Saja nak follow blog ni .. boleh ?

by - Disember 31, 2010

 

Saja saja aku nak follow blog blog baru ni .. Yeelah.. nak meramaikan lagi geng sebelum masuk tahun baru .. hehehe ... Takde paksaan tau ni .. hehehe ... Lagi pon follower diorg skit skit je .. jadi apa salahnya aku tambah sorang lagi je .. hehe ..

Blog sapa ? Hehe.. aku main pilih je ni tau .. sbb skang ni aku kat TRADERS PULAU PINANG .. internet pon mabeles aja.. hehe .. aku amik kesempatan ni dgn mem'follow' mereka ... Jap lagi nak g pekena pasemboq lak.. hehhe.. kasi tersemboq ..

Mereka yang aku dah follow tadi.. er.. sapa eh ???

http://aniesanessa.blogspot.com/

http://asleez-asrolareleez.blogspot.com/

http://aliaborhan.blogspot.com/

http://munalifestory.blogspot.com/

http://memoriseorangmuda.blogspot.com/

http://nasuhasalleh.blogspot.com/

dan .... paling best diantara paling best

http://nadirahazmi.blogspot.com/

ahaks... nanti sambung lagi yer....

You May Also Like

55 comments

  1. follow la blog hanna jugak ye .:)

    BalasPadam
  2. okeh haniey pn nk follow dorang..hehe..ramai2kan lgi kawan kn..

    BalasPadam
  3. kita dah lama polow ben ni dari dia x glamer lagi...mungkin pemolow bawah ke 100 dulu...mana dia ingat dah,tak polow pun kita...tak kisahnye kita...tapi kita tetap sokong ben...sbb kita segan dgn king of blogger nih...jgn marah ben..hohohoh selamat tahun baru

    BalasPadam
  4. tak tido malam blogger2 kite tu :DD

    BalasPadam
  5. kat penang ke?
    meh la lawat saya kt uitm nie,haha
    jom follow blog nie,
    http://www.misstinggilampai.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. abg Ben..
    follow la sye jugak ea...^^

    BalasPadam
  7. tak folow sy pun encik ben.hehee so nak terjah blog dorg gak,mesti lumayan ni..hahaaa

    BalasPadam
  8. nampaknya kena terus berusaha lagi dalam kerjaya 'blog' ini untuk meraih undi dari en BA...huhuhu...(berlalu dengan muka sedih)...hihi...

    BalasPadam
  9. caye nk jugak...hehehe
    http://nora-gelabah.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. tq ben..selamat tahun baru..

    BalasPadam
  11. abg ben tq sbb follow caye balik!

    BalasPadam
  12. nice promotion la bro..sy bila lagi bro Ben..:)

    BalasPadam
  13. nak juge..kihkihkih...~

    http://sipenyapuburuk.blogspot.com/

    siap bg link lg..huhu

    BalasPadam
  14. sy pun nak ngak...hehehe
    n9soulcrewz.blogspo.com
    leh tlg komenkan kelemahan blog sy...

    BalasPadam
  15. abg ben!! yang bawah sekali mmg terbaik!!! cari butang follower tak jumpa.. rupenya, bawah sekali duduk!!! ahhaha
    terbaik!!!

    BalasPadam
  16. baru je perasan yang En.Ben follow tadi. Terima kasih sebab sudi bertandang ke blog saya tu ya :)

    BalasPadam
  17. nakkkkkkkkkkkkkkkk



    http://daunputihmerah.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. follow juga blog saya kalau sudi

    sangselembai.blogspot.com

    *im your good followers too

    BalasPadam
  19. p padang kota ka malam ni..? ka p pesta penang..? :D

    BalasPadam
  20. yeeeee....tq so much...hehehe

    BalasPadam
  21. incik ben,,saya kat usm nie..
    mai la dtg melawat belanja pasemboq!hehehhee

    BalasPadam
  22. where my blog.... carik2.. owh... tak tersenarai.....buat muncung panjang-panjanggggggg..... ngeh3x.....

    BalasPadam
  23. tq encek memollow belog saya yang tak seberapa itu... =)

    BalasPadam
  24. tetiba rasa sedeyh..sob sob sob...

    BalasPadam
  25. mcm mna nak buat eh utk en ben follow blog sy?hihik

    BalasPadam
  26. sy dah follow..x mau follow blik ke bro..

    BalasPadam
  27. La!! Ingatkan i antara yg bertuah! hahahha..

    tak kira la,menempek gak url gua kat sini. hahaha

    http://akusertajiwabisnesku.blogspot.com

    BalasPadam
  28. mekasih abg ben!!!!!

    hihi~ suke nyeeeee!!!

    ~,~ weeee

    BalasPadam
  29. waa..tengkiu so much en ben!hehe..makan pasemboq elok2 naa..

    BalasPadam
  30. muahaha insan2 terpilih jer ni ek..memang tak terpilih tol le blog nesloo..ahahha..nway mmg bro ben bgos bebeno..tlg banyak sgt blogger baru

    BalasPadam
  31. BA: Perghhhhhhhhhhhhhhh....blog my litle sista di situ....:)

    BalasPadam
  32. thnks ben :D
    femes jap (hahahaha)
    anyway ur post semua best *thumbs up*

    BalasPadam
  33. abg ben...sy pon nk jgk..i love to read ur blog...full of funny,cool n etc...:)..do follow me..

    BalasPadam
  34. alaaaaaaaaa...blog mok cik x nak folo ke Ben..heh..heh..

    BalasPadam
  35. alaaaaaaaaa...blog mok cik x nak folo ke Ben..heh..heh..

    BalasPadam
  36. nak menyebok gak~

    http://daylachan.blogspot.com/
    keh3

    BalasPadam
  37. TERIMA KASIH DAUN KELADI ;)

    BalasPadam
  38. ho3!! ho yeah..! bangga tahap gaban nih! sbb link naik tuu..! tu yg ke 2 tuh! ecewah! rase cam nak canang kat org2 kampong lak! ha3.. la3.. tq en ben! ;)

    BalasPadam