Laporan Trafik blog penutup 2010 ( Disember )

by - Disember 31, 2010

 

image

Dari 30 Nov 2010 - 26 Dec 2010 ... Jumlah pembaca ( UV ) 133 ribu .. 

image

Dari 24 Dec 2010 sehingga semalam ... huhu...

image

Dan hari ini ... hurmm .. kalau korang perasan kan .. entri aku dah semakin sedikit ... kalau dulu berpuluh , dan skang ni rasanya dah tak sampai sepuluh pon sehari .. heheh.. ok la kan ...

InsyaAllah .. tahun depan berganda ... aja aja fighting !!

You May Also Like

27 comments

  1. perghhh...memng mengancam BA,tringin nk mcm tu..hahaaaa

    BalasPadam
  2. whoa aja aja fightin !.
    hahaha pergg mmg sentap tgk trafic incix ben .
    sy ntah bila la nk dpt cmni kan .huu

    BalasPadam
  3. aja aja hwaiting abg ben.
    mo ikut jejak abg la.ehee

    BalasPadam
  4. wowww ! 0__0 , saya nye trafik dengan blogwalking pon, 200 susah nak dapat.. bayangkan kalau sehari saya tak jogging ke blog kawan2.. haha.. happynewyear ! fighting3 ! :)

    BalasPadam
  5. Traffic yang sgt cemerlang..
    Tahniah.. :)

    BalasPadam
  6. tahniah abg ben! :)

    manthob selalu.. :)

    BalasPadam
  7. Fuh!tahniah bro!

    teruskan kecemerlangan di 2011!terbaik!

    BalasPadam
  8. perghhhhhh... speechless sy dibuatnya
    :|

    btw, hepi new year yaw ;)


    jom layan, Cerita 2010

    BalasPadam
  9. thniah abang ben.. jelez jak tgok traffic abg ni.. hahaha..
    apa2pun happy new year

    BalasPadam
  10. wah..walaupu macam menurun, tapi tetap lebih banyak dari trafik saya..huhuhu..

    yess! enchek ben nak sambung lagi tahun depan~~ :) chaiyok2~

    BalasPadam
  11. yup..perasan..dh makin kurang..

    BalasPadam
  12. ok lagi tu..masih mantap..hehe..

    BalasPadam
  13. teruskan usaha memeriahkan industri blog mesia...:)

    BalasPadam
  14. bila sy akan dapat traffik macam ni..huhu..all da best bro

    BalasPadam
  15. tahniah abg BA...abg memang hebat..bila nak belanja semua blogger...hihi..
    mesti botak kalau nak belanja 7013 follower sekaligus..hihi :)

    selamat tahun baru abg dan isteri..semoga abg dan isteri sentiasa succes dunia dan akhirat..

    BalasPadam
  16. Tahniah En. Ben & Slmt Tahun Baru tuk rakyat Malaysia semua.....

    BalasPadam
  17. semoga terus sukses,
    SELAMAT TAHUN BARU 2011 untuk bro ben dan semua blogger ;)

    BalasPadam
  18. salam, kena ikut cara tok guru ben nihh...utk tahun depan

    BalasPadam
  19. ben hebat! haha

    selamat tahun baru abg ben :)

    BalasPadam
  20. aja aja fighting !!! selamat tahun baru enBEN. :DD sokong anda dari belakang. yeah !!

    BalasPadam
  21. ceh..menunjuk..haha(gurau je) anak mama pun nak menunjuk gak..haha
    http://overscurry.blogspot.com

    BalasPadam
  22. fuyooooo banyaknye...huwa2x... nak gak macam ni haha..
    abg ben pun ckp "jgn harap lah kalau entry ciput je "
    haha jgn mare abg..larikkk congrats ~

    BalasPadam