Sabar weh...

 

Hadoi.. aku terpaksa tutup kedua dua entri blog list tu .. tak tahaann ... macan kena serbu dek orang mintak borang gerai  untuk meniaga kat bazaar Ramadhan ..

Huhu.. sori  yer.. kelam kabut aku.. ada yang sampai masuk dua blog list sebab dua tiga kali diorg post url diorng .. Nak salahkan sapa ??? Tak perlu cari salah sapa tapi skang ni aku pening sat .. Sabaq no... Nanti aku bukak lagi yer .. buat masa skang , masa rehat .. Bila nak sambung tu tunggu masanya.. Ada banyak lagi kekosongan.. jgn risau ..

Sat eh .. mata aku juling dah ni ..

28 ulasan:

  1. cute la abg ben buat muke juling..hehe...peace...(~_^)v

    BalasPadam
  2. kecian cik ben....ok2 sya sbar menanti

    BalasPadam
  3. En Ben saya nak tahu.. Mcmane saya nak check kalau dah tersenarai dalam blog list En Ben.. Sorry saya tak reti sgt bab ini...thanks!

    BalasPadam
  4. hehe, kesiannya.. saboor yee..

    BalasPadam
  5. lol..baru nk tinggalkan link nie bro... ;)

    BalasPadam
  6. huwaaaaaaaa.gilerr panazzzzz ni BEN..huhu..melepas lagi ker dla??

    BalasPadam
  7. ehhhh, dah ade..hehe..tq tq tq tq bro :)

    BalasPadam
  8. salam...

    siapa yang buat kat abg ben mcm tue...

    sabo ye abg ben..

    kamu kamu dan kamu janganlah post url kamu banyak kali yea :)

    BalasPadam
  9. hahaha.. sian hg abg ben..
    tak po eh,, wat pelan2..
    ni la namanya bila femes.. hehe

    BalasPadam
  10. sy belum lagi bro..hehehe
    http://nadyahoney.blogspot.com

    BalasPadam
  11. hohohoho...sian ekau en ben, takpe2 minumla innershine pati berry tuh nak bagi mate tak juling (eh tetibe :P)

    BalasPadam
  12. hahahaha, sape suruh buat sangat

    BalasPadam
  13. takpelah en. ben ... take u'r time. mama baru nak buat entri tuh tetiba dah takde plak hu3

    BalasPadam
  14. Tq Ben..Lin dh check subuh2 td..dh masuk link blog Lin..tqvm..:)

    teruskan segmen2 yg baru plk nnti yek.. :)

    BalasPadam
  15. sabar ye en.ben...syukur bertambah peminat :)

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  17. dan juling???

    cian abg ben..
    huhu...

    kyla...take ur time k...

    BalasPadam
  18. Thanks e. Ben.. ^^
    Akhirnya tersenarai jugak.. heeee....

    BalasPadam
  19. bc cdg nk join....x pa....take ur time abg ben

    BalasPadam
  20. tq2 senaraikan sy di ruangan jelingan ku . hehe

    BalasPadam
  21. ben..den dah buat da en3 tu tp xsempat nk ltkkn kt komen en3 berkaitan...so, den ltk sini jela ek..xpela, klu da ttp pun..just nk tgalkan link je bro...

    thanks bro.. ;)

    http://skypecrews.blogspot.com/2010/12/bloglist-2011-selamat-datang-tahun-baru.html

    BalasPadam
  22. ramai sangat le tue..kesian...jangan juling dah la..

    BalasPadam
  23. huhuhuhuhuuu.
    tq Ben! blog den tersenarai dah dlm list kerusi parlimen Ben tu!!!!!
    yaaahhhooooo!!!!!!

    BalasPadam
  24. abg ben,
    nadia dah post entry utk blog list 2011.. tp link abg ben utk blog list tu7 xleh msk,..
    nadia tinggalkan link kat sini je la ye?
    tq abg ben!

    http://nadiafarahida.blogspot.com/2010/12/bloglist-2011-selamat-dtg-tahun-baru.html

    BalasPadam
  25. abg ben,
    nadia dah post entry utk blog list 2011.. tp link abg ben utk blog list tu7 xleh msk,..
    nadia tinggalkan link kat sini je la ye?
    tq abg ben!

    http://nadiafarahida.blogspot.com/2010/12/bloglist-2011-selamat-dtg-tahun-baru.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.