Selasa, 3 Mei 2011

Segmen : PEREMPUAN vs LELAKI

 

Yearghh.. atas permintaan rakan blogger.. sebuah segmen yang pernah panas satu masa dulu , dan aku kembalikan semula... hehe.. Ini bukan segmen cari gaduh yer... kita bercerita secara sihat mengikut pengalaman masing masing .. okeh ?

Tajuk , mudah ... Buktikan PEREMPUAN / LELAKI lebih bijak dari LELAKI / PEREMPUAN PADA ZAMAN INI !

Caranya mudah jer .. kalau LELAKI , sila beri penjelasan dan BUKTIKAN  LELAKI LEBIH BIJAK DARI PEREMPUAN ... haaa.. mesti ada bukti tau.. kalau ada cerita , sila cerita .. heheheh ..

Begitu juga untuk blogger perempuan ... sila beri penjelasan dan BUKTIKAN PEREMPUAN LEBIH BIJAK LELAKI PADA ZAMAN INI dari sudut ilmiah dan pegalaman hidup yer .. hehehe..

Pastikan tiada unsur provokasi , maki hamun atau yang sewaktu dengannya .. Gunakan akal sewaktu menghuraikannya yer .. aku tak bertanggungjawab sekiranya mengandungi 18SG ...

Amacam ? Berminat ??? hehehe.. Seperti biasa ..untuk join segmen ini .. buat satu entri ..

  1. letak header BEN ASHAARI blog
  2. Tajuk : BEN ASHAARI :  LELAKI VS PEREMPUAN dan linkkan ke entri ini
  3. Entri mesti lebih 100 patah perkataan ..
  4. Siap ? Pastekan url korang kat ruangan komen dan jgn lupa tulis LELAKI jika anda rasa anda blogger lelaki dan PEREMPUAN jika rasa anda perempuan ...ehehe..guwau je.. tapi kena tulis sbb senang nak buat list..
  5. Tutup  jam 12 malam ni ... Segera !

30 komen :

alamanda berkata... [Reply to comment]

mak ai. Segeranye.
Takpe le. Aku mmg kureng bijak.
So tak leh le masuk segmen ni. Takpe. Ade ramai lg wanita bijak di luar sana. Aku jd pom pom girl je le ye. U GO GURL!!!

pRiNCe berkata... [Reply to comment]

lelaki..prince..:)

http://www.prince91.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

Puteri Kasih berkata... [Reply to comment]

ternyata aku seorang perempuan...hehe

http://semanismulut.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

Farah Azurah berkata... [Reply to comment]

saya siap ... SERANG !!!
http://farahazurah.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

FAZLINA AZIZ berkata... [Reply to comment]

http://expire-date.blogspot.com/2011/05/lelaki-vs-perempuan.html

eyjalukman berkata... [Reply to comment]

eyja perempaun . haha;D


http://eyjalukman.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

cik yuz berkata... [Reply to comment]

uwaaa..ingatkan nak jadi org first antor....huhu..

http://cikyuz87.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

aNiss :):) berkata... [Reply to comment]

PEREMPUAN
http://anisssikasturi.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

GreenAppleKu.com berkata... [Reply to comment]

alamak Ben, di saat mataku dah ngantuk tahap tah apa dah, kau keluarkan segmen yang best lak tu. Nak jawap kat sini jerlah,

perempuan ternyata dan terbukti lebih bijak dan tinggi tahap IQ nya dari lelaki yg slow pick-up sebab ramainya blogger wanita berbanding lelaki, lebih ramai pelajar wanita strive hard study kat IPT berbanding lelaki yg sibuk merempit di jalanan. Huhu..

MissNadh berkata... [Reply to comment]

http://coretanmissnad.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

pompuan pompuan!!!hihi

Make Your Own Words™ berkata... [Reply to comment]

ok siap!
http://lhthebest12.blogspot.com/2011/05/lelaki-vs-perempuan.html

baru je join..huhu

kenshiro berkata... [Reply to comment]

Ahh hak!! mesti la lelaki lebih bijak dari pompuan.. !! gile nak backup pompuan!!...


http://kerabatkenshiro.blogspot.com/2011/05/lelaki-vs-perempuan-lelaki-lebih-bijak.html

waN Mohd Salim berkata... [Reply to comment]

laki2 lebih bijak ok .. pompuan kang tak pandai masak .. pemalas lak tu

http://www.penulissenja.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

Lin Azlina berkata... [Reply to comment]

semestinya pompuan lg bijak dari lelaki..tapikan..malasnya nk buat entry..nk jadi pom pom gurl jugak cam saper ntah kat atas tu...ngantokla...

ewanrani berkata... [Reply to comment]

YESSS DAH SIAP...TERBAIKLA...NAK JOIN GAK SEGMEN ABG BEN YANG HEBAT NIE...JOM TERJAH EWANRANI...

EWANRANI BLOGGER LELAKI OK...

http://ewanrani.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html



ENTRIES TERHANGAT>>>Bangunan Tenaga Solar Terbesar Didunia

pwincess Lov3y dOv3y berkata... [Reply to comment]

sy join!!!

http://pwincessloveydovey.blogspot.com/2011/05/segmen-perempuan-vs-lelaki.html

cayob berkata... [Reply to comment]

Kaum lelaki


lelaki lebih dari kaum wanita kerana kaum lelaki telah membelanjankan hartanya terutamanya dalam rumah tanggah.



http://cayob.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

diyana berkata... [Reply to comment]

perempuan..

http://diyanadena.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

Nurul syahirah (-_-) berkata... [Reply to comment]

saya-->kaum hawa

http://cahayatermashyur.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

azlia mj berkata... [Reply to comment]

http://purnamalie.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

P.E.R.E.M.P.U.A.N

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

LELAKI KOT.....ngahahaha

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata... [Reply to comment]

Alamak..terlambat tahu pulak..macam x sempat je nak buat entry baru..sorry la x dpt join..:-(

INI BLOG JAMAL

TeratakAzmi berkata... [Reply to comment]

Ini lagi LELAKI..

http://teratak19.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

ROROI berkata... [Reply to comment]

Nak jadi pemerhati jek...Lelaki dilahirkan dgn kelebihan ntok memimpin...Pompuan lak ntok dipimpin. Skang ni pompuan sibuk nak buktikan yang diorang boley buat apa yang lelaki buat. Psl bilangan kat unibesiti lak,,for sure pompuan lg ramai. Nisbah lelaki kepada pompuan kat negara ni pon da 1:1.2...6 pompuan ntok 5 orang lelaki. 6 juta pompuan ntok 5 juta lelaki,,kan da lebih 1 juta kat situ~:)

Cikfiqa berkata... [Reply to comment]

saya perempuan..ahaha
ini entrinya...

http://nurafiqahazhar.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

azizul berkata... [Reply to comment]

saya lelaki...nak join

http://azizulhakim91.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

Tie Ra berkata... [Reply to comment]

Alahai...x sempat nak join....hmmm

Mambang Terbang berkata... [Reply to comment]

alamakkkkk....dah pukul 12:22 dah...huhu...x sempat T.T , yg pastinya lelaki lebih bijak drpd pmpn....hehehe...

http://violencexx.blogspot.com/

Akid azami berkata... [Reply to comment]

bang bean jahatt. Menci menci! Melepass tak dapat join. Huhuhu

shahrul berkata... [Reply to comment]

Lelaki Semestinya! hahaa...

jom nengok! :p

http://ayaisensei.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI