Segmen : AKU INI LELAKI .. LELAKI INI ??

- TUTUP DAH ! -

Haaa.. semalam segmen untuk wanita / perempuan / anak dara ... dah berlalu tapi masih ada yang belum di update.. tak pe.. saja peram... Skang , tiba masa untuk anak teruna / lelaki ... haaa..berminat ?

Ok.. apa yang perlu blogger lelaki cerita ? Oh.. mudah jer ... Bab ni , perempuan sila bersikap terbuka yer .. jgn g serang lak.. kita baca luahan hati lelaki lak.. ok ? Tak ok ? Tak ok.. kasi batal je la ini segmen.. Cepattt.. kasi keputusan !! Ok , on ?

Caranya .. cam biasa .. mudah jer ..buat satu entri :

  1. Letak header blog BEN ASHAARI
  2. Tajuk AKU INI LELAKI .. LELAKI INI ? dan linkkan ke entri ini ..
  3. Pendapat anda mengenai wanita masa kini .. Citarasa anda ? Wanita pilihan anda .... Wanita yang berjaya , yang patut dicontohi oleh wanita sekarang pada pendapat anda .. Semua ini tidak kurang dari 100 patah perkataan ..
  4. Nasihat untuk anak anak gadis zaman sekarang ..
  5. Sila tinggalkan url entri anda di ruangan komen...

Tarikh tutup ? Tengah malam ni.. Apa lagi ???

48 ulasan:

  1. mmm..laki jew..??pompuan xleh komen ke..??

    BalasPadam
  2. hahaha..nie yg xsaba nak baca nie...

    BalasPadam
  3. http://www.overscurry.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

    BalasPadam
  4. yeeehaaaaaaaaaa

    si gila jgn sibuk k..hahahaha

    BalasPadam
  5. xmo baca entry dak crazy tu ..dia tu nyah hahaha..

    BalasPadam
  6. @Qaseh dalia adelia

    sape dak nyah tu Qaseh? hehehe...

    x sabar kut nak bca...jarang tuu...ehiks!

    BalasPadam
  7. salam,


    alamakkk.. camne bole terlepas nih segmen 'aku wanita'...!

    BalasPadam
  8. siap sudah...yeeehaaa


    http://azfar9897.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

    BalasPadam
  9. nasib baik smpi tgh malam..tak pe..mlm2 sikit saya hantar yea...hehe

    BalasPadam
  10. Meh Pak cu nak citer.... Mekton... Mek chik....meh...duk rapat-rapat.. dengar citer atok nak bagitau kat hangpa nih...:)

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/01/segmen-bro-ben-aku-ini-lelaki-lelaki.html

    BalasPadam
  11. join sudah...

    http://amrafahan.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

    BalasPadam
  12. hehehe..
    abg ben..
    nak tukar sehari dgn abg ben boleh tak??hehehe

    http://miszydian.blogspot.com/2011/01/day-16_18.html

    BalasPadam
  13. alamak..tak cukup 100..kene edit..hahahaha

    BalasPadam
  14. uuish!! mesti best ni.. tak sabar nak baca dari kaum lelaki..

    BalasPadam
  15. ana dah siap..hehehe

    http://n9soulcrewz.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelakilelaki-ini.html

    BalasPadam
  16. ujang lah si nyah tu hahaha bace jgn tak bace

    BalasPadam
  17. dah join.. hehe..
    http://wamozuwaha.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

    BalasPadam
  18. Saya ada satu cerita mengenai perempuan, ia ada kaitan dgn benda2 dlm kain perempuan (tapi jamin tak lucah). Baca entry terbaru saya: http://mycuteshoppe.blogspot.com/2011/01/mengapa-tv3-suka-korek-benda-benda.html

    BalasPadam
  19. kami sudah siap cikgu ben.

    http://no92a.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

    BalasPadam
  20. done abg ben!

    http://shaofie.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

    BalasPadam
  21. http://kyleril.blogspot.com/2011/01/aku-lelaki.html

    siap bro

    BalasPadam
  22. http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

    BalasPadam
  23. salam, En Ben saya berbesar hati dapat terpilih dalam segmen yang terkini ni,

    ini dia pautannya,

    http://www.abhamz.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

    terima kasih.

    BalasPadam
  24. nak join jugak...haha..

    http://ninenov91.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

    BalasPadam
  25. http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

    join bro

    BalasPadam
  26. mai sini nak join gak.. haha! :D


    http://budaklogam.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

    BalasPadam
  27. mmg ku tunggu2 segmen utk lelaki... tapi dia punya tajuk... makka aihh!

    ni ha link dia..

    http://daddydian.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

    BalasPadam
  28. Gne tajuk bi leh x bro?? harapnye diterime r ye.

    http://kazreal.blogspot.com/2011/01/i-am-man-this-man.html

    BalasPadam
  29. yeyeyey!!!..da siap...tgu respon je..jgn memalu ye semua untuk klik kat aku punya blog...

    ni linknye..

    http://akmallrazlan.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

    thanks....muah2!!

    BalasPadam
  30. ok sudah join.. link teman buh kat header mu ek

    http://www.broframestone.com/2011/01/broframestone-ini-lelaki-yup-lelaki-ada-masalahkah/

    BalasPadam
  31. Salam...
    check this out..

    http://xsalah.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelakisegmen-by-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  32. happy read ye bro
    http://qaiyimdotcom.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

    BalasPadam
  33. Yeah !! dah join... thanks..
    perah gak pale hotak nak wat ayat..hahaha

    http://brekkie2gogo.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

    BalasPadam
  34. macam dah hilang je link entry ni tadi...google jumpa balik...
    okey sudah Join
    TQ encik Ben...

    http://layanbluesz6.blogspot.com/2011/01/aku-lelakilelaki-ini.html

    BalasPadam
  35. yeah..dah join dah lama gak nak tulis pasal nie..THE BESTlah abang ben buat segmen nie!

    http://xpresikuseven.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

    BalasPadam
  36. haha..terbuat esei pulak kat sini..

    http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/01/aku-ni-lelakilelaki-ini.html

    enjoy~

    BalasPadam
  37. BA:
    best juge bila baca segmen2 ni.. derang luahkan apa yg terbuku di hati

    Jemput keALL IN ONE

    BalasPadam
  38. dah join!!!!

    http://jantankeparat.blogspot.com/2011/01/segmen-ben-ashaari-aku-ni-lelakilelaki.html

    BalasPadam
  39. http://jantankeparat.blogspot.com/2011/01/segmen-ben-ashaari-aku-ni-lelakilelaki.html

    BalasPadam
  40. http://symuzzamir.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

    BalasPadam
  41. http://symuzzamir.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelaki-lelaki-ini.html

    jommmmmmmm

    BalasPadam
  42. dah join dah segmen BA kali ni..harap ni bukan segmen berantai la yer...huhuhu

    Segmen : AKU INI LELAKI .. LELAKI INI ??!!!

    BalasPadam
  43. En.Ben nak join gak http://hamihemo.blogspot.com/2011/01/aku-ini-lelakilelaki-ini.html

    BalasPadam
  44. lambat laa pulakkkkkkk!!!!!!! tak sempat dahh!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.