Suka header blog mamat neh !

by - Disember 29, 2010

image

Klasik.. suka giler warna dia ... korang mesti menyampah ngan dia punya.. dah dua hari berturut muka dia kat blog aku ni.. tapi nak buat camana .. tu la kenyataannya .. hehehe .. Kenal tak sapa dia ???  Tuan punya header ni , si UJANG9897 .. Potensi besar jadi blogger idaman wanita .. hahahha..

Ok.. jap lagi soalan harian yer ... dah ada penaja ... hehehe ... aku nak g makan dulu .. kebuluran tahap somalia dah ni .. Oh.. lupa lak ... nombor pertama .. mewakili blog ... hehehe.. yang kedua ? Fikir sendiri ..

You May Also Like

23 comments

  1. haha ujang makin femes la lpas nih ..kehkeh
    template nih penah jumpa kt mna ntah.tgk vespa tuh trus ingt blog beliau .hax

    BalasPadam
  2. betui tu makcek...ujang dah pemes pasni jgn lupa vespa tu la erk...hehhee

    BalasPadam
  3. c ujang smakin femes dah.. ujang wat la en3 tuk aku pulak hehehehee.. gurau ar.. apa2pun thanks coz ko tag aku tuk join contest c areliff

    BalasPadam
  4. Ujang blajar ngan aku ilmu kire2 blog semalam...Jang! Dah menang igt la member ni....hehe

    BalasPadam
  5. hehe , aah mmg cantik hari tu jumpe kat web nasib xambik if tak dah jadi kembar siam

    BalasPadam
  6. Selamat bersantapan En. Ben. Ujang ni rajin gak komen kat blog GreenAppleKu..

    BalasPadam
  7. Uish, template yang sama dengan teman den la.
    Tapi baru je den suh beliau tukar.
    wahaha.

    BalasPadam
  8. yer header dia sgt klasik....saya suke...

    BalasPadam
  9. da jangke da....tgk template da taw sape punye belog...(untung ko ujang...hehehhe..jeles la ngn kamoo...)

    BalasPadam
  10. caya lah ujang...mmg makin femes lah lepas ni...

    BalasPadam
  11. hahaha..
    ujang seorang yang aktif join ben...
    tgok vespa la beb... huhu

    BalasPadam
  12. Cayalah ujang..sis pun suker ngan header ujang ...wahh blogger idaman wanitu tu ujang,chiyok2.

    BalasPadam
  13. ujang punya belog..hihihi..suka belog dia jugak...

    BalasPadam
  14. haha,...jejaka pujaan ramai..abg ben,.dia ni fan arsenal jugak,..leh join abg ben.. =P

    BalasPadam
  15. mane ujang??aku nak tgk reaksi die sket. mesti die buat bising kt shoutbox aku ni.hahaha

    BalasPadam
  16. menyampah nye i kat musuh ketat ni hahaha

    BalasPadam
  17. waa best2..bilala abg ben nk ska blog kita kan?? heheheh.. :P

    BalasPadam
  18. fuh!!. bukan sneang nak di featurekan beberapa kali kat blog BEN nih :D
    kuman "Tornado Decal WIP." Entry

    BalasPadam
  19. blogger idaman wanita?? hahaha *ghelak guling²* =P

    BalasPadam
  20. owh....patut la ramai ckp bro ben komen..hahahahaha....

    thanks bro....

    BalasPadam