Tiru gaya blogger awek ... hehe ..

 

image

Ok.. aku menyerah kalah.. aku tak leh tiru yang ni .. sbb dia jauh cute dari aku .. huwaaaaaaaaaaaaaaaa.....

Oh ya... header ni milik > http://cikbetty.blogspot.com/

24 ulasan:

  1. huahua.tp pape pun abg ben mmg kiut..

    BalasPadam
  2. blog gegurl, mesti ade glitter2 kan? hehe

    BalasPadam
  3. a a le..mmg comel anak dia nih..

    BalasPadam
  4. ekekeke..
    kalau buat pun, tangan jer sama..ngee

    BalasPadam
  5. en ben percayalah bahawasanya anda boleh posing kiut mcm tu hehe...

    BalasPadam
  6. dia memang cute..aku pun tak leh lawan

    BalasPadam
  7. Hak hak.....Bro Ben kalah dengan kekiutan seorang budak shomel...;)

    BalasPadam
  8. huahua...tiru la..nak gak tengok...

    BalasPadam
  9. salam perkenalan BA...slama ni jadi silent reader je...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. wawawa.. saya suke bace blog ibu-ibu... :)

    BalasPadam
  11. NGAH BACA BLOG CUMEL YAG BEN PROMOTE NIE

    BalasPadam
  12. header blog sye mcm blog pompuan k?

    BalasPadam
  13. salam, saya suka entri tuan blog ni tentang sistem pendidikan sekarang ni...dia kata murid2 macam bahan eksperimen..kesian mereka...

    BalasPadam
  14. aih.cumel sungguh ! jum terjah jap blog dia :)

    BalasPadam
  15. bro.. lau bro ben buat .. tabik springgggg arh.... buat bro... tringin nak nengok nieh.. nge3hx..

    BalasPadam
  16. hahaha...abg ben ne blh tiru ni..ok ,nk terjah blog sekian ni~~

    BalasPadam
  17. Time kasey abg ben..:)..speechless

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009