Header pilihan malam ini ...

20 ulasan:

  1. baru terasa hudoh header iz..kah3..
    mai la singgah kalau x caye..
    http://cintailmu89.blogspot.com/2011/05/pengakuan-berani-iz.html

    BalasPadam
  2. like~tetiba teringat gmbr lama abg ben yang lukisan hitam putih tu

    BalasPadam
  3. header saya pulak dijadikan soalan.. hehehe..

    BalasPadam
  4. comel2. jom ziarah blog sy abg beng

    http://i-loveyoubeby.blogspot.com/2011/05/muhasabah.html

    BalasPadam
  5. tingin jugak dijelajah..hehe

    BalasPadam
  6. tengokla header saye juge... ehhe

    BalasPadam
  7. untg si empunye header 2 ^_^

    BalasPadam
  8. abg ben, entry untuk abg ben =)

    time kaseh sifu! :)

    http://i-loveyoubeby.blogspot.com/2011/05/abg-ben-omg-tak-sangka.html

    BalasPadam
  9. bro ben..pilih la header saya pulak..header saya comel....hehehhhe!!~


    wahh..dah singgah blog dia..kemas dan entry semua pasal segmen bro ben..terbaik la.. ^__^v

    BalasPadam
  10. best yer kalo header dilaz terpilih.nak juga abang ben

    BalasPadam
  11. huhu aish pernah terjah blog ni utk review dulu!

    BalasPadam
  12. owh..hehe.. bile lah dpt header terpilih ni..huhu

    http://thisisguitarburok.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. http://suriz-on-click.blogspot.com/

    baru buat header ni semalam

    BalasPadam
  14. hurm..tgk lah esok dekcik wat header baru..abg ben kene pilih header dekcik k..

    entry terbaru..
    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/kau-kejam-kau-pijak-kaki-anak-kucing-tu.html

    BalasPadam
  15. thanks follow dekcik abg ben...=)

    BalasPadam
  16. thanks follow dekcik abg ben...=)

    BalasPadam
  17. wah! ternganga..baru je bkk blog..x sangka plak..huhu

    terima kasih incik ben..^^

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009