Selasa, 18 Januari 2011

Segmen : AKU INI LELAKI .. LELAKI INI ??

- TUTUP DAH ! -

Haaa.. semalam segmen untuk wanita / perempuan / anak dara ... dah berlalu tapi masih ada yang belum di update.. tak pe.. saja peram... Skang , tiba masa untuk anak teruna / lelaki ... haaa..berminat ?

Ok.. apa yang perlu blogger lelaki cerita ? Oh.. mudah jer ... Bab ni , perempuan sila bersikap terbuka yer .. jgn g serang lak.. kita baca luahan hati lelaki lak.. ok ? Tak ok ? Tak ok.. kasi batal je la ini segmen.. Cepattt.. kasi keputusan !! Ok , on ?

Caranya .. cam biasa .. mudah jer ..buat satu entri :

  1. Letak header blog BEN ASHAARI
  2. Tajuk AKU INI LELAKI .. LELAKI INI ? dan linkkan ke entri ini ..
  3. Pendapat anda mengenai wanita masa kini .. Citarasa anda ? Wanita pilihan anda .... Wanita yang berjaya , yang patut dicontohi oleh wanita sekarang pada pendapat anda .. Semua ini tidak kurang dari 100 patah perkataan ..
  4. Nasihat untuk anak anak gadis zaman sekarang ..
  5. Sila tinggalkan url entri anda di ruangan komen...

Tarikh tutup ? Tengah malam ni.. Apa lagi ???

48 komen :

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

ok! haha

qaseh johanna berkata... [Reply to comment]

mmm..laki jew..??pompuan xleh komen ke..??

forever love berkata... [Reply to comment]

hahaha..nie yg xsaba nak baca nie...

overscurry berkata... [Reply to comment]

http://www.overscurry.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

Phat berkata... [Reply to comment]

menarik

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

yeeehaaaaaaaaaa

si gila jgn sibuk k..hahahaha

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

xmo baca entry dak crazy tu ..dia tu nyah hahaha..

mOoN berkata... [Reply to comment]

@Qaseh dalia adelia

sape dak nyah tu Qaseh? hehehe...

x sabar kut nak bca...jarang tuu...ehiks!

My Little Diary berkata... [Reply to comment]

salam,


alamakkk.. camne bole terlepas nih segmen 'aku wanita'...!

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

siap sudah...yeeehaaa


http://azfar9897.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

man yusoef berkata... [Reply to comment]

nasib baik smpi tgh malam..tak pe..mlm2 sikit saya hantar yea...hehe

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Meh Pak cu nak citer.... Mekton... Mek chik....meh...duk rapat-rapat.. dengar citer atok nak bagitau kat hangpa nih...:)

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/01/segmen-bro-ben-aku-ini-lelaki-lelaki.html

Huszaini berkata... [Reply to comment]

join sudah...

http://amrafahan.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

MiSzy DiaN berkata... [Reply to comment]

hehehe..
abg ben..
nak tukar sehari dgn abg ben boleh tak??hehehe

http://miszydian.blogspot.com/2011/01/day-16_18.html

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

alamak..tak cukup 100..kene edit..hahahaha

azzey berkata... [Reply to comment]

Segmen baru lagi nih..:)

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ berkata... [Reply to comment]

uuish!! mesti best ni.. tak sabar nak baca dari kaum lelaki..

Ana Muslim berkata... [Reply to comment]

ana dah siap..hehehe

http://n9soulcrewz.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelakilelaki-ini.html

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

ujang lah si nyah tu hahaha bace jgn tak bace

Wan Zulqhairi berkata... [Reply to comment]

dah join.. hehe..
http://wamozuwaha.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

JR Shoppe berkata... [Reply to comment]

Saya ada satu cerita mengenai perempuan, ia ada kaitan dgn benda2 dlm kain perempuan (tapi jamin tak lucah). Baca entry terbaru saya: http://mycuteshoppe.blogspot.com/2011/01/mengapa-tv3-suka-korek-benda-benda.html

gaung berkata... [Reply to comment]

kami sudah siap cikgu ben.

