Wah ... kali pertama aku suka blog gini ..

by - Disember 29, 2010

 

image

Huhu.. saja aku mencari blog yang rajin mengomen di blog aku ni.. hehe.. Pastu g la godek dan jadi follower dia ... Hurm.. Tersesat aku di blog ni .. huhuu..

Tiba tiba keluar lagu dan pelbagai widget lagi .. hurm.. Nasib baik .. lagu , template dan widget sesuai dengan blog dia .. hehehe .. tak cerita banyak ... terus i followwww.. hehehe ...

Ok la blog akak kita ni .. nak puji lebih lebih , kang ada pulak kutuk dia.. sian dia. .tak pasal pasal dia kena .. huhu.. tak baik kutuk orang .. nak kutuk , tunggu malam ni yer.. hehehe ... Oh.. jangan lupa laser tu.. takat kutuk je tak best ... mari kita berlaser ala star wars .. hihu..

Jom g tengok blog akak kita ni.. jgn terkejut yer .. > INDALINDA

You May Also Like

33 comments

  1. nice blog.... sejak bile bro ben minat blog gini,... hehe

    BalasPadam
  2. hehe..bgus bro ni..tolong orang lain..

    BalasPadam
  3. Ben, kami hampir kena heart attack saat membuka blog akak ni..terkezut!

    BalasPadam
  4. alahaaiiii..
    trharu...nk nanges!!! hahaha
    tengs a lot abg ben...

    ngeee~
    sy bdak bru bljar..
    prlukn tnjuk ajar dri otai2 skalian..
    :)

    BalasPadam
  5. salam

    abg ben rindu nak main segmen 500 blog, tapi telah demam akibat penangan 200 blog, tak kebas-kebas lagi... hanya mampu melihat sahaja :(


    agak mencabar, tapi yang penting hepi :D

    BalasPadam
  6. wahhh.... abg ben bt blog review ke? hihihih... usha linda :)

    psstt :: leh review blog trex gak =)

    BalasPadam
  7. Heheh .. abg. ben .. nak gak !!


    http://diariamzar.blogspot.com

    BalasPadam
  8. suke la blog sy juge...suke la....ahaksss~ ;p

    BalasPadam
  9. bestt blog tu .byk pasal abg ben .hoho .peminat tuh ;) .nice blog ;)

    BalasPadam
  10. woooooooooooooooooow indalinda....abg ben pun berkenan....

    BalasPadam
  11. tak sabar nak main laser malam ni. yeah!

    BalasPadam
  12. ABANG BEN, PROMOT LA BLOG SAYA PULAK :P

    HEHEHEHE

    BalasPadam
  13. da follow gak..nice blog lorh...;p

    BalasPadam
  14. wah.. bestnyer dpt blog review dari BA... ;-)

    BalasPadam
  15. salam..macam mana nak bagi En Ben berkenan kat blog yg tak kreatif macam saya lak ye ...

    BalasPadam
  16. wahhh senyum sampai ke telinga tuan blog nanti :D

    BalasPadam
  17. WAHHH !Ben Ashaari suka blog camni jugak :D
    Abg Ben mang best ah :D

    BalasPadam
  18. wah..abg ben pon layan blog macam ni eh..wuwu..
    anyway template dia comel..wee..

    BalasPadam
  19. syoknye dpt review dr BA..bkn sng tu..wuwuuuu..dla bz la nak skodeng salu2..hehe..jemput la ke umah baru dla, baru jer tukar cat dan perabot last week smpena maal hijrah dan nak thn baru..

    BalasPadam
  20. baru je dtg 'umah' kak tu semalam..hihi

    BalasPadam
  21. abg ben ! jum tgok blog muna ?

    http://munalifestory.blogspot.com/

    heee , jemput jemputlah datang ea :)

    BalasPadam