10 header lagi bertarung nyawa !

 

Pergh..tajuk... tak hengat.. memerangkap kawan dan lawan .. tak kisah la.. janji bukan robot yang taip entri ni... huhu ... Aku rasa cam tak best jer buat persaingan header ni.. Layaknya kita tengok header mana yang menarik mata kita ... Haa.. kita tengok citarasa pembaca blog aku ni.. manakah header yang menarik jiwa mereka...

OK...skang kita ke  header blog seterusnya .. :

Ok... aku rasa tak yah undi la ... cukup dengan memberitahu yang mana satu header selera korang .. haaa.. kenapa dan mengapa.. ok ? Tqqq...

18 ulasan:

  1. masuk dalam list ben?
    wow..!
    1st header ni..
    pasrah je dengan komen blogger- blogger lain..

    BalasPadam
  2. allaaaaaa... rambang mataaa! banyak yang cantik! macam tak adil kalau pilih satu.. wuu T_T

    BalasPadam
  3. bnyak yang cantik ... hehehhe! tak tahu nak pilih mana! :)

    http://keyrillaugustinegmailcom.blogspot.com/

    header ni okey tak? hehhe....

    BalasPadam
  4. wooot wooot...header baru,color background pun baru...so coklat..:)

    BalasPadam
  5. Suka yang FIRST header!!!

    Simple dan xserabut. Yang penting, sesuai dengan apa yang hendak disampaikan dalam blog owner tersebut. =D

    BalasPadam
  6. daus pilih yang no 7,9,yang lain sume cantik2 jugax..=)

    BalasPadam
  7. Suka semua, kita pilih semua ler. En. Ben ada artikel untuk En. Ben

    http://readmb.blogspot.com/2011/01/apabila-lelaki-mula-membebel.html

    Ada masa singgah baca ya..

    BalasPadam
  8. i like header no.10
    kenapa?
    simple.
    black n white + red.
    x serabut.
    and nmpk seswai ngan kseluruhan blog..

    BalasPadam
  9. farhah zaidah..header di cute lorr..

    BalasPadam
  10. bestnya header dowg tpilihh... glemerr g2.. ^^

    BalasPadam
  11. thnks bro! ;)

    kbnyakannya ada identiti msing2..

    BalasPadam
  12. Thanks Abg Ben...
    Header NaNa da masuk 10 list!!
    List yang ke-9..hihi..malu2..

    Walopon header xsecantek n selawo mane..
    tapi enjoy sangat join segmen ni..;)


    Tq pada yg like header NaNa(^_^)vP!s

    BalasPadam
  13. thanks abg ben header masuk..no 7 gitu. same ngan tarikh laher like!! ;)

    BalasPadam
  14. terima kasih enchek ben~~ no. 1~~ :)) *mode bahagia di pagi hari*

    BalasPadam
  15. saye suke tengok header sunah mohammad... header dye ade bunge2.. cantek.. pastu mksud tersiratnye sgt mendalam... cm memberi motivasi :)

    BalasPadam
  16. sy pun suka header yg 1st tu...
    simple tp menarik tertarik n kebabom!hoho

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.