Blog guru pilihan BEN ASHAARI ..

8 ulasan:

  1. ini adalah kelakar..

    hihi..


    hadiah hari guru yang kedua dah ni bang beng ten....!

    terima kasihhhhhhh yang tak terhingga diucapkan :)

    tunjuk ajarku sifu~ :D

    BalasPadam
  2. terjah jugak.. blognya bling2 lah.. hehe..
    saya pun guru jugak tp guru pelatih lah.. hehe.. puisi khas buat guru sy nukilkan di belog sy..

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. comelnya header, ni blog cikgu kah?


    dah lama nak datang blog mr.ben ni. nak aktiv balik lah.

    BalasPadam
  5. Header yang sempoi dan menarik.. Boleh jalan-jalan ke sana ni..

    Entri Terkini Blog saya:
    Domain Laman Web Percuma di Lot.My

    BalasPadam
  6. mr ben ni main blog mcm main facebook je hebat betul lah...


    XOXO, Chempaka Sari

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.