http://no92a.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

Shaofie berkata... [Reply to comment]

done abg ben!

http://shaofie.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

KyLe berkata... [Reply to comment]

http://kyleril.blogspot.com/2011/01/aku-lelaki.html

siap bro

Areliff berkata... [Reply to comment]

http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

Abhamz berkata... [Reply to comment]

salam, En Ben saya berbesar hati dapat terpilih dalam segmen yang terkini ni,

ini dia pautannya,

http://www.abhamz.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

terima kasih.

zaMir berkata... [Reply to comment]

nak join jugak...haha..

http://ninenov91.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

Syafiq Rosli berkata... [Reply to comment]

http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

join bro

udin berkata... [Reply to comment]

mai sini nak join gak.. haha! :D


http://budaklogam.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

DaddyDian berkata... [Reply to comment]

mmg ku tunggu2 segmen utk lelaki... tapi dia punya tajuk... makka aihh!

ni ha link dia..

http://daddydian.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

kay_are berkata... [Reply to comment]

Gne tajuk bi leh x bro?? harapnye diterime r ye.

http://kazreal.blogspot.com/2011/01/i-am-man-this-man.html

akmall berkata... [Reply to comment]

yeyeyey!!!..da siap...tgu respon je..jgn memalu ye semua untuk klik kat aku punya blog...

ni linknye..

http://akmallrazlan.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

thanks....muah2!!

Bro Framestone berkata... [Reply to comment]

ok sudah join.. link teman buh kat header mu ek

http://www.broframestone.com/2011/01/broframestone-ini-lelaki-yup-lelaki-ada-masalahkah/

Mr.Eye berkata... [Reply to comment]

Salam...
check this out..

http://xsalah.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelakisegmen-by-ben-ashaari.html

nuur qaiyim berkata... [Reply to comment]

happy read ye bro
http://qaiyimdotcom.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

Punca Utama | PU berkata... [Reply to comment]

Yeah !! dah join... thanks..
perah gak pale hotak nak wat ayat..hahaha

http://brekkie2gogo.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

EL MARIACHI berkata... [Reply to comment]

macam dah hilang je link entry ni tadi...google jumpa balik...
okey sudah Join
TQ encik Ben...

http://layanbluesz6.blogspot.com/2011/01/aku-lelakilelaki-ini.html

Wan Ahmad Izudean berkata... [Reply to comment]

yeah..dah join dah lama gak nak tulis pasal nie..THE BESTlah abang ben buat segmen nie!

http://xpresikuseven.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

nazrul ashraff berkata... [Reply to comment]

haha..terbuat esei pulak kat sini..

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/01/aku-ni-lelakilelaki-ini.html

enjoy~

nur berkata... [Reply to comment]

BA:
best juge bila baca segmen2 ni.. derang luahkan apa yg terbuku di hati

Jemput keALL IN ONE

Lelaki Ini berkata... [Reply to comment]

dah join!!!!

http://jantankeparat.blogspot.com/2011/01/segmen-ben-ashaari-aku-ni-lelakilelaki.html

Lelaki Ini berkata... [Reply to comment]

http://jantankeparat.blogspot.com/2011/01/segmen-ben-ashaari-aku-ni-lelakilelaki.html

SyedMuzzamir berkata... [Reply to comment]

http://symuzzamir.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

SyedMuzzamir berkata... [Reply to comment]

http://symuzzamir.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

jommmmmmmm

Henry Zackery berkata... [Reply to comment]

luahan terbaik :)

Mr.IX berkata... [Reply to comment]

dah join dah segmen BA kali ni..harap ni bukan segmen berantai la yer...huhuhu

Segmen : AKU INI LELAKI .. LELAKI INI ??!!!

hamihemo berkata... [Reply to comment]

En.Ben nak join gak http://hamihemo.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelakilelaki-ini.html

Huszaini berkata... [Reply to comment]

lambat laa pulakkkkkkk!!!!!!! tak sempat dahh!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI