BLOG 500 MENCARI HARTA KARUN : Soalan Penutup Harian

 

Dah baca kan apa hadiah dia ? Belum ? Ok.. kalau belum.. sila godek kat sini ..

Ok.. kita mulakan yer .. Kita mula dengan soalan pemanas badan .. ke nak soalan mudah dulu ?? Panas badan dulu la yer .. kasi berdarah skit mata tu.. hahaha..guwau jer...

1 )  QYAEF INRPSSEC dan saudara MAT GEBU

2 ) Apakah Nss Adish teringin nak sumbangkan untuk pemenang  soalan harian ? Rujuk entrinya ..

3 ) Rujuk blog nazirulhazwan ..  * bagi tajuk upon ipon the series yang paling banyak komen??

4 ) Rujuk blog  Norfa , DUNIAKU ?

Tu jee... Opsss... Satu lagi .... Berikan pendapat korang mengenai keseluruhan segmen  BEN ASHAARI sepanjang tahun ini .. Tak kurang 100 patah perkataan .. heheheh ..

* tukar soalan

Seperti biasa .. untuk menjawab ...

Buat satu entri khas :

1 ) Letak Banner rasmi BLOG500 ..

2 Tajuk : Ikut tajuk entri ini dan linkkan ke entri ini

3 ) Berikan pendapat korang mengenai keseluruhan segmen blog BEN ASHAARI  sepanjang tahun ini ..

Jawapan soalan 1 , 2 , 3 .. sila berikan diruangan komen bersama sama entri url korang tu yer ... Faham tak ? Url entri beserta jawapan .. Tu je.. Ok.. Keputusan akan disiarkan pada jam 4 petang ini ... hehehe ..

SAPA PANTAS DAN TEPAT DIA MENANG !!!

24 ulasan:

  1. Selamat bercuti En.Ben. Esok cuti, bank pun cuti..gaji En. Ben dah boleh cash out ker. If not kena tunggu Isnin baru boleh keluarkan duit.

    BalasPadam
  2. wah..soalan penutup la ni eh..sape lah pemenangnye..

    BalasPadam
  3. enchek ben, soklan 1 tu nak ape? nak nombor blogger ke ape?

    BalasPadam
  4. yg soklan 4 tu berkisar mgenai apa abg Ben?? x faham.. gtu jg soklan 1 tu.. 2 dan 3 ok ar..

    BalasPadam
  5. syafiq....x nak jawab ke mana la tahu syafiq pemenang nyer :)

    BalasPadam
  6. wahaha lepas nih
    siries upon ipon na makin femes lah nampaknya .haha

    cepat cepat mari kita lihat sipa pemenang .heheh

    BalasPadam
  7. abg ben!!..yuyue nk sgt join n jwb soklan2 abg ben..p adek salu xder mase jerp..kdg2 terlepas soalan abg..xper2..adik follow abg dri belakang jerp ea..cayok2!!..ehehe..walaupown adek xjoin,adek akan skodeng abg dari jaaoooohhh~~~~~~...wink3** suke tergolek2 kt blog abg..maassyyuukk~~..ehehe..;p

    BalasPadam
  8. hari ni tak sempat join, nak bawak anak g klinik. doakan anak saya sembuh yah prennzz!
    Nak tau anak saya sakit per meh klik sini
    http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2010/12/checkup-3-bulan.html

    BalasPadam
  9. saya nk join, tp slalu tk smpat...arini bz orientasi anak skolah drjah 1 plak...anyway...suke follow blog ni & hope dpt rmai kwan baru dr bloggers smua....rajin2la melawat saya kt sini http://niniezane2009.blogspot.com/
    kalo nk shooping, lawat kt sini
    http://paradigmaresources.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. BA..
    gaya eh taksempat join..
    caiyok2..

    BalasPadam
  11. soalan 1
    QYAEF INRPSSEC = feyqa princess (http://princessfeyqa.blogspot.com)
    saudara MAT GEBU = mai BEAR gebu (http://kejebodobodo.blogspot.com)

    soalan 2
    kraftangan bunga daun getah

    soalan 3
    upon ipon the series : berger oh berger! 91

    soalan 4
    DUNIAKU BICARAKU

    http://aremelyna.blogspot.com/2010/12/blog-500-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam
  12. hari ni busy la...tak sempat nak join..:(

    BalasPadam
  13. soalan 1 - Princess Feyqa dan saudara mat gebu - Adila kot..hehehe

    soalan 2 - kraftangan bunga daun getah buatan ibu nya

    soalan 3 - upon ipon the series : berger oh berger

    soalan 4 - duniaku ,bicaraku


    http://lifehidupme.blogspot.com/2010/12/blog-500-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam
  14. nk jwb lagi skli...siyus last! bru perasan abg ben..plizz3..ngee~

    1 - princess feyqa and mai bear gebu

    2 - kraftangan bunga daun getah hasil tangan ibu nya

    3 - upon ipon the series : berger oh berger!

    4 - duniaku,bicaraku

    http://lifehidupme.blogspot.com/2010/12/blog-500-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam
  15. 1). Princess Feyqa dan mai BEAR gebu
    2). kraftangan bunga daun getah hasil tangan emakbeliau iaitu koleksi Hevea
    3). Tajuk upon ipin the series yg paling banyak komen ialah bape entry sehari?? Ye kot hehe
    4). Blog Duniaku berkisar mengenai Dunia Bicara Norfa iaitu blog peribadinya. Dalam blog itu segala yang diceritakan diblog beliau adalah dari isi hati penulis selain yang dinyatakan..

    ni urlnya
    http://goldazone86.blogspot.com/2010/12/blog-500-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam
  16. 1). Princess Feyqa dan mai BEAR gebu
    2). kraftangan bunga daun getah hasil tangan emakbeliau iaitu koleksi Hevea
    3). Tajuk upon ipin the series yg paling banyak komen ialah berger oh berger dgn 91 komen? Ye kot hehe
    4). Blog Duniaku berkisar mengenai Dunia Bicara Norfa iaitu blog peribadinya. Dalam blog itu segala yang diceritakan diblog beliau adalah dari isi hati penulis selain yang dinyatakan..



    ni url awang ek..
    hehehe baru jak baca semua blog c nazirulhazwan... sorry abg ben

    http://goldazone86.blogspot.com/2010/12/blog-500-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam
  17. skali kalah lagi~~ mmg sedih la... :(

    http://izzi8990.blogspot.com/2010/12/blog-500-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam
  18. dah jawab semuanya kat entri ni..

    http://riesha-ariesha.blogspot.com/2010/12/blog-500-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam
  19. 1) princess fieqa dan mai bear gebu
    2) c/hati hasil tangan mak die...kraftangan bunga daun getah
    3) berger oh berger!
    4) duniaku, bicaraku

    http://ntira-mirmo.blogspot.com/2010/12/blog-500-mencari-harta-karun-soalan.html

    wink~

    BalasPadam
  20. http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2010/12/blog-500-mencari-harta-karun-soalan.html
    1-princess feyqa dan mat bear gebu
    2-kraftangan bunga daun getah
    3-upon ipon the series : berger oh berger!
    4-bicaraku

    erk jawapan tak pasti tembak jek ekekekekee sempat lagi ke hik3

    BalasPadam
  21. jwpn seteleh ditiru..hahahaa

    soalan 1
    QYAEF INRPSSEC = feyqa princess (http://princessfeyqa.blogspot.com)
    saudara MAT GEBU = mai BEAR gebu (http://kejebodobodo.blogspot.com)

    soalan 2
    kraftangan bunga daun getah

    soalan 3
    upon ipon the series : berger oh berger! 91

    soalan 4
    DUNIAKU BICARAKU


    http://azfar9897.blogspot.com/2010/12/blog-500-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam
  22. Semalam tak sempat langsung jengah blog... ari nengok dah kuo soalan penutup... tak kiralah...nak anto gakkkk...

    1) Princess Feyqa (no 47) dan Mat Gebu (no 19)
    2) kraftangan bunga daun getah hasil tangan ibunya di http://koleksihevea.blogspot.com/mymum
    3) upon ipon the series : berger oh berger! = 91 komen
    4) rasanyer voucher pembelian barangan dari Rizi Biz Shop (http://rizi-biz.com/)

    Link kat sini --> http://nora-rodahidupku.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009