BLOG 500 MENCARI HARTA KARUN : Soalan ( 2 ) ..bersedia ?

by - Disember 28, 2010

Hehehe.. saja je gempak dulu.. kasi korang alert ... Soalan no 2 ni , ada 2 soalan gak .. satu berkaitan dengan senarai tu ( jgn risau.. senarai 500 takkan ghaib kali ni ) , dan satu lagi soalan berkaitan dengan blog penaja .. walaahh ..

Tempoh menjawab soalan , aku kasi sampai esok je la .. hehehe .. Hadiah kali ini .. Shawls .. 3 pemenang terpantas dan terawal akan dapat hadiah .. hehee.. okeh ?

Apa pun , niat kita bersegmen ini adalah untuk berhibur .. Tiada untuk bersaing menentukan sapa lagi bagus dan pandai .. Okeh ? Tak perlu nak ada rasa cemburu .. bengang .. Jangan jadi seperti mereka itu yer ..

Aku respek sbb ada blogger yang semangat waja walaupun tak menang.. sanggup dia godek semua .. hurm... kalau dia rajin , jadi je follower sekali .. sah sah nanti leh bertambah kan ?

Penaja kali ini dari .. eh.. mana leh cakap lagi.. nanti korang godek awal awal.. hehehe.. tak adil .. Ops.. lupa.. selain soalan harian dan soalan terkumpul , aku ada bagi soalan bonus setiap malam .. hehe.. sapa yang online malam malam , leh la menjawab soalan tu yer ..

OKeh.. soalan harian akan keluar pada jam .... berapa eh... lalalala..

You May Also Like

21 comments

  1. bro Ben,kite nak masak lunch ni.dah lapo ni..kang kite makan je blog ni huhu...kul brpa ye soalan tu...

    BalasPadam
  2. sedia menyahut cabaran..persaingan sengit..hehe...

    BalasPadam
  3. ala jgn la kuar lg.. sy sibuk ni...

    BalasPadam
  4. hehehe...kali nih nk sahut cbrn...da mcm nk g berperang je rasenye nih..hikhikhik...

    BalasPadam
  5. naz, aku rase dia perli kau la..hahaha..ko kan jeles..hihi

    BalasPadam
  6. hahahaha...bez nye shawal tu..xpe lah kali ni bagi naz menang lah ujang oiii t kan nanges lak hehe..ampunnn

    BalasPadam
  7. hehehe... saja wat orang tertanya tanya and tertunggu tunggu...

    BalasPadam
  8. huih.. mana mungkin perli korang berdua.. aku perli orang laen.. hahaha... takde kaitan dengan ini cerita ..

    BalasPadam
  9. Ben..pi rotan budak naz dan ujang tu..dr tadi asik bertekak je..haha.sis cubit dua- dua ni nnt tau lah.

    BalasPadam
  10. perli den ka?.. yey masuk senarai gak la kan.. janji ado.. tahniahle

    BalasPadam
  11. eh shawal lak nak tulis shawl tadi hahaha..sis lm cubit je td diorang jelez sis bagi muahh kat dalia ..ape dahhh

    BalasPadam
  12. hehe..

    mari kita j0in ramai2x..

    BalasPadam
  13. abg ben...
    pkul bpa nk kuar soalan 2..
    x sbr dh ni..

    BalasPadam
  14. yg dah menang tu duk diam2 dah ek hehehe bagi peluang pada yg masih lum menang hihihi :)

    BalasPadam
  15. adehh...selalu terlepas..hehehe..

    BalasPadam
  16. berpeluh menunggu soklan ni.. haha
    jam 2 kan soklan akan d paparkan d skrin ni.. hehe

    BalasPadam
  17. penantian penuh penyeksaan nie...

    BalasPadam
  18. cemburu. tp bile encik ben post entri nak pulak baca dgn komen. tapi komen ala2 azwan ali gitu.. hahaha.. x paham org mcm tu. cemburu tengok org berjaya. tp x nak usaha.

    BalasPadam