Sekadar penghargaan buat blogger 2010

by - Disember 30, 2010

 

Hari ni hari akhir ... esok entah ada masa nak update lagi ke tak .. jadi aku nak amik kesempatan mengucapkan jutaan terima kasih buat semua blogger tak kira baru atau lama yang sudi berkunjung ke pondok tepi sungai aku ni ha...

Buat mereka yang menyenaraikan aku dalam blog mereka , hanya Allah saja mampu membalasnya .. Skang kita tengok sapa yang sudi menyenaraikan blog aku ni ... Terima kasih ..

Lebih 3,100 link referral ke blog aku .. hurm... Terima kasih pada yang sudi bercerita pasal blog aku ni .. Yelah , blog picisan gitu .. takde yang best.. Tah bila nak best pon tk tau kan .. Tahun depan kah ?

Buat mereka yang dah letakkan link blog aku di blog mereka , sudi sudikanlah tinggalkan url korang eh.. leh la aku berkunjung nanti.. .bila tu , tak nak janji la ... insyaAllah .. okeh ? Kot leh follow sekali ke kan .. hehe ..tqqq

You May Also Like

56 comments

  1. terima kasih gak ben, 2010 kenangan terindah sbg blogger!!!

    BalasPadam
  2. Senyum banyak-banyak..!! :D

    http://izyanti90.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. terima kasih gak encik ben sudi link sy kt blog encik ben.. :)

    BalasPadam
  4. da letak lama dah...
    maceh abg ben... trus kan usaha tulis blog tau.. simple tapi best sgt.. sdih jer entry ni.. leh kongsi2 link.. rizaros.blogspot.com

    BalasPadam
  5. macam sedih lak nak tinggalkan tahun 2010 ni..tp masa silih berganti..hepy new year untuk abg semoga terus suksessss selamanya...hope tahun depan dapat lagi bace entry2 abg...nanti kepunan..nak makan nasi xlalu..mandi basah xbasah ..mandi ngan pasir mmg xbasah hehe... so tahun depan selamat bercuti ye abg..n always sihat2 je. :) disamping sis yg tersayang ...pnjang agy nak tulis bg ke org lain lak hahahaha..blog abg paling bez lah xyah nak rndah2 diri lak..kekekeke bez to know u bro..eceh

    BalasPadam
  6. abg ben, yann selalu g baca entri kat blog abg ben. tapi jarang2 nak bagi komen. hehe. seganlah pulak nak bagi komen selalu. huhu.
    apa2 pun, semoga 2011 yang akan mendatang nnt, entri dan segmen2 abg ben akan lebih meletop drpd tahun 2010.
    chaiyok2 abg ben!! :D

    BalasPadam
  7. saya nak..hehe..
    http://since-8-july.blogspot.com

    BalasPadam
  8. sama2 mr.ben..hehehe
    jemput la singgah blog sy yg marepek ni..huhu

    http://hishyamuddin.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. time kasih gak buat abang ben....klu tgk stat referral pn, byk gak traffic blog IX dtg dr Blog Ben....hehe

    BalasPadam
  10. terima kasih en Ben sebab dah follow ;)

    BalasPadam
  11. celah mana yg ckp tak best...tak best takder la ribu2 wusha pondok tepi sungai nie..hahahah

    best la penuh dgn segmen game2..dari main game kat facebook..baik main game kt pondok tepi sungai nie..hihi

    bro ben byk membantu wo...semua kompom setuju

    nie link blog orait..hihi

    http://azfar9897.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. Terima kasih juga pada En.Ben kerana sudi menyenaraikan saya dalam 500 Blog :)

    Saya ada senaraikan blog En.Ben kat dalam bloglist saya , tapi untuk tahun ni saje lah.

    Kalau En.Ben tak keberatan , Jom Sertai
    Segmen Bloglist MemoriSeorangMuda 2011

    BalasPadam
  13. dah lame dah bro ben menempek di blog yad;z... hehe..

    welcome and terime kaceh pada bro ben yang dah banyak menceriakan blogger and merapatkan silaturahim kiteorang sbg blogger.... ^^

    BalasPadam
  14. sudah lama di link. hehe

    http://aelianysrah.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. u the best en ben...

    http://faradzul.blogspot.com

    BalasPadam
  16. selamat tahun baru abg ben =)

    http://syoknyasantai.blogspot.com

    BalasPadam
  17. Hmm saya la tu dalam statistik 3100 tu, dalam bloglist kategori ISTIMEWA gitu.. meh tengok.

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    Ben .. u dah jadi follower bangku kosong kira2 beberapa minggu yang lalu. SO terima kasih. :)

    BalasPadam
  18. Sama-sama abg Ben..
    Awang pun nk ucap terima kasih coz senaraikan blog awang kat blog abg Ben...
    Biar pun picisan, biarpun pondok tepi sungai tp semua itu yg mbuatkan ramai bloggers dtg ke blog Abg Ben..
    Apapun jutaan apresiasi penghargaan ya buat blog abg Ben..

    BalasPadam
  19. http://susukocak.blogspot.com/

    BalasPadam
  20. TQ to you too... Sejak Encik Ben letak link sy dalam bloglist, trafik saya makin naik.. Tq so much.. All the best untuk next year dan seterusnya.. :)

    BalasPadam
  21. terima kasih jugak senaraikan blog nana dalam bloglist abang ben :)

    BalasPadam
  22. terima kasih juga pada encik ben...mengajar erti pahit manis dlm berblogging.

    BalasPadam
  23. chill incik ben!
    http://alyaaboolat.blogspot.com/

    BalasPadam
  24. Salam Ben,
    2010 juga kenangan terindah sbb mula berblog 3.1.2010...pastu mula mengenali Ben masa akak dok di perantauan...dan lagi 3 hari genap blog akak setahun....terima kasih atas nasihat dan tunjuk ajar selama ini...jasamu ku kenang...Ben juga yg membuatkan akak jadi aktif berblog...
    = akak pun dok abeskan gambar kenangan sepanjang thn 2010...Grand Canyon....hah3 syok sendiri...

    BalasPadam
  25. blog yg sempoi. i like!

    http://blogsikacamata.blogspot.com/
    silalah kunjung dan tunjuk ajar ku sifu! ;)

    BalasPadam
  26. thanx abg ben sbb byk mmbntu kami yg msih baru dlm dunia blog..heheh kalo ade mse singgahla ke blog sy.. =)

    http://maiqadeejazzz.blogspot.com

    BalasPadam
  27. abg ben, sudi2 la follow sy ek... ^^) hehe..

    http://noarelumar.blogspot.com/

    BalasPadam
  28. happy new year abg ben :)

    http://shahirahkhairudin.blogspot.com( aku bukan kamu )

    BalasPadam
  29. salam petang khamis yang mendung abg ben


    wah ,, jauh disudut hati, tak sanggup rasanya nak berpisah ..

    tapi hakikat itu pasti..

    jumpa lagi tahun depan :D..


    - link abg ben mmg ada kat blog syira
    - abg ben dah follow syira, tapi itu syira yang suruh..hahaha...

    BalasPadam
  30. terbaek!

    terima kasih dikembalikan~

    blog enchek ben best, blog saya yang tak best~ huhuhu

    BalasPadam
  31. terima kasih byk ya en ben..hehe, 2010 byk btol perubahan dlm dunia blog peribadi sy..antara pnyumbangnya adalah blog en ben ni..link blog sy penah tertampal kat sidebar blog ni, dan sy kira dri situlah ramai blogger laen yg singgah ke 'mia suka berangan'..thanks alot ya en ben..semoga Tuhan merahmati kamu dan keluarga selalu..smoga lebih cemerlang dan sukses pd tahun depan..amin..amin..

    singgah sini yaa

    Mia Suka Berangan

    BalasPadam
  32. No juga nak ucap JUTAAN TERIMA KASIH di atas segala panduan dan tunjuk ajar selama ni ya..banyak yang No dapat..

    No juga doakan moga tahun depan akan membuka lembaran baru dengan penuh keceriaan..semoga bertambah2 la rezeki ya..amin..

    jemput singgah..
    http://nopija.blogspot.com/

    BalasPadam
  33. Jika sudi silalah singgah :

    http://cinta-matahariku.blogspot.com

    dr..silent reader

    BalasPadam
  34. cepat!! 7000 follower!! haha =D
    saya nak abg ben follow! :D

    http://syatozapunyer.blogspot.com/

    BalasPadam
  35. salam...trase mo singgap jap kat my blog sila la..memang di alu2kan..tq
    http://mierkasyah.blogspot.com/

    BalasPadam
  36. thanks abg ben..seronok baca blog abg ben ni...
    http://reborn2reality.blogspot.com

    BalasPadam
  37. hehe...jom tgk blog budak baru blaja..hehe...

    http://manyhar89.blogspot.com/

    BalasPadam
  38. terima kasih abg ben sb hadir lam dunia blogger ni..dan byk yg sy pelajari dr abg..

    BalasPadam
  39. terima kasih abg ben sb hadir lam dunia blogger ni..dan byk yg sy pelajari dr abg..

    BalasPadam
  40. salam...

    semoga tahun 2011 nanti akan memberi seribu kebahagiaan buat abg ben...

    BalasPadam
  41. yeahh slmt thun baru
    jom renang-renang smpena cuti

    BalasPadam
  42. trima kaseh bnyak2x gak untk en. ben yg bnyk tl0ng bl0gger baru ni..huk2x..

    http://syuwaistory.blogspot.com/

    BalasPadam
  43. terima kasih ben kerana sudi masukkan blog akak dlm list..

    BalasPadam
  44. sebab Ben akak kenal dunia blog..tq..

    BalasPadam
  45. sobs sobs knapa semua orang buat entry sedih nih .
    sy lagi sedih sbb nk study lagi.wuu
    pape pon jasa a=incix ben dalam menaikkan blog sy x kan ku lupa . akhir tahun 2010 sgt manis disini.
    sekian terima kasih

    http://saiapanic.blogspot.com/

    BalasPadam
  46. Salam.

    Sy pon jarang tinggalkan komen kat blog Enche Ben ni. Pe pon muge maju jaye dalam dunie blog untuk sume teman2 blogger.

    URL sy http://penjejak-mimpi.blogspot.com

    Tm kasih :)

    BalasPadam
  47. salam BA
    sejak join BA kenalan makin bertambah..Terima kasih tak terhigga...keep up blogging!!

    BalasPadam
  48. thank Ben..sbb 500blog mencari harta karun nie lah membuat follwer tie dah byk sikit..n menang Ga dr blogger lain pasai rajin sgt jd follwer...

    BalasPadam
  49. salam kenal..

    http://missbellamitchie.blogspot.com

    BalasPadam
  50. xlupe abg ben...suke blog nieyh

    BalasPadam
  51. http://ntira-mirmo.blogspot.com/

    toing2....;)

    kehadapan bro ben(macam broadband)....ohoiii...teruskan berblogging yaw....;)

    BalasPadam
  52. Terima Kasih juga Encik Ben, banyak membantu blogger seperti kami..Antara referral link terhangat! BEN ASHAARI! Selamat tahun baru Encik BEN!

    http://psycho-mate189.blogspot.com

    BalasPadam
  53. serius terharu tengok trafik arini gara2 dpt nama 3 blogger kental..x penah2 tnggi camtu trafik..tu pomot timr tido tu..mmg power rangers la BA ni..thanx BA..jasamu kukenang :)

    LADYDYLA

    BalasPadam
  54. nak jugak!
    abg ben banayk membantu blogger2!
    thanx ya~
    http://safiyahezora.blogspot.com/

    BalasPadam