SEGMEN DRAMA KREATIF BLOGGER bersama BEN ASHAARI ...

 

Mula mula .. aku nak undian korang.. klik SINI ..tqq..

Hehehehe ... ok ok... yang semalam dah selesai ... skang aku nak buat baru punya lak... ok ? Kali ni aku nak buat filem lak.. nak tgk blogger yang punya daya imaginasi yang tinggi.. hehehe..OK ?

Memula nak cari blogger yang berminat untuk dijadikan watak dalam ni.. Filem filemnya adalah ....

  1. FAST AND FURIOUS 5 : FAST 5
  2. PIRATES OF CARRIBEAN
  3. NUR KASIH

3 FILEM !! Memula nak watak dulu.. hahahaha ... cuba korang bagitau kat penerbit ( blogger yang bakal buat cerita mengenai filem tersebut ) , mengapa korang memilih watak dalam filem tersebut... hehehe..

Cara nak bagitau ialah dengan buat entri .. cam biasa ..

  1. Letak header ben ashaari blog
  2. Tajuk ... amik tajuk entri ni dan linkkan ke entri ini..
  3. Tulis watak yang korang nak.... kenapa korang patut dipilih.. hehehe... wah.. cam sesi temuduga gitu.. hehehe
  4. Siap.. tinggalkan link di ruangan entri ini bersama nama pena korang ... hehehe

OK? Cun ?? Tutup jam 3 petang ni... kasi extra time....

64 ulasan:

  1. http://www.lailyqaisyirah.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    Nama Pena : MTT (Nak letak Nur Amina pon bole gak.. pengsannn!! ) Haha

    BalasPadam
  2. macam best ! tapi tak dpt join la. kerja :)

    BalasPadam
  3. abg ben , ade soalan nie .
    maksudnye pilih stu filem jer or 3 filem semua tu ?
    confuse , hee ^^

    BalasPadam
  4. hehe..cite tu xtgk lagi.. camano den nok tulis.. tpi ni nk nyibuk skit...

    http://www.my-shopping2u.com/2011/05/aku-menulis-bukan-kerana-nama-jauh.html

    BalasPadam
  5. rasanya ni la segmen en.ben yg paling bgus skali..tp rasanya saya x layak nk join laa..bagi laluan kat adik2 remaja sudah..hehehe :)

    BalasPadam
  6. nak join jgk...

    Nama Pena: Famili Ceria

    Link entri: http://depalma-sp.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    BalasPadam
  7. @OnE_nIeZuKa onie..tengok contoh yang ada tu..

    BalasPadam
  8. abg ben.. cik pulau join...hehehe..

    http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    BalasPadam
  9. alamak..semua tu tak tgk lagi..klu sy jadi watak..yang xde dlm watak boleh..?

    BalasPadam
  10. Nadh join jugak..

    http://frameandlenses.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html :D

    BalasPadam
  11. as salam..
    wah! segmen menarik!
    nasib baik workload sikit.
    alhamdulillah..
    haha..lini join~
    habis laa jadi bahan XD
    tamau jadi pelakon. nak jadi pengarah

    =)

    BalasPadam
  12. http://syuhadahrazali.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html


    sudah join...

    nama pena..adah..*amina pon ok..haha*

    BalasPadam
  13. settle !

    nama pena: zieha hisham
    link : http://potpetpotpet-zieha.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    BalasPadam
  14. NAH HERO DATANG..!!!!


    amik aku jadi HERO WEI...box office nanti

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    BalasPadam
  15. yeah... join !!

    http://lanunjalanan.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    BalasPadam
  16. yeah... join !!

    http://lanunjalanan.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    BalasPadam
  17. http://oneniezuka.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    nama pena: onenie

    BalasPadam
  18. nak join , tapi saye tak tengok ketiga2 filem tu . so takleh pergi jauh la =="

    BalasPadam
  19. abg ben ada soalan , kita kena buat filem ikut jalan cerita filem itu atau idea kita sendiri ?

    BalasPadam
  20. salam.. atia nak join boley.. ^_^

    nama pena: gadis melayu

    link: http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    BalasPadam
  21. nak jadi Jack Sparrow tapi errr...mesti takleh kann...+_+

    BalasPadam
  22. http://lieyda-cacamerbau.blogspot.com/2011/05/yeay.html

    BalasPadam
  23. @Abdul Farique kata kreatif.. hehehe... belasah je ikut imaginasi kita

    BalasPadam
  24. pilih saya untuk semua watak wei..pilih wei..

    http://www.greenappleku.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    nama pena : greenappleku.com

    BalasPadam
  25. yeayyyyyy nak join....

    http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html


    nama pena: aku bukan captain....haha

    BalasPadam
  26. penerbit sapa??yang ni untuk list actor je kan??

