Segmen : PEREMPUAN vs LELAKI

 

Yearghh.. atas permintaan rakan blogger.. sebuah segmen yang pernah panas satu masa dulu , dan aku kembalikan semula... hehe.. Ini bukan segmen cari gaduh yer... kita bercerita secara sihat mengikut pengalaman masing masing .. okeh ?

Tajuk , mudah ... Buktikan PEREMPUAN / LELAKI lebih bijak dari LELAKI / PEREMPUAN PADA ZAMAN INI !

Caranya mudah jer .. kalau LELAKI , sila beri penjelasan dan BUKTIKAN  LELAKI LEBIH BIJAK DARI PEREMPUAN ... haaa.. mesti ada bukti tau.. kalau ada cerita , sila cerita .. heheheh ..

Begitu juga untuk blogger perempuan ... sila beri penjelasan dan BUKTIKAN PEREMPUAN LEBIH BIJAK LELAKI PADA ZAMAN INI dari sudut ilmiah dan pegalaman hidup yer .. hehehe..

Pastikan tiada unsur provokasi , maki hamun atau yang sewaktu dengannya .. Gunakan akal sewaktu menghuraikannya yer .. aku tak bertanggungjawab sekiranya mengandungi 18SG ...

Amacam ? Berminat ??? hehehe.. Seperti biasa ..untuk join segmen ini .. buat satu entri ..

  1. letak header BEN ASHAARI blog
  2. Tajuk : BEN ASHAARI :  LELAKI VS PEREMPUAN dan linkkan ke entri ini
  3. Entri mesti lebih 100 patah perkataan ..
  4. Siap ? Pastekan url korang kat ruangan komen dan jgn lupa tulis LELAKI jika anda rasa anda blogger lelaki dan PEREMPUAN jika rasa anda perempuan ...ehehe..guwau je.. tapi kena tulis sbb senang nak buat list..
  5. Tutup  jam 12 malam ni ... Segera !

30 ulasan:

  1. mak ai. Segeranye.
    Takpe le. Aku mmg kureng bijak.
    So tak leh le masuk segmen ni. Takpe. Ade ramai lg wanita bijak di luar sana. Aku jd pom pom girl je le ye. U GO GURL!!!

    BalasPadam
  2. lelaki..prince..:)

    http://www.prince91.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

    BalasPadam
  3. ternyata aku seorang perempuan...hehe

    http://semanismulut.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

    BalasPadam
  4. saya siap ... SERANG !!!
    http://farahazurah.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

    BalasPadam
  5. http://expire-date.blogspot.com/2011/05/lelaki-vs-perempuan.html

    BalasPadam
  6. eyja perempaun . haha;D


    http://eyjalukman.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

    BalasPadam
  7. uwaaa..ingatkan nak jadi org first antor....huhu..

    http://cikyuz87.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

    BalasPadam
  8. PEREMPUAN
    http://anisssikasturi.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

    BalasPadam
  9. alamak Ben, di saat mataku dah ngantuk tahap tah apa dah, kau keluarkan segmen yang best lak tu. Nak jawap kat sini jerlah,

    perempuan ternyata dan terbukti lebih bijak dan tinggi tahap IQ nya dari lelaki yg slow pick-up sebab ramainya blogger wanita berbanding lelaki, lebih ramai pelajar wanita strive hard study kat IPT berbanding lelaki yg sibuk merempit di jalanan. Huhu..

    BalasPadam
  10. http://coretanmissnad.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

    pompuan pompuan!!!hihi

    BalasPadam
  11. ok siap!
    http://lhthebest12.blogspot.com/2011/05/lelaki-vs-perempuan.html

    baru je join..huhu

    BalasPadam
  12. Ahh hak!! mesti la lelaki lebih bijak dari pompuan.. !! gile nak backup pompuan!!...


    http://kerabatkenshiro.blogspot.com/2011/05/lelaki-vs-perempuan-lelaki-lebih-bijak.html

    BalasPadam
  13. laki2 lebih bijak ok .. pompuan kang tak pandai masak .. pemalas lak tu

    http://www.penulissenja.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

    BalasPadam
  14. semestinya pompuan lg bijak dari lelaki..tapikan..malasnya nk buat entry..nk jadi pom pom gurl jugak cam saper ntah kat atas tu...ngantokla...

    BalasPadam
  15. YESSS DAH SIAP...TERBAIKLA...NAK JOIN GAK SEGMEN ABG BEN YANG HEBAT NIE...JOM TERJAH EWANRANI...

    EWANRANI BLOGGER LELAKI OK...

    http://ewanrani.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html



    ENTRIES TERHANGAT>>>Bangunan Tenaga Solar Terbesar Didunia

    BalasPadam
  16. sy join!!!

    http://pwincessloveydovey.blogspot.com/2011/05/segmen-perempuan-vs-lelaki.html

    BalasPadam
  17. Kaum lelaki


    lelaki lebih dari kaum wanita kerana kaum lelaki telah membelanjankan hartanya terutamanya dalam rumah tanggah.



    http://cayob.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

    BalasPadam
  18. perempuan..

    http://diyanadena.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

    BalasPadam
  19. saya-->kaum hawa

    http://cahayatermashyur.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

    BalasPadam
  20. http://purnamalie.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

    P.E.R.E.M.P.U.A.N

    BalasPadam
  21. LELAKI KOT.....ngahahaha

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

    BalasPadam
  22. Alamak..terlambat tahu pulak..macam x sempat je nak buat entry baru..sorry la x dpt join..:-(

    INI BLOG JAMAL

    BalasPadam
  23. Ini lagi LELAKI..

    http://teratak19.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

    BalasPadam
  24. Nak jadi pemerhati jek...Lelaki dilahirkan dgn kelebihan ntok memimpin...Pompuan lak ntok dipimpin. Skang ni pompuan sibuk nak buktikan yang diorang boley buat apa yang lelaki buat. Psl bilangan kat unibesiti lak,,for sure pompuan lg ramai. Nisbah lelaki kepada pompuan kat negara ni pon da 1:1.2...6 pompuan ntok 5 orang lelaki. 6 juta pompuan ntok 5 juta lelaki,,kan da lebih 1 juta kat situ~:)

    BalasPadam
  25. saya perempuan..ahaha
    ini entrinya...

    http://nurafiqahazhar.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

    BalasPadam
  26. saya lelaki...nak join

    http://azizulhakim91.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

    BalasPadam
  27. Alahai...x sempat nak join....hmmm

    BalasPadam
  28. alamakkkkk....dah pukul 12:22 dah...huhu...x sempat T.T , yg pastinya lelaki lebih bijak drpd pmpn....hehehe...

    http://violencexx.blogspot.com/

    BalasPadam
  29. bang bean jahatt. Menci menci! Melepass tak dapat join. Huhuhu

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI