Klu soalan 3 ... dan mereka yang dah jawab ..

by - Disember 29, 2010

 

Wah... pening eh ? Siap ada blog yang ternak malware eh ? Sian ... haih.. sapa la rajin ternak nieh ? 

OK ok ... nak klu ke ? Ala.. senang je la ... soalan pertama sampai tiga tu .. semua rujuk kat senarai tu... Yang pertama tu .. eh.. ubat .. haaa... apa yang berkait dengan ubat eh ? Blogger dan ubat ?

Yang kedua ... tu aku rasa ramai dah jumpa.. so biar je la yang ni .. Yang ketiga .. istimewa .. cuba la google... mesti ada jumpa punya .. serius wooo .. tak pon g la tengok dalam SANTAI BEN ASHAARI di FACEBOOK ... Ok ? Takat ni , yang dah hantar .. er.. sapa eh ? Korang nak tau ke ? Hantar je.. belum tentu betulkan .. hehehe. ..

Apa lagi ?? Tiru ler...

You May Also Like

10 comments

  1. as salam..
    aa..dah bagi glue.bagsu2.timo kasih.

    BalasPadam
  2. oh tidak..nampaknya kena tunggu oran hantar entri nya.sob2.tetap kantoi yang 3b


    x_x"

    BalasPadam
  3. siapa blogger istimewa tu?? silalah revealed kan diri anda segera!! haishh :D

    BalasPadam
  4. owaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...klu di Fb pun x menolong chek g nie abg ben plz plz

    BalasPadam
  5. siapa? haa..tolong saya.kita perlu berpakat ni.bagi jawapan no. 3b tu. win-win situation la ni :D

    yang 'istimewa' tu, selalu boleh diperhatikan dalam2 ni.kalau tak silap. kalau ada entri gonjeng2, mesti beliau ni ada :D harap tak silap.huu..

    BalasPadam
  6. dah tau jwpn..tp tanak jwp..kasi org lain..hihi..nasib baik harinie bz

    BalasPadam
  7. kandas 3 a dan 3 c??
    lg klu pasal soalan 3 c?? tolong laaa...

    BalasPadam
  8. sayalah blogger istimewa itu... hahaha.. lawak je.. istimewa mcmana yg dicari?
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  9. tak sempat nak join soalan 3..
    ade reunion sepanjang hari!

    BalasPadam