BLOG500 MENCARI HARTA KARUN : Pemenang Soalan ( 3 ) Harian

by - Disember 30, 2010

Ahaks... maka .. dengan ini.. Pemenang bertukar tangan lagi ... Mari kita lihat .. sapa yang menang ...

imagePertama > ~..Amalina Mansor..~

Hadiah = Prepaid RM30 ditaja oleh WAVE X

image

Kedua > Areliff MasterMindz

image

Ketiga > Sunah Mohammad

Mereka yang bersungguh sungguh menjawab ..

Fiqas , nur , ♥yaya budak suka embun♥ , aDisH.sHidA , Awangku Johan , : iNdALiNdA : , salina sayang ,

Tahniah dan Terima Kasih ..

You May Also Like

27 comments

  1. hahahaha areliff je tak bertukar...arelifff bagi kat org lain pulak ye...
    tahniah kat amalina n sunah cantekkk awww share rm1 hahaha

    BalasPadam
  2. asal yang no 2 tu x berubah²?pandai pulak dia aim no 2 tu...

    BalasPadam
  3. waaa taniah... hhmm tasempat nak terlibatkan diri ini...

    BalasPadam
  4. eh,eh~ betul ke ni? da menang~ alhamdulillah~ thanks enchek ben~

    BalasPadam
  5. alief, da2 la tu da semak da aku tgk muke ko kt situ tiap2 hari, hahaha

    BalasPadam
  6. erk dua lagi petanda tak ape la aq dapat ni...jgn2 no. ekor minggu ni 222 kot ekekekee

    BalasPadam
  7. sobb :( sedih nye.. asal nak join je, ada exam.. abang ben.. buat la lagi.. yuyu asek ade exam je ni :(

    BalasPadam
  8. adeyh..klah lg....hoho..
    congratez kpd pemenang :)

    BalasPadam
  9. @Qaseh dalia adelia
    thanks qaseh~ mintak kat amalina~ dia jek yang dapat..ehehe~

    enchek ben, saya mintak izin print screen ye~ ;)

    BalasPadam
  10. hahaha areliff
    tu je yg x tukar-tukar .
    hohox semangat je eh dia masuk .
    tahniah semua tahniah ^^

    BalasPadam
  11. tahniah2.. meh share topup dengan kengkawan.. nak taun baru ni, buat amal jariah.. ngeh3x...

    BalasPadam
  12. tahniah.....amalina...
    areliff dah 3x top3...
    sunah wooooooooooooow num 3....ok la kan..tahniah...
    abg ben cmne nak x yg shda tawarkan tu....

    BalasPadam
  13. alip lagi..hahaha...tahniah pada pemenang...

    naz dgn aku saje tanak join..(alasan padahal tak jmpa jwpn.)

    BalasPadam
  14. Ohhh trima kasih abe ben.. rupa2nya jawapan awang teka bg soklan 3c tu betul ek.. Hehehe. tp awang x pantas nk htr.. coz ada 2 jawapan tuk soklan 3c tu.. so awang men cabut undi hehehe...

    anyway thanks abg ben

    BalasPadam
  15. aduh aku baru nak jawab tadi.. draf dah siap.. tetiba keputusan dah keluar.. huhu..

    BalasPadam
  16. as salam..
    tahniah kepada yang telah menang ;)

    BalasPadam
  17. Waaaaa~!!! cam xcaye jew,,adesS aku menang??(cubitcubitpipi)=p mekasih sume...hihihi

    BalasPadam
  18. canggih, canggih. first pula tu. tahniah.tahniah :D

    BalasPadam
  19. areliff nih...msh bertahan kat tempat kedua...

    BalasPadam
  20. amalina :)) cubit pipi dia kuat2....senyum je dia erk dpt topup rm30..

    BalasPadam
  21. yg no 2 tun aubah2 ea..hahaha..tahniah~~~ cayok2!!..ehehe..

    jom bace entry yuyue..sal abg ben..akeke..;p ;))
    http://adewkyuyueaffens.blogspot.com/2010/12/abg-ben.html

    BalasPadam