Al-fatihah buat blogger TELORDIBASUH

 

image

Sumber : sahabat blogger

Al-fatihah buat arwah Telordibasuh .. Semoga rohnya ditempatkan di golongan orang yang beriman ..

BEN : Hari ni kita bergelak ketawa.. esok kita menangis... entah bila kita kembali ketawa dengan riangnya .. Namun bila kita ketawa , berapa kalikah kita ingat padaNYA ? Kita ketawa sehingga keluar airmata .. Gembira .. Terlupa nak berenti ketawa dan beristighfar ..

Tapi bila menangis... baru nak mengadu padaNYA .. Alhamdulillah.. nak jugak kita mengadu padaNYA ? Ada yang siap tak puashati lagi tu ? Haaa..

Sebagai blogger , kita sama sama ingat mengingati.. Masa dia dah pon tiba.. kita ? Belum tentu lagi ... entah karang.. entah esok... Bawak bawak bertaubat sebelum terlambat ...

Al-Fatihah ..

76 ulasan:

  1. alahaii hari2 saya jengah blog telor,.. al fatihah,. hilanglah mentor saya sorg lg,. ermmmm

    BalasPadam
  2. Alfatihah..rasanya baru je dia ada balas komen blog org lain..
    Ya Allah ajal sekarang tak mengira usia..

    BalasPadam
  3. Al-fatihah .. Terkejut seketika .. :( .. Semoga arwah ditempatkan bersama orang-orang yang beriman .. Amin~

    BalasPadam
  4. al fatihah..sy sendiri belum sempat lagi mengunjungi blog beliau

    BalasPadam
  5. al-fatihah.....innalillahi wainna ilaihi rojiun....arwah sakit ke?

    BalasPadam
  6. al-fatihah.. semoge roh nye d cucuri rahmat

    BalasPadam
  7. al-fatihah, hari tu baru baca pasal arwah di icu.. T.T

    BalasPadam
  8. al-fatihah, hari tu baru baca pasal arwah di icu.. T.T

    BalasPadam
  9. innalillah.

    al fatihah kita sedekah buat roh beliau,semoga ditempatkan di kalangan orang beriman

    BalasPadam
  10. serius terkejut...Al-Fatihah buat arwah..semoga arwah ditempatkan di kalangan org2 yg beriman..Amin..

    BalasPadam
  11. Setiap yg b'nyawa pasti akan merasai mati..
    Al-Fatihah..

    BalasPadam
  12. Al fatihah...Semoga rohnya di cucuri rahmat...

    BalasPadam
  13. terima kasih utk info ni ben.Al-fatiah buat telur dibasuh.saya kenal beliau dan selalu msk blog beliau...beliau pun rajin melawat rakan2.moga rohnya aman di sana.amin

    BalasPadam
  14. AL-FATIHAH...ai pun baru tau sumber dari FB...semoga roh arwah tenang di sana di sisi Ilahi...amin...

    BalasPadam
  15. innalillah...arwah sakit ape yee...

    BalasPadam
  16. al-fatihah...
    nur lum sempat singgah lagi...
    semoga arwah berada dikalangan mereka yg beriman.. aminnn

    BalasPadam
  17. Alfatihah... semoga rohnya dicucuri rahmat... sepi blog saya kalau tak selalu ada telordibasuh kat shoutbox... innalillah....

    BalasPadam
  18. lepas sorang2 blogger meninggal..alfatihah..

    BalasPadam
  19. innalillah & al-fatihah bt arwah..
    terkejut & tak sangka..
    tp ajal maut d tangan tuhan..
    smoga roh nya d cucuri rahmat...

    BalasPadam
  20. takziah wat ahli keluarga..ALFATIHAH wat arwah..

    BalasPadam
  21. Innalillah.. Moga roh arwah dicucuri rahmat Ilahi :)


    Jom Cuba "Ayam Goreng Rempah…"

    BalasPadam
  22. Al-Fatihah...
    dan takziah kepada keluarga dan kenala arwah....

    BalasPadam
  23. Innalillahiwainnailaihiraaji'un... Al-fatihah untuknya...

    BalasPadam
  24. pernah gak masok blog die baru2 ni.. xsangka kan.. ajal maut ditangan tuhan.. AL-FATIHAH

    BalasPadam
  25. semoga rohnya berada dikalangan orang yang beriman..al-fatihah..

    BalasPadam
  26. al-fatihah..
    baru je masuk blog dia tadi..skali online 343 org masuk..
    blog dia santai2 je..

    hanya Dia yg kekal abadi..

    BalasPadam
  27. sangat tersentap.. bila pikirkan dia mesti tringat kat seseorang.. alfatihah :'(

    BalasPadam
  28. ku sedekahkan alfatihah buat arwah, semoga tenang di sana. aminnnnnn

    BalasPadam
  29. Al-fatihah untuk arwah dan takziah untuk keluarga arwah...dari DTS-MAT GEBU.

    BalasPadam
  30. al-fatihah...
    semoga rohnya dicucuri rahmat

    BalasPadam
  31. al-fatihah untuk allahyarham.. semoga rohnya dicucuri rahmat.. amin!

    BalasPadam
  32. alfatihah...semoga rohnye dicucuri rahmat:(

    BalasPadam
  33. Al-fatihah..semoga rohnya dicucuri rahmat

    BalasPadam
  34. Inalillah...
    Al-fatihah semoga rohnya dicucuri rahmat &ditempatkan dikalangan org2 yg beriman..

    *terkejut dgn berita ni*

    BalasPadam
  35. alfatihah buat arwah.. takziah buat keluarga beliau..

    BalasPadam
  36. ya allah...hidup dan mati mmg dah ditentukan..apapun..smg rohnya ditempatkan di kalangan org yg beriman...amin...
    al fatihah

    BalasPadam
  37. arwah antara blogger yang punyai blog yang best.. Al-fatihah..

    BalasPadam
  38. Al-Fatihah... dia seorang blogger sangat peramah bg pndgn sy.. takziah diucapkan kepada keluarga beliau..

    BalasPadam
  39. takziah buat keluarga beliau..al-fatihah

    BalasPadam
  40. Al-fatihah ~
    Moga beliau ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman..Amin3..

    BalasPadam
  41. Ya Allah telor
    al-fatihah !__!

    BalasPadam
  42. Al-fatihah..sy speechless.

    BalasPadam
  43. Al-Fatihah..
    smoga Allah SWT mencucuri rahmat ke atas rohnya..aminnn

    BalasPadam
  44. ;'( ...terkejutnye...arwah rajen BW kat blog sy...semoge arwah di tempatkan di kalangan org beriman...;'(

    BalasPadam
  45. Al-Fatihah buat beliau...

    BalasPadam
  46. dulu selalu singgah blog dia.. hurm.. innalillah.. ;(

    BalasPadam
  47. Al-Fatihah.. Semoga rohnya dicucuri rahmat ;(

    BalasPadam
  48. innalillah...

    al-fatihah, mOga rOhnya ditmpatkan brsama mereka yg beriman...

    BalasPadam
  49. kami sama2 buat blog pada bulan april 2010..sedih sangat..walaupun tak pernah jumpa.

    BalasPadam
  50. salam tuan rmh...

    saya pun baru je tahu pasal ni..terkejut juga..

    al-fatihah dan takziah buat keluarga arwah...

    BalasPadam
  51. tak cpt sesaat tak lmbt sesaat.. :(

    BalasPadam
  52. Al-fatihah..daripadaNya kita dtg, daripadaNya juga kita kembali. Semoga rohnya dicucuri rahmat

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009