tp mmg thumbs up la kat khairul fahmi,kemas die punye tangkapan.
    :D

    BalasPadam
  10. tahniah malaysia...jasamu dikenang...heheh

    BalasPadam
  11. yeah... tahniah buat sume pemain... memang bangga dengan diorang walaupun diasak bertubi-tubi, tapi Malaysia, U did it...

    BalasPadam
  12. betul juga tu kan... tapi bola mlm ni mmg best pun :)

    BalasPadam
  13. betol..betol..sume mmg best la mlm ni..attack bertubi-tubi..lomah jantung ni haaa tengok..tahniah malaysia

    BalasPadam
  14. yup..hang betol..sume hero..(^,6)

    BalasPadam
  15. setuju2!semua mainkan peranna dengan baik! good job everyone! termasuk penyokong! hehe

    BalasPadam
  16. betul tu Abang Ben..
    Kalau nak puji, puji semua. Baru adil. Harap-harap prestasi bola Malaysia terus meningkat. Apa-apa pon, bangga dengan team malaysia :)

    BalasPadam
  17. Salam.
    Alhamdulillah. Menang.
    Semangat berpasukan, kena puji semua sekali.
    Tahniah harimau malaya.

    TQ

    BalasPadam
  18. menang akhirnya.
    dan betul, kalau tak ada seorang takleh jadi juara juga!

    BalasPadam
  19. betul tu abg ben!semua pemain ptut dpt pujian.masih teringat2 3-0 hri tu :)

    BalasPadam