    BalasPadam
  27. join lagi!! hee hee

    http://misscikki.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    BalasPadam
  28. join lagii!!! hee hee

    http://misscikki.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    nama pena : Cik Cikki

    cicir pulak nama pena tadi hee hee thanks abg ben!

    BalasPadam
  29. yeahh harini saya nak join watak plak.. semalam tasempat wuwuwuw...

    http://viniyamey.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    nama pena : ateyya

    BalasPadam
  30. Mak Dara join
    http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/05/amik-tajuk-entri-ni-dan-linkkan-ke.html

    nama pena : MAK DARA

    BalasPadam
  31. http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    nama pena: geminigurlz

    BalasPadam
  32. join lagi bro...

    nama pena : ENCIK BEDAK SEJUK a.k.a Han

    http://duriantaksedap.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    BalasPadam
  33. http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    nama pena: mynameismy @ My

    BalasPadam
  34. baik la bro , cabar punya pasal saya join !

    URL : http://www.abdulfarique.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    Nama Pena : Abdul Farique

    BalasPadam
  35. macam mana nak join, tiga-tiga filem tu belum tengok lg

    BalasPadam
  36. join..=)

    http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    BalasPadam
  37. http://bidadarikayangan90.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html


    ni link...nama pena:eryzi90...hahaha....

    go go chaiyok....

    BalasPadam
  38. yeaahhaaa...

    Nisha join

    http://heandsheloves.blogspot.com/2011/05/154-segmen-drama-kreatif-blogger.html

    BalasPadam
  39. http://mamadianasajacaripasal.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    nama pena : mamaDiana (captain)

    BalasPadam
  40. Bro Ben...saya belum tengok lagi kesemua cerite di atas...hehe...

    BalasPadam
  41. dah ciap..hehe..:)

    nama pena :: Nadya O'Conner
    link :: http://miss-nadya.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    BalasPadam
  42. pembetulan..
    sy join yer..

    Nama Pena : Nisha

    http://heandsheloves.blogspot.com/2011/05/154-segmen-drama-kreatif-blogger.html

    BalasPadam
  43. Salah satu filem pun saya tak pernah tengok lagi.. Macamana nak join..

    Nak buat macamana dok dekat Mukah.. jauh dari panggung wayang..

    Walaubagaimanapun saya ucapkan Good Luck kepada rakan2 yang join..

    Entri Terkini Di Blog Saya:
    Bagaimana Untuk Mengundi Blog Pilihan Anda??
    Tips Blogging: Semak kelajuan “Loading Page” Blog Anda

    BalasPadam
  44. toing2....done!

    http://ntira-mirmo.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    ^_^

    BalasPadam
  45. http://zacky786.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    join

    BalasPadam
  46. Bro Ben...

    ini yee saye punye sebab musabab..hehehe

    http://ezolisfaez.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    BalasPadam
  47. saya join..hahha

    http://azizulhakim91.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    BalasPadam
  48. ok.... da join..^_^

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    Nama Pena : Izzat Nazmi

    BalasPadam
  49. dah siap utk hero dua citer nur kasih dan pirate hu3

    http://www.areliff.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama_24.html

    NAMA PENA: Areliff

    ok siap....

    BalasPadam
  50. http://kamoo-cpahniza.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    nama pena: cpahniza

    makaceh abg bengg!

    BalasPadam
  51. join lagi http://sayurlemak.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html Nama pena: AzzAh

    BalasPadam
  52. kak liza tak join.. promote je..

    http://adzriel.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    BalasPadam
  53. sempat join tak nie??hehe..awai lg kan??

    http://cik-emma.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    BalasPadam
  54. nak marah ni..ruzz 1 pun belum tgk lagi ni!!! buzy memanjang!!!

    BalasPadam
  55. sekarang dah free,blh join
    http://azieismail.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    BalasPadam
  56. http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    BalasPadam
  57. dah siap..hehehe..

    http://jai-diari.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html


    Nama Pena:Jay

    BalasPadam
  58. Balik lunch terus sent...:)

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    Nama Pena : Bro Wacana

    BalasPadam
  59. last minit http://alamslegacy.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    BalasPadam
  60. Cik Ainol pun nak join

    http://aaain90.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-blogger-bersama.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI