Bila bujang

Buat kali pertama dan terpaksa...aku g membeli belah selama 5 minit di Mydin..stok untuk 2 hari ...heeeeehe..

Gambar kat atas tanda aku beli..hehe...gamaknya berapa harga kesemua tu yer ? Nak teka ? Jomm...sapa betul .. header blognya akan berada di entri top 3 sampai esok pagi..

Pemenang akan dikira paling Tepat dan pantas saja ! Hampir hampir tak dikira yer.. mau cuba ? Sekali jer boleh !

Caranya.. buat satu entri ..dan tajuk..BEN ASHAARI G SHOPPING.. tinggalkan url entri korang dan jawapan sekali di ruangan komen ini..tqqqqq..

Lupaa..tutup tengah malam ni..
Published with Blogger-droid v1.6.8

18 ulasan:

  1. rm50.00 ++ . . air mineral pon beli ke ? hehe

    BalasPadam
  2. mggie xbek oo utk kshatan..^.^

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-g-shopping.html

    zaty agak dlm rm 25.40 ..

    BalasPadam
  3. menarik sungguh idea abg ben nih...eheeee

    BalasPadam
  4. http://official19.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-pergi-shopping.html

    saya nak cuba nasib malam ni boleh?=)

    BalasPadam
  5. http://aida2aku.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-g-shopping.html

    huhu...ye kot :)

    BalasPadam
  6. saya dah wat entri...tak tahulah jawapan saya betul ke tak...

    http://ainara2208.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-g-shopping.html

    BalasPadam
  7. cikbintang da join!!!!
    ahahha...suka aty je mneka...
    seb bek xg shopping nk tau rege =)


    RM24.50
    hahaa

    http://laylaluckystars.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-g-shopping.html

    BalasPadam
  8. klu kt mydin, brg dia murah2 je.. suka gi sana~ ^_^

    BalasPadam
  9. Ala..hampir-hampir x boleh ke abg ben..kalo giant dekat sini boleh jugak g ushar kejap..hehe

    BalasPadam
  10. bro yg penuh dgn idea yg menarik.heheheh nice.cyaiyok2 pada sape yg try.

    BalasPadam
  11. abg ben: kn laen tmpat laen harge..
    caner nk teka ngn btul..
    huhuhu

    BalasPadam
  12. http://khairulzara.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-g-shopping.html..
    rase2 nye le kan... rm 38.40..... ok ker.. hahhaaaa

    BalasPadam
  13. abg ben mkn roti+meggi...ngeee~~

    BalasPadam
  14. rasanya RM37.40...hehehehe

    BalasPadam
  15. ala tak sempat la pulak... esok tak buleh ker?

    BalasPadam
  16. abg ben nya makanan mcm mknn budak asrama la..siap mineral water 2 botol..hikhikhik..

    sy teka...erm dalam rm27++.hahaha

    BalasPadam
  17. I teka RM34.60.

    Lalalala.......

    Entri terbaru:  I Shot the Moon!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.